• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Wspó³praca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-05-07, 18:11   

Zgadzam siê tu z Colorblind.Je¶li kogo¶ uwa¿amy za przyjaciela to nie mamy oporów przed powiedzeniem mu wszystkiego.Jak to kto¶ kiedy¶ piêknie okre¶li³
przyjaciel to osoba,przy której mo¿na g³o¶no my¶leæ
A co do dzielenia..Stosunki z prawdziwym przyjacielem nie musz± wygl±daæ jak na prawie ka¿dym filmie m³odzie¿owym,gdzie przyjació³ki papu¿ki-nieroz³±czki spêdzaj± ze sob± ka¿d± chwilê.Maj±c przyjaciela nie trzeba z nim przesiadywaæ 24h na dobê.To nie o to chodzi.Mo¿na siê widywaæ raz na miesi±c nawet i to te¿ jest wtedy przyja¼ñ.Ja ze swoj± przyjació³k±,z któr± przyja¼niê siê ok.8 lat w tym momencie widzê siê czasem raz na dwa miesi±ce.To nie znaczy,¿e to nie jest przyja¼ñ.Kiedy siebie potrzebujemy to jeste¶my przy sobie.Im siê jest starszym tym siê ma wiêcej obowi±zków i nie zawsze znajduje siê raz w tyg czas dla przyjaciela(chyba,¿e jest akurat w potrzebie).Tak¿e nie widzê problemu mieæ przyjaciela i widzieæ siê z nim np raz w tyg i mieæ do tego wspania³ego ch³opaka i widywaæ siê z nim raz na parê dni.To nie musi siê gry¼æ.

kochanica Karczocha^^

MissIndependent  

Do³±czy³a: 07 Sie 2007

Wys³any: 2008-05-13, 21:23   

a ja wam powiem, ¿e to szczê¶cie mieæ nalepszego przyjaciela (a nie przyjació³kê). facet-przyjaciel to skarb ;) ró¿nica p³ci wcale nie jest do nie-do-przeskoczenia. a taki mêski przyjaciel mo¿e du¿o pomóc i kilka rzeczy wyja¶niæ/u¶wiadomiæ. po prostu przedstawia mêski punkt widzenia :) i faceci z regó³y nie rozczulaj± siê nad problemami, wal± prosto z mostu, z gadania z facetem na ogó³ co¶ wynika, a nie tylko u¿alanie sie w jakiej to k³opotliwej sytuacji siê znalaz³o - to te¿ jest dobre :)

Susa  

Do³±czy³a: 13 Maj 2008

Wys³any: 2008-05-15, 21:50   

sito napisa³/a:
Przyja¼ñ miêdzy dziewczyn±, a ch³opakiem ?
a dlaczego by nie?? moim zdaniem to lepiej miec przyjaciela niz przyjaciolke, bo z dziewczyny to od razu wszystkim ty³ek obrabiaja i wogole a znam duzo takich przypadkow takze jesli o to chodzi to jak najbardziej ;) przeciez nic w tym zlego nie ma

Parks 

Do³±czy³: 11 Maj 2008

Wys³any: 2008-05-15, 22:29   

Kiedys myslalem ze istnieje, wydawalo mi sie ze sie rozumiemy jak brat i siostra niestety po alkoholu zrobila mi laske troche dziwnie bylo ponad tydzien ciszy postanowilismy chodzic ze soba ale wszystko rozwali³o sie po 2 tyg dzis nie rozmawiamy ze soba ponad 2 lata jej nie widzialem.

5 lat przyjazni 2 tyg chodzenia (pociag seksualny jak sie pozniej oboje dowiedzielismy w ostatniej rozmowie ciagnal nas ku sobie)

cotopaxi  

Do³±czy³a: 13 Sty 2008
Sk±d: 3-c/poznn

Wys³any: 2008-05-16, 10:38   

Cytat:
a dlaczego by nie?? moim zdaniem to lepiej miec przyjaciela niz przyjaciolke, bo z dziewczyny to od razu wszystkim ty³ek obrabiaja

bzdura stulecia
mam i przyjaciela i przyjaciolke. przyjaciel przoduje w plotkowaniu, z reszta jak kazdy z moich lepszych i mniej lepszych kumpli.

!UWAGA ZBIERAM CHÊTNYCH NA PIESZ¡ WYPRAWÊ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZD£U¯ WYBRZE¯A, LIPIEC-SIERPIEÑ 2009; KONTAKT: PW, GG!

Susa  

Wys³any: 2008-05-16, 12:11   

cotopaxi napisa³/a:
bzdura stulecia
dla ciebie , a dla mnie nie... moze to dlatego ze mam zupelnie inne srodowisko, innych znajomych, innych ludzi... oczywiscie nie wszystkie przyjaciolki tak robia, ale z wiekszasci mojego doswiadczenia wynika, ze to przyjaciolki bardziej sa fa³szywe :/ ale skoro ja mam taki przypadek to nie znaczy ze wszyscy xDD

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-05-16, 23:10   

cotopaxi napisa³/a:
przyjaciel przoduje w plotkowaniu
ilu ja mam znajomych, których to mo¿na uznaæ, za wiêksze 'plotkary; od kobiet, wiêc na to nie ma regu³y, jak siê zakrêc± to nie potrafi± przestaæ gadaæ, plotkowaæ itp.
Susa napisa³/a:
ze to przyjaciolki bardziej sa fa³szywe
ilu masz przyjació³/przyjació³ek?

'W g³owie mi siê przepali³y wszystkie bezpieczniki, szlag trafi³ ¶wiêty spokój, roztrzaska³ lczniki' :luka:

wszystko gra

Susa  

Wys³any: 2008-05-17, 10:59   

Colorblind napisa³/a:
ilu masz przyjació³/przyjació³ek?
przyjació³ wiêcej , niz przyjaciolek... nie mowie , ze wszystkie przyjaciolki sa falszywe, ale niektore tak... a z przyjaciolmi to tak inaczej... nie wiem jak to jest u was... moze to ja mam akurat takiego jakiego pecha.. moze u innych tak nie jest tylko u mnie... nie wiem

[ Dodano: 2008-05-17, 11:00 ]
ale twierdze ze z przyjaciolmi sie lepiej dogadam niz z przyjaciolkami

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-05-18, 22:58   

Susa napisa³/a:
wszystkie przyjaciolki sa falszywe
skoro s± one fa³szywe, to czemu okre¶lasz je mianem przyjació³ek?

'W g³owie mi siê przepali³y wszystkie bezpieczniki, szlag trafi³ ¶wiêty spokój, roztrzaska³ lczniki' :luka:

wszystko gra

Parks 

Do³±czy³: 11 Maj 2008

Wys³any: 2008-05-18, 23:25   

Nie wierze w takie cos... poprostu

Sol  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 11 Cze 2007

Wys³any: 2008-05-20, 15:00   

Susa napisa³/a:
a z przyjaciolmi to tak inaczej...
To znaczy jak?
Susa napisa³/a:
nie mowie , ze wszystkie przyjaciolki sa falszywe, ale niektore tak...
Wiêc nie jeste¶cie przyjació³kami.
Susa napisa³/a:
moze to dlatego ze mam zupelnie inne srodowisko, innych znajomych, innych ludzi...
Zgadujê: gimnazjum?

Bravo, Bravo, sialalalala... :oczami:

need a hug.
anyone?

Karczoch  

Do³±czy³a: 30 Sty 2008
Sk±d: Cieszyn/B-Bia³a

Wys³any: 2008-05-20, 23:55   

Susa napisa³/a:
nie mowie , ze wszystkie przyjaciolki sa falszywe, ale niektore tak...

je¿eli s± fa³szywe, to raczej przyjació³kami nie s±...
no ale to mo¿e ja mam jakie¶ wypaczone spojrzenie na przyja¼ñ :oczami:

rêceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

charon  

Do³±czy³: 25 Sty 2008

Wys³any: 2008-05-21, 00:05   
   Polecaj±cy: Colorblind

Susa, mam wra¿enie, ¿e twój problem le¿y w tym, ¿e nie potrafisz rozró¿niaæ dwóch pojêæ o nieco innych znaczeniach: kolega/kole¿anka i przyjaciel/przyjació³ka. To t³umaczy fakt, ¿e niektóre "przyjació³ki" s± fa³szywe.
Eternally

last.fm

lucky_girl  

Do³±czy³a: 08 Cze 2008
Sk±d: Krynica

Wys³any: 2008-06-08, 20:39   
   Polecaj±cy: kolega

Wg mnie nie istnieje - albo umiera ¶mierci± naturaln±, albo przeradza siê w co¶ g³êbszego. Smutne, ale prawdziwe...

sis  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 06 Maj 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-06-08, 20:44   

lucky_girl napisa³/a:
nie istnieje - albo umiera ¶mierci± naturaln±
Tzn, ¿e przyja¼ñ damsko-damska albo damsko-mêska te¿ tak po prostu umiera ¶mierci± naturaln±? Z Twojej wypowiedzi tak by wynika³o. No chyba, ¿e damsko-mêska rz±dzi siê jakimi¶ innymi prawami, co do okresu trwania.

"czasem mam ochotê ich wszystkich obrzygaæ"

grla³o, matulu

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.