• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

pocahontasm  

Do³±czy³a: 08 Cze 2008

Wys³any: 2008-06-08, 23:16   
   Polecaj±cy: no

istnieje jesli ten ch³opak jest gejem,albo jest totalnie brzydki,albo ona jest brzydka..i wtedy jemu wystarczy przyja¿n...w innym przypadku.... :chytry:

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-06-08, 23:17   

pocahontasm napisa³/a:
istnieje jesli ten ch³opak jest gejem,albo jest totalnie brzydki,albo ona jest brzydka..i wtedy jemu wystarczy przyja¿n.
czyli warunkiem przetrwania przyja¼ni jest uroda, b±d¼ jej brak, i orientacja seksualna? Cudownie.

'Ooo, jak on mi strasznie poka¿e!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczê!!!'
wszystko gra

sis  

Zaproszone osoby: 2
Do³±czy³a: 06 Maj 2007
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-06-08, 23:20   

Colorblind napisa³/a:
czyli warunkiem przetrwania przyja¼ni jest uroda, b±d¼ jej brak, i orientacja seksualna?
Te¿ mnie to zainteresowa³o. To co, brzydkie panny i kolesie musz± siê zadowoliæ tylko przyja¼ni±, a urodziwi ludzie ³±cz± siê w pary? :luka: Ciekawe to, zwa¿ywszy na fakt, ¿e stosunkowo czêsto widuje siê zwi±zki ludzi obdarzonych niezbyt zjawiskow± urod±. To gdzie przebiega³aby wobec tego granica, od której mo¿na okre¶liæ, ¿e
pocahontasm napisa³/a:
totalnie brzydki,albo ona jest brzydka
?
Ch³opiec zjada ³y¿eczk±

grla³o, matulu

dkf  

Do³±czy³a: 24 Maj 2008

Wys³any: 2008-06-08, 23:46   

Pewnie ¿e istnieje, ale jest czym¶ rzadko wystêpuj±cy, ale jak ju¿ jest, to jest to co¶ najpiêkniejszego na ¶wiecie. Nadal mam nadzieje ¿e bêdzie mi to kiedy¶ dane do¶wiadczyæ.

truskaweczka 

Do³±czy³: 16 Mar 2008

Wys³any: 2008-06-09, 18:23   

jak najbardziej istnieje :)
nie rozumiem ludzi, którzy twierdz±, ¿e co¶ takiego jest niemo¿liwe :)

Oliwcza 

Do³±czy³: 09 Cze 2008

Wys³any: 2008-06-09, 20:51   

Moim zdaniem przyjazn miedzy dziewczyna a ch³opakiem istnieje .!:)
moge to potwierdzic namoim przyk³adzie:)
Ja sie przyjaznie juz 5 lat z ch³opakiem i zapowiada sie na duzo duzo wiecej
a najwazniejsze jest to ze ja go naprawde uwazam za przyjaciela najlepszego przyjaciela .!:)

holi  

Do³±czy³: 15 Cze 2008

Wys³any: 2008-06-15, 19:26   

mo¿e... ale gdy tym przyjacielem jest jej ch³opak:) bo moim zdaniem nie ma czystej przyja¿ni miêdzy ch³opakiem a dziewczyn±, prêdzej czy pó¿niej zacznie z tego wynikaæ co¶ wiêcej.

Nasir  

Do³±czy³: 25 Gru 2007
Sk±d: Andrzeja znasz?
Ostrze¿eñ:
 2/3/5

Wys³any: 2008-06-15, 19:45   

Wiem z w³asnego do¶wiadczenia, ¿e mo¿e istnieæ... Tylko zwykle która¶ ze stron oczekuje czego¶ wiêcej i taka zwyk³a przyja¼ñ czêsto przeradza siê w mi³o¶æ..

dkf  

Do³±czy³a: 24 Maj 2008

Wys³any: 2008-06-15, 20:27   

holi napisa³/a:
mo¿e... ale gdy tym przyjacielem jest jej ch³opak:) bo moim zdaniem nie ma czystej przyja¿ni miêdzy ch³opakiem a dziewczyn±, prêdzej czy pó¿niej zacznie z tego wynikaæ co¶ wiêcej.

To jest jeszcze inny rodzaj przyja¼ni, wg mnie najmniej fajny. Mo¿e ta "czysta" przyja¼ñ miêdzy ch³opakiem i dziewczyn± jest taka piêkna, bo tak rzadko spotykana i trudna do utrzymania.

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-06-16, 08:47   

Kiedy przyja¼ñ polega na tym,¿e jedna osoba chce byæ z drug±,a druga nie chce,wiêc ta pierwsza przyja¼ni siê z ni± bo có¿ innego mo¿e i do tego w ten sposób próbuje siê do niej jeszcze bardziej zbli¿yæ i mo¿e wp³yn±æ na t± decyzjê to to oczywi¶cie nie jest przyja¼ñ.Je¶li przyja¼ñ zamieni siê w mi³o¶æ obustronn± to ¶wietnie.Ale w³a¶nie jak dkf napisa³a,przyja¼ñ gdy ¿adna ze stron nie chce nic wiêcej ni¿ przyja¼ni to jest to tak rzadko spotykane,¿e a¿ piêkne.

kochanica Karczocha^^

Lilianna  

Do³±czy³a: 15 Cze 2008

Wys³any: 2008-06-16, 14:28   

Jasne ¿e istnieje ;-) Sama mam przyjaciela.... którego Uwielbiam!
Mowimy sobie praktycznie wszystko ... i nie czujemy do siebie Chemii, aczkolwiek nie przeczê by³a sytuacja gdzie o ma³y w³os nie wyl±dowali¶my w ³ó¿ku. - z jego inicjatywy - z kilkoma promilami we krwi chyba nie wiedzia³ co czyni! ;-)
Ale da³am mu buziaka i powiedzia³am: "Kotku nie ¿artuj..." i odesz³am
Nastêpnego dnia by³o jak dawniej :)

nowelka 

Do³±czy³: 15 Cze 2008

Wys³any: 2008-06-16, 17:16   

holi napisa³/a:

Te¿ tak uwa¿am. chyba, ¿e przyjacielem jest homoseksualista. Mia³am kumpla peda³a i by³ to najwspanialszy przyjaciel, jakiego mo¿na sobie wyobraziæ; pozbawiony damskiej (jak¿e niestety czêstej) zawi¶ci, niezainteresowany mn± jako partnerk±. Niestety wyjecha³ za granicê i kontakt siê urwa³. Bardzo tego ¿a³ujê.

missblair  

Do³±czy³a: 11 Cze 2008
Sk±d: Blairlandia

Wys³any: 2008-06-19, 10:13   
   Polecaj±cy: google.pl

gej gejem, ale wydaje mi siê, ¿e istnieje przyja¼ñ damsko - mêska tak¿e je¶li oboje s± heteroseksualni. niektórym zdarza siê, ¿e siê zakochuj± w swoim przyjacielu lub vice versa, a niektórych przyja¼ñ trwa wieki bez wzglêdu na p³eæ.
swego czasu przyja¼ni³am siê z pewnym ch³opakiem i wiem na pewno, ¿e ¿adne z nas nie chcia³o wtedy niczego wiêcej, dlatego ¿e zanim pojawi³a siê przyja¼ñ zasz³o miêdzy nami co¶. uznali¶my to pó¼niej za g³upotê i jako¶ tak wysz³o, ¿e po tym fakcie zaczêli¶my wiêcej ze sob± przebywaæ, zwierzaæ siê sobie z ró¿nych problemów, polubili¶my siê (bo wcze¶niej bywa³o ró¿nie ^^) i voila. z góry wiedzieli¶my, ¿e my jako para byliby¶my bardzo nieudani, wiêc ¿adne do niczego nie d±¿y³o.
teraz kontakt z nim mi siê zerwa³, ale nadal mam kumpli, z którymi bardzo dobrze siê dogadujê, oni maj± dziewczyny, ja mam swoje problemy ; P i relacja jest czysto kumpelska, a p³eæ nie ma tu znaczenia praktycznie.

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-06-19, 10:27   

Ale nikt tu nie mówi o dobrych kumplach,których mo¿na mieæ na pêczki.
Wy wiedzieli¶cie,¿e nic by z tego nie wysz³o,dlatego nie próbowali¶cie,a to ju¿ chyba troszkê co¶ innego.

kochanica Karczocha^^

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-06-20, 16:21   

nowelka napisa³/a:
chyba, ¿e przyjacielem jest homoseksualista.
czyli swoistym warunkiem przyja¼ni damsko-mêskiej <oczywi¶cie, gdy nie rozwa¿amy sytuacji pary> staje siê orientacja seksualna?
missblair napisa³/a:
ale nadal mam kumpli
czy kumpel to jest to samo co przyjaciel, b±d¼ Przyjaciel?

'Ooo, jak on mi strasznie poka¿e!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczê!!!'
wszystko gra

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.