• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 21 Sie 2007

Wys³any: 2007-11-03, 15:51   

mmmasha napisa³/a:
a to niez³a jeste¶... i ja o tym nic nie wiem :/ :/

hehe ale fakt faktem ze Tobie mowie wiecej : P no ale i tak jest moim przyjacielem, znamy sie od 1 podstawowki : ) wiec smialo moge go tak nazwac : )

Cytat:
i tak my¶lê, ¿e to nie jest mo¿liwe na d³u¿sza metê.. w koñcu co¶ sie wydarzy...

nic sie nie wydarzy napewno: ) jestem tego pewna : ) ani on mi sie nie podoba ani ja jemu : ) raczej zostaniemy przyjaciolmi : P : )

Niech p³ynie krew w ¿y³ach Twych, rozcieñczona nadziej± przysz³ych dni...

Oczy zalane ³zami ukazuj±, jak ludzie siê traktuj±...

mmmasha  

Do³±czy³a: 29 Sie 2007
Sk±d: ¯ory

Wys³any: 2007-11-03, 16:00   
   Polecaj±cy: olenkaa1690

olenkaa1690 napisa³/a:
ani on mi sie nie podoba ani ja jemu : )

ale nie mo¿esz byæ w stu procentach, ¿e Ty sie jemu nie podobasz :) mo¿e kiedy¶ trafiæ was strza³a amora i wtedy to ju¿ bêdzie po ptakach :P :P wiêc nie mów hop póki nie przeskoczysz :P

Glory, glory... Manchester United

Caffe  

Do³±czy³: 09 Lis 2007

Wys³any: 2007-11-09, 23:17   

Oczywiscie ze tak ale musi byc warunek.Ta soba nie powinien byc ktos za kim kiedys sie ugania³e¶.Na moim przyk³adzie.Mam prawdziwa przyjaciólke która wie o mnie niemal wszystko..Zacze³o sie od tego ¿e do niej startowa³em a kiedy nie wysz³o stara³em sie byc ci±gle blisko niej bo jednak sentyment pozosta³.I w³asnie w tym tkwi problem bo kiedy jeste¶my sami i po procentach czy czym¶ innym :) to nie wiadomo czemu tworz± sie dwuznaczne sytuacje,nieraz blisko by³o stosunku ale w pore oboje sie hamowalismy.Wiem ze ona nie bedziemy nigdy razem ale...zawsze jest ta ukryta nadzieja...I to tylko w takich sytuacjach przyja¿n miedzy ch³opakiem a dziewczyna jest cierpieniem.Je¿eli twoj± przyjaciólk± jest kto¶ do kogo nie czu³e¶ nigdy,nic wiecej to jest ok.Kobiety s± bardziej wyrozumia³e i naprawde istnieja tematy o których lepiej sie z nimi gada niz facetem.A najwa¿niejsze jest to ¿ebysczu³ ze Cie rozumie i chce dla ciebie jak najlepiej.Ale jesli sie nie przekona³e¶ i postanowisz zerwaæ kontakt o pamietaj ¿ ka¿dy cz³owiek staje sie na zawsze odpowiedzialny za to co oswoi³...bez wzlêdu na wszystko

Beatrix21  

Do³±czy³a: 31 Lip 2007
Sk±d: Planet of Boredom

Wys³any: 2007-11-10, 09:40   
   Polecaj±cy: Google =D

Coraz bardziej przekonujê siê ¿e to niemo¿liwe. Tak szkoda mi takiej przyja¼ni, ale pojawi³a siê namiêtno¶æ i to wszystko komplikujê... :/

jj87 

Do³±czy³: 19 Kwi 2008

Wys³any: 2008-04-19, 23:16   

Witam mam podobna sytuacje , mam przyjació³ke(a raczej juz jej nie mam) przyjaznilismy sie 2 lata, nigdy w zyciu nie przypuszczalem ze moge cos do niej poczuc a jednak...jest tez jeden problem,rok temu przeprowadzia³em sie i mieszkam od niej 100 km chociaz co jakis czas sie widywalismy to nie bylo tak jak kiedys ze sie widywalismy codziennie i moze dlatego tez sie zakochalem bo mi jej ciagle brakowa³o... ona twierdzi ze tez jej sie strasznie podobam ale jestesmy przyjaciólmi i za daleko mieszkamy a pozatym ona nie chce zniszczy tej przyjazni..ale ja jej powiedzialem ze nie moge dalej z tym walczyc i ze nie mozemy sie przyjaznic i juz wiecej widywac..postawi³em wszystko na jedna szale nawet nasza przyjazn..musia³em tak zrobic bo przez 21 lat mojego zycia nie pozna³em drugiej tak wyjatkowej kobiety..sam juz nie wiem co o tym myslec.. kilka dni temu zerwa³em te znajomosc i jak narazie jest cholernie ciezko a ona nadal w to nie wierzy i stara sie odbudowac te przyjazn (stwierdzi³a ze jestem obecnie najwazniejszym facetem w jej zyciu moze dlatego tez ze jest wolna) pisze sms pisze mi na gadu ja nie odpisuje juz poprostu ja chce cos wiecej i nawet ta odleg³osc az tak mnie nie przeraza ale ona i tak swoje wiec wole tego nie ciagnac.chociaz i tak pewnie nie wytrzymam ale nadal bede swiadomie raniony..Co o tym myslicie?

cotopaxi  

Do³±czy³a: 13 Sty 2008
Sk±d: 3-c/poznn

Wys³any: 2008-04-20, 12:56   

na chwile obecna moge powiedziec, ze istnieje przyjazn miedzy dziewczyna a chlopakiem; nie moge na 100 procent powiedziec ze nic nigdy nie bedzie mialo miejsca, chociaz wydaje mi sie ze zbyt wiele wiem o moim przyjacielu zeby sie w nim bez pamieci zakochac... pozyjemy zobaczymy

Go forth on your path, as it exists only through your walking.

Makaveli88  

Do³±czy³: 20 Kwi 2008
Sk±d: Janów Lubelski

Wys³any: 2008-04-20, 18:41   

istnieje istnieje ja jestem przykladem he przyjaznie sie z taka Elk± hehe pozdro 4YOU juz 4 lata i jest to prawdziwa szczera przyjazn taka na smierc i zycie powaga

maja7  

Do³±czy³a: 10 Kwi 2008

Wys³any: 2008-04-20, 20:15   

przyja¼ñ miedzy dwoma odmiennymi p³ciami?? bardzo chcwa³abym w to wierzyæ, tylko jakos zawsze tak wychodzi ¿e moi "przyjaciele" zaczynaja mnie kochaæ.. :dontgetit:

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-04-22, 19:40   

Wed³ug mnie..nie istnieje taka przyja¼ñ,a szkoda.Chyba,¿e facet jest gejem-podobno takie przyja¼nie s± najtrwalsze;] Mia³am paru "przyjació³",jednak po jakim¶ czasie wychodzi³o szyd³o z worka.Jedna z kole¿anek te¿ chwali³a siê,¿e ma przyjaciela od 3 lat i ani razu nie wysz³o miêdzy nimi co¶ wiêcej,choæby w jakimkolwiek kontek¶cie.Z innego ¼ród³a dowiedzia³am siê,¿e kole¶ opowiada³ swoim ch³opakom,¿e owa przyjació³ka jest jego dziewczyn±..Chyba nie spotka³am siê z przyja¼ni± damsko mêsk±,prawdziw±.Niestety.

kochanica Karczocha^^

kamcia  

Do³±czy³a: 20 Sty 2008

Wys³any: 2008-04-22, 20:25   
   Polecaj±cy: Rodzina

moim zdaniem ... istnieje , ale najczê¶ciej przeradza siê w mi³o¶æ ... :P

Inn 

Do³±czy³: 29 Sty 2008

Wys³any: 2008-04-26, 08:07   

istnieje mo¿liwo¶æ przyja¼ni pomiêdzy facetem a dziewczyn± - kiedy on jest gejem na przyk³ad :) .

Ad_Absurdum 

Do³±czy³: 26 Kwi 2008

Wys³any: 2008-04-27, 08:18   

Inn napisa³/a:
istnieje mo¿liwo¶æ przyja¼ni pomiêdzy facetem a dziewczyn± - kiedy on jest gejem na przyk³ad :) .

:looka:

Istnieje jak najbardziej, jesli znasz Kobiete 13 lat, poznaliscie sie w wieku 8 lat i utrzymujecie ze Soba non stop kontakt.

W inna definicje przyjazni miedzy facetem a Kobieta nie widze. Bo takowej NIE MA.

(Pisze to jako Facet, kobieta moze patrzec na takie rzeczy inaczej. Ale ja Sam siebie nie oszukam, ani nie oszukam ca³ej rzeszy Mê¿czyzn - jest poprostu TAK a nie inaczej)

Dziekuje ;)

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-04-27, 12:37   

Ad_Absurdum napisa³/a:
Istnieje jak najbardziej, jesli znasz Kobiete 13 lat, poznaliscie sie w wieku 8 lat i utrzymujecie ze Soba non stop kontakt.

W inna definicje przyjazni miedzy facetem a Kobieta nie widze. Bo takowej NIE MA.
naprawdê gratulujê Ci tego, ¿e pozna³e¶ w wieku 8 lat Przyjaciela, ale razi mnie takowe uproszczenie, ¿e tylko mo¿na poznaæ takowego Przyjaciela w dzieciñstwie, niektórzy takowego szczê¶cia nie mieli, a to ile siê zna dan± osobê, albo, ¿e utrzymuje siê z Ni± non stop kontakt jeszcze o Przyja¼ni nie ¶wiadczy <nie piszê tutaj o Twoim przypadku, tylko tak ogólnie>, po prostu nie rozumiem takowych uproszczeñ. Dla Ciebie nie ma innej definicji, co nie oznacza od razu, ¿e tak w³a¶nie jest jak Ty piszesz. Upraszczasz, uogólniasz.

'Ooo, jak on mi strasznie poka¿e!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczê!!!'
wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-04-27, 13:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

JasTinka  

Do³±czy³a: 27 Kwi 2008
Sk±d: Ostrowiec

Wys³any: 2008-04-27, 12:59   
   Polecaj±cy: Sobie...

Ja uwazam ze nie ma przyjazni miedzy ch³opakiem a dziewczyna... Mam niby "przyjaciela", rok temu w wakacje powiedzia³ mi co czuje... z przjazni wychodzi cos wiecej

Sol  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 11 Cze 2007

Wys³any: 2008-04-27, 13:45   

Ad_Absurdum napisa³/a:

Uogólniasz. To, ¿e zna siê kogo¶ X czasu nie znaczy, ¿e taki kto¶ staje siê Przyjacielem. D³ugo¶æ znajomo¶ci ma po¶redni wp³yw na zawarcie Przyja¼ni.

Takie uczucie miedzy kobiet± i mê¿czyzn± jest mo¿liwe. Wiem z autopsji ;)

need a hug.
anyone?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.