• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

lisica  

Do³±czy³a: 06 Sie 2007

Wys³any: 2007-09-08, 21:55   

pewnie ze istnieje taka przyjazn!! osobiscie znam wiele przykladow ludzi ktorzy sie ze soba przyjaznia i nie ma tam mowy o zadnych blizszych kontaktach:) sama mam wielu przyjaciol plci przeciwnej :) i nie widze zadnych powodow dla ktorych tego rodzaju przyjazn moglaby nie istniec!! to ze ja jestem dziewczyna a moj przyjaciel jest facetem nie znaczy przeciez ze musimy na siebie od razu "leciec'!! take stwierdzenie ze nie istnieje przyjazn damsko meska jest (przynajmniej dla mnie) zupelnie niezrozumiale. przeciez nie wystarczy byc tylko odmiennej plci( wykluczam homoseksualistow:)) zeby ze soba byc do tego trzeba chyba troche wiecej "chemii"- takie jest przynajmniej moje zdanie
eN I Gie De Igrek eS Te O Pe

monikaKRK 

Do³±czy³: 25 Sie 2007

Wys³any: 2007-09-08, 22:55   

Hmmm.... czasami sama siê nad tym zastanawiam. Podobno taka przyjazñ nie istnieje bo zawsze które¶ bêdzie chcia³o czego¶ wiêcej. Ja akurat jestem w sytuacji, gdzie moim przyjacielem jest równie¿ mój ch³opak( takie 2w1 :P ). Wiem te¿, ¿e nie umia³abym siê z nim przyja¼niæ, gdyby¶my siê rozstali...to jest po prostu niemo¿liwe.

MarSla  

Do³±czy³: 25 Lip 2007

Wys³any: 2007-09-09, 17:58   

Nie istnieje taka przyja¼ñ. Mo¿e przez krótki okres czasu tak, ale po pewnym czasie to jest oszukiwanie siebie na wzajem. Wcze¶niej czy pó¼niej które¶ siê zakocha. I koniec przyja¼ni.

paunia  

Do³±czy³a: 07 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-11, 21:15   

Zgadzam siê z tym ca³kowicie. Nie ma takiej przyja¼ni. Zawsze jedno z dwojga zostanie "porwane" przez si³y mi³o¶ci :D

inny  

Do³±czy³: 11 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-12, 06:53   

Hmmm z w³asnego do¶wiadczenia wiem ¿e to bardzo boli; utrata dziewczyny z któr± siê "przyja¼ni³em" a mo¿e nawet co¶ wiêcej :> jedna ze stron trzyma w niepewno¶ci przez d³uuuugi okres i jednocze¶nie wie ¿e co¶ czuje ale nie wie jak to nazwaæ / potem pojawia siê kto¶ inny ; jeden niezrozumiany tekst jedna g³upia niezrozumia³± konwersacja i koniec "Virtualnej" niby przyja¼ni :(

Hmmm ale bêdê próbowa³ dalej - Chce mieæ/ poznawaæ osoby (dziewczyny) z którymi bêdê móg³ pogadaæ dos³ownie o wszystkim :)

Tak wiêc miejcie siê na baczno¶ci bo ja siê nigdy nie poddam :)

goga  

Do³±czy³a: 16 Lip 2007
Sk±d: mam wiedzieæ

Wys³any: 2007-09-12, 09:15   

inny napisa³/a:
ale bêdê próbowa³ dalej
i o to chodzi!!!! :)

My¶lê ¿e mo¿na przyja¼niæ siê ze swoim facetem(to jest mozliwe) ale w przyja¼ñ damsko-mesk± tak po prostu juz dawno przesta³am wierzyæ:)
bo dokoñczyæ j± mo¿emy kiedy wrócisz tu,
tylko wróæ

karawana 

Do³±czy³: 12 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-12, 19:02   

Ja mam nadzieje ze taka przyjazn istnieje, choc nie jestem pewna mam (mialam) przyjaciela tak przynajniej myslalam ze to jedynie przyjciel, lecz ostatnio chcial mnie pocalowac nie zgodzilam sie.nie chcialam zniszczyc naszej przyjazni teraz nadal jestesmy w kontakcie (przy nim czuje sie tak swobodnie) bardzo dobrze sie rozumiemy, ale czasem zauwarzam to ze patrzy na mnie jak na kobiete.Wiec sama nie wiem jak to sie dalej potoczy... :]

Candida  

Do³±czy³: 03 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-13, 23:19   

istnieje - sam mam przyjaciolke, ktora mnie kochala, moze nadal kocha. Ale mamy pewnien uklad (slowo ostanio robi kariere :D ) i wszysko jest wporzadku ;) kobieta-przyjaciel bardzo sie przydaje, np kumpel nie doradzi jaki perfum mi pasuje, a jak doradzi to pozniej sie okaze ze tylko na gejow dziala.

Ewelina_Zajac 

Do³±czy³: 14 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-14, 22:08   

Moum zdaniem przyja¼ñ damsko- mêska to super sprawa :) Np. ja sama jestem dziewczyn± i kiedy mam jaki¶ probem znam go od swojej- dziewczêcej srtony, ale czasami k³opot jest bardziej przekrojowy ni¿ my¶lê i wtedy potrzebujê mêskiej porady. W tym zawsze pomagaj± mi moi dwaj przyjaciele. Pawe³ i Konrad. Jeste¶my przyjació³mi ju¿ ponad 5 lat i rozumiemy siê doskonale. Z ca³ego serca wierze w przyja¼ñ ch³opaka z dziewczyn±, bo sama takiej na codzieñ do¶wiadczam :)

betti 

Do³±czy³: 14 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-16, 21:28   

A ja w tak± przyja¼ñ niestety nie wierze. Uwa¿am, ¿e prêdzej czy pó¼niej takie przyja¼nie koñcz± siê w "³ó¿ku" albo jedna (je¶li nie obie) ze stron takiego uk³adu zakochuje siê czy podkochuje w przyjacielu i tylko na tym cierpi. Taka zwyk³a przyja¼ñ miêdzy kobiet± a mê¿czyzn± uwa¿am, ¿e na d³u¿sz± mete nie jest mo¿liwa.

bro  

Do³±czy³: 08 Wrz 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2007-09-16, 22:31   

niestety, mam przyjació³ki i owszem z jedn± z nich mia³em nadziejê, na co¶ wiêcej, ale nie wysz³o, nadal jednak jeste¶my przyjació³mi i ¿yjemy, ja szczê¶liwy w swoim zwi±zku, ona poszukuj±ca

Nona  

Do³±czy³a: 17 Lut 2006
Sk±d: DG

Wys³any: 2007-09-17, 22:22   
   Polecaj±cy: wyszukiwarka google ;> ;-)

jasne ze istnieje i wcale nie musi sie konczyc na jakis tam wzajemnych eciepecie itp.

mozna nawet ze soba mieszkac w jednym pokoju, jesc, spac, ogladac ta osobe przez 24h na dobe w kazdej prawie sytuacji.
rozmawiac, debatowac, klocic sie, wydurniac, chodzic na imprezy, szopingi i inne tego typu trelemorele.

przyjazn damsko-meska istnieje i jest jedna z niewielu zajebistych spraw jakie sobie mozna gdzies tam w glowie wyobrazic.
trzeba tylko trafic na wlasciwa osobe, miec zdroworozs±dkowe podejscie do zycia i tyle.

ni¶ka 

Do³±czy³: 24 Wrz 2007

Wys³any: 2007-09-24, 21:05   

istniec moze istnieje wtedy kiedy facet albo kobieta sa zajeci i znaja granice, wiedza co ich laczy i do czego moze dojsc
ale nie ma szans na przyjazn jezeli np mieszkasz z facetem, pracujesz, cokolwiek, spedzasz z nim mnostwo czasu... wtedy zawsze do czegos dochodzi
nie mowcie ze nie!!

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 21 Sie 2007

Wys³any: 2007-09-24, 21:15   

ja mam przyjaciela faceta :) nigdy tez nie pomyslalabym ze moze byc moim chlopakiem :) przyjaznimy sie od pierwszej podstawowki :) i wiem ze wszystko moge mu powiedziec...

Niech p³ynie krew w ¿y³ach Twych, rozcieñczona nadziej± przysz³ych dni...

Oczy zalane ³zami ukazuj±, jak ludzie siê traktuj±...

Nona  

Do³±czy³a: 17 Lut 2006
Sk±d: DG

Wys³any: 2007-09-26, 01:52   
   Polecaj±cy: wyszukiwarka google ;> ;-)

ni¶ka napisa³/a:
istniec moze istnieje wtedy kiedy facet albo kobieta sa zajeci i znaja granice, wiedza co ich laczy i do czego moze dojsc
ale nie ma szans na przyjazn jezeli np mieszkasz z facetem, pracujesz, cokolwiek, spedzasz z nim mnostwo czasu... wtedy zawsze do czegos dochodzi
nie mowcie ze nie!!

NIE.

zaskoczona? ; )

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.