Forum Rêceprecz odtybetu

• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Wspó³praca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

Sol  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 11 Cze 2007

Wys³any: 2008-07-04, 17:35   

gracja napisa³/a:
Chyba dobrym przyjacielem kobiety mo¿e byæ gej :D
Co wy wszyscy tak siê tych homoseksualistów uczepili¶cie? Dlaczego konieczna jest inna orientacja, ¿eby mo¿liwa by³a przyja¼ñ? Czyli to, czego ja teraz do¶wiadczam, ju¿ od d³u¿szego czasu, to tylko mira¿, urojenie? To nie jest prawdziwa przyja¼ñ kobiety i mê¿czyzny, bo On nie jest gejem? Luuuudzie... o.O

mototówka <3

rêceprecz odtybetu

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2008-07-04, 17:45   

gracja napisa³/a:
Te¿ nie znam nikogo o odmiennej orientacji no ale byæ mo¿e kiedy¶ poznam
ewentualnie Ty mo¿esz zmieniæ swoj± orientacjê wtedy bêdziesz mog³a siê przyja¼niæ z ka¿dym facetem ;]

'Je¶li masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i pod±¿asz za swoj± gwiazd±...
...to i tak pobij± Ciê ludzie, którzy ciê¿ko pracuj±, ucz± siê i nie leniuchuj±. Do widzenia.'
:luka:

rêceprecz odtybetu

justynka20008  

Do³±czy³a: 03 Lip 2008
Sk±d: Turek

Wys³any: 2008-07-04, 19:14   

Sol napisa³/a:
Dlaczego konieczna jest inna orientacja, ¿eby mo¿liwa by³a przyja¼ñ?

NIe konieczna jest inna orientacja... po prostu wiele osob boi sie ze przyjazn moze przerodzic sie w cos wiecej...

narya  

Do³±czy³: 16 Sty 2008
Sk±d: Terabithia

Wys³any: 2008-07-04, 20:12   

No dobra, a jak jest ma³¿eñstwo to ci ma³¿onkowie nie mog± mieæ przyjació³ odmiennej w stosunku do swojej p³ci? M±¿ - przyjació³ w¶ród kobiet. ¯ona - przyjació³ w¶ród mê¿czyzn. Dlaczego przyja¼ñ obu p³ci jest niemo¿liwa? Jest mo¿liwa i ca³kiem normalna. Cz³owiek kocha jedn± osobê, a na ¶wiecie ¿yje przecie¿ ok. 6 miliardów osób.

Colorblind  

Wys³any: 2008-07-04, 20:14   

Cytat:
Cz³owiek kocha jedn± osobê, a na ¶wiecie ¿yje przecie¿ ok. 6 miliardów osób.
a co to ma do rzeczy? Móg³by¶ wyja¶niæ?

'Je¶li masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i pod±¿asz za swoj± gwiazd±...
...to i tak pobij± Ciê ludzie, którzy ciê¿ko pracuj±, ucz± siê i nie leniuchuj±. Do widzenia.'

rêceprecz odtybetu

narya  

Do³±czy³: 16 Sty 2008
Sk±d: Terabithia

Wys³any: 2008-07-04, 20:22   

¯e je¶li kocha jedn± osobê to jej nie zdradzi z inn±, wiêc mo¿e siê zaprzyja¼niæ z ni±, ot co.

Colorblind  

Wys³any: 2008-07-04, 20:25   

Cytat:
¯e je¶li kocha jedn± osobê to jej nie zdradzi z inn±, wiêc mo¿e siê zaprzyja¼niæ z ni±, ot co.
ot co, sk±d tyle zdrad? Wszak kocha siê jedn± osobê.

rêceprecz odtybetu

Sol  

Wys³any: 2008-07-04, 20:27   

justynka20008 napisa³/a:
po prostu wiele osob boi sie ze przyjazn moze przerodzic sie w cos wiecej...
Baæ siê mo¿na tysiêcy rzeczy, od wê¿y po wysoko¶æ, czy to znaczy, ¿e mamy nie wychodziæ z domu lub nie wspinaæ siê wy¿ej ni¿ na obcas szpilek?

mototówka <3

rêceprecz odtybetu

dj RKNZ 

Do³±czy³: 04 Lip 2008
Ostrze¿eñ:
 5/3/5

Wys³any: 2008-07-04, 20:28   

Skoro jest mo¿liwa przyja¼ñ cz³owieka i psa,a ró¿nica p³ci to chyba mniej ni¿ ró¿nica gatunków, to czemu taka przyja¼ñ mia³aby nie istnieæ?

Karczoch  

Do³±czy³a: 30 Sty 2008
Sk±d: Cieszyn/B-Bia³a

Wys³any: 2008-07-04, 20:30   

Cytat:
Co wy wszyscy tak siê tych homoseksualistów uczepili¶cie? Dlaczego konieczna jest inna orientacja, ¿eby mo¿liwa by³a przyja¼ñ? Czyli to, czego ja teraz do¶wiadczam, ju¿ od d³u¿szego czasu, to tylko mira¿, urojenie? To nie jest prawdziwa przyja¼ñ kobiety i mê¿czyzny, bo On nie jest gejem? Luuuudzie... o.O

ale ona nie napisa³a TYLKO gej, ale ¿e gej mo¿e byæ tak ogólnie ;) przynajmniej ja tak wywnioskowa³am..;)

Colorblind napisa³/a:
Cytat:
Cz³owiek kocha jedn± osobê, a na ¶wiecie ¿yje przecie¿ ok. 6 miliardów osób.
a co to ma do rzeczy? Móg³by¶ wyja¶niæ?
narya napisa³/a:

czy tylko ja totalnie nie zajarzy³am, o co chodzi w tym wyt³umaczeniu? O.o

[ Dodano: 2008-07-04, 20:31 ]
dj RKNZ napisa³/a:
Skoro jest mo¿liwa przyja¼ñ cz³owieka i psa,a ró¿nica p³ci to chyba mniej ni¿ ró¿nica gatunków, to czemu taka przyja¼ñ mia³aby nie istnieæ?

bo do psa nie mo¿na czuæ poci±gu seksualnego...
no chyba, ¿e kto¶ jest zoofilem, ale patrzmy na nieco mniej "ekstrawaganckie" przypadki :luka:

rêceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

Sol  

Wys³any: 2008-07-04, 20:38   

Karczoch napisa³/a:
ale ona nie napisa³a TYLKO gej, ale ¿e gej mo¿e byæ tak ogólnie
Nie chodzi³o mi ju¿ tylko o posta gracji, przyj¿yj siê wypowiedziom w tym temacie - wiêkszo¶æ spuentowana zostaje stwierdzeniem, ¿e przyja¼æ miedzy kobiet± a mê¿czyzn± jest mo¿liwa i ma szanse przetrwania tylko i wy³±cznie gdy jedna z osób jest odmiennej ni¿ heteroseksualna orientacji albo gdy kto¶ ma bu¼kê gorsz± od Quasimoda. Przecie¿ to jaki¶ absurd totalny ;]

mototówka <3

rêceprecz odtybetu

dj RKNZ 

Ostrze¿eñ:
 5/3/5

Wys³any: 2008-07-04, 20:40   

Niektórzy mieszaj± seks z mi³o¶ci±, a teraz siê dowiaduje ¿e niektórzy to nawet o przyja¼ni nie mog± s³owa powiedzieæ, ¿eby nie wspomnieæ o poci±gu seksualnym.

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-07-04, 21:09   

dj RKNZ napisa³/a:
Niektórzy mieszaj± seks z mi³o¶ci±

nie o tym temat,nie zauwa¿y³am by kto¶ tu co¶ takiego pomiesza³
dj RKNZ napisa³/a:
a teraz siê dowiaduje ¿e niektórzy to nawet o przyja¼ni nie mog± s³owa powiedzieæ, ¿eby nie wspomnieæ o poci±gu seksualnym.

problem w tym,¿e czêsto w¶ród domniemanych przyjació³ narasta owy poci±g i na tym przyja¼ñ siê koñczy,chyba,¿e przyjaciele zechc± i¶æ 'na ca³o¶æ'
dlatego wiêkszo¶æ rozwa¿aj±c przyja¼ñ damsko-mêsk± widzi pewn± przeszkodê,w postaci poci±gu seksualnego
justynka20008 napisa³/a:
po prostu wiele osob boi sie ze przyjazn moze przerodzic sie w cos wiecej...

strach swoj± drog±,raczej siê na to nie patrzy wchodz±c w znajomo¶æ(w sensie,¿e nie rozwa¿a siê,czy kiedy¶ owa osoba bêdzie mnie poci±gaæ seksualnie),wiêc nie strach przed ewentualnym poci±giem jest barier± w przyja¼ñ damsko-mêsk±,a po prostu pojawienie siê go.

kochanica Karczocha^^

dj RKNZ 

Ostrze¿eñ:
 5/3/5

Wys³any: 2008-07-04, 21:15   

Leilah napisa³/a:
problem w tym,¿e czêsto w¶ród domniemanych przyjació³ narasta owy poci±g i na tym przyja¼ñ siê koñczy,chyba,¿e przyjaciele zechc± i¶æ 'na ca³o¶æ'

Pierwsza sprawy to nie jest tak, ¿e poci±g seksualny jest miêdzy ka¿dym mê¿czyzn± i ka¿d± kobiet±.
Druga sprawa sama opisa³a¶ dopu¶ci³a¶ sytuacjê w której ten poci±g nie koñczy przyja¼ni.
Trzecia sprawa ja nadal nie rozumiem czemu poci±g seksualny mia³by przeszkadzaæ w przyja¼ni.

Leilah  

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008

Wys³any: 2008-07-04, 21:32   

dj RKNZ napisa³/a:
Pierwsza sprawy to nie jest tak, ¿e poci±g seksualny jest miêdzy ka¿dym mê¿czyzn± i ka¿d± kobiet±

nie,ale kiedy jeste¶my z kim¶ odmiennej p³ci bardzo blisko-jako przyjaciele-to czêsto w³a¶nie z powodu tej blisko¶ci narasta poci±g pomiêdzy dwojgiem

Napisa³am:
i na tym przyja¼ñ siê koñczy,chyba,¿e przyjaciele zechc± i¶æ 'na ca³o¶æ'
Dla sprostowania-chodzi³o o to,¿e albo na samym poci±gu przyja¼ñ siê koñczy,albo koñczy siê zaraz po pój¶ciu na ca³o¶æ.
Ale nie bêdê uogólniaæ,mo¿e siê zdarzyæ sytuacja,¿e po pój¶ciu na ca³o¶æ poci±g seksualny pryska i nie wraca siê do sprawy.
dj RKNZ napisa³/a:
Trzecia sprawa ja nadal nie rozumiem czemu poci±g seksualny mia³by przeszkadzaæ w przyja¼ni

Kiedy przyja¼ñ polega na tym,¿e jedna osoba oczekiwa³aby od drugiej czego¶ wiêcej,ale przez fakt,¿e druga osoba nie podziela tego to ta pierwsza zgadza siê na przyja¼ñ raczej nie mo¿na nazwaæ przyja¼ni±.Nie wiem czy nazwa³abym przyja¼ni± relacje,kiedy obie osoby odczuwaj± owy pic±g do siebie,to chyba kwestia pogl±dów.Dla mnie to ju¿ nie przyja¼ñ,dla Ciebie mo¿e byæ.Dodajmy fakt,kiedy mamy swojego partnera i przyjaciela,który nas 'podnieca'.Jedni potrafi± powstrzymaæ siê od pokusy i ulegniêcia,a jedni nie.

kochanica Karczocha^^

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.