Do³±czy³a: 11 Kwi 2007 Posty: 111 Sk±d: ulica sezamkowa
Wys³any: 2007-05-01, 14:14
Grosz napisa³/a:
Co mam zrobiæ, ¿eby j± odzyskac i aby nadal siê ze mn± przyja¼ni³a tak jak kiedy¶ i aby jej na mnie zale¿a³o ?
Nikogo do niczego nie da siê zmusiæ, ale je¶li jej naprawdê zale¿a³o na waszej przyja¼ni, to wszystko bêdzie dobrze, z czasem. Nie da siê tak z dnia na dzieñ przestawiæ i zapomnieæ.
a jest jedna rzecz o ktorej nie powiedzialem. JAk jej kiedy¶ na mnie zale¿alo, to ja siê az tak nei nie interesowa³em, traktowalem j± jak zwyk³a kole¿anke, albo przyjaciólke. Jak zacze³a mnei troche lekcewa¿yæ to o wiele bardziej zaczelo mi na niej zale¿eæ. To moze ja j± zaczne troche lekcewa¿yæ to jej na mnie zacznie zale¿ec. Kto¶ mi to doradzi³ i niewiem czy tak mam robiæ, mo¿e gadam teraz g³upoty, bo je¿eli tak to powiedz mi to
Uwa¿am, ¿e jest absolutnie mo¿liwa:) Sama mam dwóch przyjació³ facetów. Znamy siê od zawsze i nigdy w ¿yciu nam nie przysz³o do g³owy, ¿eby co¶ miêdzy nami by³o..
Oczywi¶cie to zale¿y... je¶li jedna strona udaje ,¿e siê przyja¼ni a chce czego¶ wiêcej to nie ma tu mowy o tym, ¿eby to przetrwa³o.
_________________ "Pamiêæ podaje mi spis...cudów dla których chcê ¿yæ"
Ja my¶lê, ¿e istnieje, ale tylko w¶ród doros³ych ludzi (powy¿ej 30 lat) Nie ka¿da przyja¼ñ koñczy siê mi³o¶ci±, gdy¿ wtedy wszyscy ludzie, którzy maj± kogo¶, kto mo¿e im pomóc dziewczynê/ch³opaka byli by o siebie cholernie zazdro¶ni, a po za tym miêdzy wieloma lud¼mi istnieje przyja¼ñ a nie s± oni w zwi±zku ma³¿eñskim
a jest jedna rzecz o ktorej nie powiedzialem. JAk jej kiedy¶ na mnie zale¿alo, to ja siê az tak nei nie interesowa³em, traktowalem j± jak zwyk³a kole¿anke, albo przyjaciólke. Jak zacze³a mnei troche lekcewa¿yæ to o wiele bardziej zaczelo mi na niej zale¿eæ. To moze ja j± zaczne troche lekcewa¿yæ to jej na mnie zacznie zale¿ec. Kto¶ mi to doradzi³ i niewiem czy tak mam robiæ, mo¿e gadam teraz g³upoty, bo je¿eli tak to powiedz mi to
bo jak zauwa¿y³e¶ doceniamy co¶ dopiero gdy to utracimy
wg. mnie taka przyja¼ñ jest mo¿liwa i na pewno istnieje ale to w skrajnych przypadkach, bo w dzisiejszych czasach jak dla mnie s³owo przyja¼ñ jest nad u¿ywane poniewa¿ wiele osób nie wie tak naprawdê co to jest prawdziwa przyja¼ñ, jak dla mnie ciê¿ko jest siê zaprzyja¼niæ z kim kolwiek z powodu braku zaufania, bo z regu³y jak komu¶ bezgranicznie ufamy, zawsze kiedy¶ siê na tym ,,skaleczymy'', nie wiedzia³em jak to nazwaæ
Wys³any: 2007-05-02, 19:07
Polecaj±cy: myszka mi poleci(a)³a...
wg piszemy bez "."
Crow napisa³/a:
kim kolwiek
...kimkolwiek...
Crow napisa³/a:
,,skaleczymy'', nie wiedzia³em jak to nazwaæ
mo¿e zawiedziemy?
Crow napisa³/a:
s³owo przyja¼ñ jest nadu¿ywane
Nie mogê siê z tym nie zgodziæ; jak tak dalej pójdzie, to niektórzy "przyjacielem" nazw± poznanego na przerwie kolegê po piêciominutowej rozmowie
Poza tym coraz trudniej dzi¶ o przyjació³...
_________________ "M±dry nie jest ten, który martwi siê z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy siê z tego co ma."
Lubiê internet, bo w internecie nikt nie wie, ¿e jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszêdzie mo¿na doj¶æ na piechotê
A ja do¶wiadczy³am takiej przyjazni, bez pozniejszego uczucia. I dalej jej do¶wiadczam. Wiêc jestem za tym ¿e jednak istnieje.
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wci±¿ wierzê biednymi zmys³ami,
¯e Ci ludzie na drugiej pó³kuli
Musz± chodziæ do góry nogami..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum