Absolutnie nie jest mo¿liwa.Racze w±tpie czy potrafi³aby siê z Tob± przyja¼niæ zapominaj±c o uczuciu,skoro kocha na zabój.W pewnym momencie,gdy wasze kontakty wesz³yby faktycznie na poziom przyja¼ni ona zrobi³aby sobie niepotrzeb± nadziejê i wasze kontakty prêdzej czy pó¼niej zmieni³y by siê na gorsze.Poza tym jaki¶ ¿al te¿ zostaje,¿e druga osoba nie kocha nas tak mocno(albo w ogóle)jak my j±..
_________________ cz³owiekiem jestem i nic co s³odkie nie jest mi obce
poprostu musze to z siebie wyrzuciæ i tyle... wiêc darujcie sobie jakie¶ g³upie rady bo nawet ich nie chce.
najchêtniej bym tu poprzeklina³ ale zachowam spokój (zreszt± sporo ju¿ napisa³em ale u¿y³em backspace)
napisze tylko: przyja¼ñ miêdzy ch³opakiem a dziewczyn± nie istnieje (zawsze po jakim¶ czasie jedna ze stron jest cholernie pokrzywdzona!)
ja my¶la³em ¿e kogo¶ mam, z kim móg³bym siê zestarzeæ (przyjació³ka od dzieciñstwa - uczucie dorasta³o we mnie powoli) ale okaza³o siê ¿e us³ysza³em od niej "lepiej bêdzie jak zostaniemy przyjació³mi" - i w³a¶nie tu chcia³bym poprzeklinaæ... dodam tylko ¿e nie utrzymujemy ju¿ ¿adnego kontaktu, nic dziwnego po tym co jej powiedzia³em kiedy dosta³em kosza... ona próbowa³a jeszcze ratowaæ t± przyja¼ñ... ja d±¿y³em tylko do destrukcji tej znajomo¶ci... (nie wiem czemu wkoñcu cos do niej czu³em ale chcia³em chyba siê zem¶ciæ...) i tak oto traci siê przyjació³...
teraz w±tpie w ogóle w istnieni mi³o¶ci, preferuje zwi±zki bez zobowi±zañ... teraz to ja chce krzywdziæ uczuciowo niezliczona ilo¶æ dziewczyn...
pozdro600 (a jednak sie rozpisa³em)
A ja wiem, ¿e taka przyja¼ñ istnieje. Sama mam faceta za przyjaciela. Fakt, byli¶my kiedy¶ razem przez 3 lata, bardzo go kocha³am, ale niestety siê rozstali¶my. Po zerwaniu nie mog³am na niego patrzeæ, przebywaæ w jego towarzystwie itp. To trwa³o jakie¶ 2 lata, a¿ tu nagle sta³ sie moim najlepszym przyjacielem. My¶lê, ¿e do takiej przyja¼ni trzeba dojrzeæ.
te¿ zawsze z facetami siê lepiej dogadywa³am i mam tylko (a¿) jedn± przyjació³kê a reszta to ch³opy i takie uk³ady lubiê ; ]
bo faceci s± konkretni a fochów i g³upiego chichrania u bab nie zniesê ; p
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
wierzy³am w tak± przyja¼ñ... pomiêdzy dziewczyn± i ch³opakiem
ale ju¿ nie ...
zatem nie ma takiej przyja¼ni........
black C. napisa³/a:
hcia³abym ¿eby istnia³a, bo naprawdê ¶wietnie dogadujê siê z facetami
Istnieje. To, ¿e Ty jej nie do¶wiadczy³a¶ nie znaczy, ¿e jej nie ma. A malariê kiedy¶ prze¿y³a¶? Zapewne nie, czy to znaczy, ¿e taka choroba nie istnieje? ;>
black C. napisa³/a:
tylko przyja¼ñ niestety zbyt czêsto przeradza siê w inne uczucie....
Czêsto? Byæ mo¿e. Zbyt czêsto? Nie ferowa³abym tak lekko takich wyroków.
Ja siê coraz bardziej upewniam, ¿e nie ma czego¶ takiego. W ostatnim czasie mia³em trzy takie kole¿anki, jedna siê obrazi³a o to, ¿e spêdzam wiêcej czasu z drug±. Druga siê za bardzo zaprzyja¼ni³a (mimo, ¿e chopa ma!). Trzecia to samo, a to ju¿ w ogóle ewenement bo to doros³a kobita jest, pouk³adana. To i w g³owie, wydawa³oby siê, ¿e stabilnie ma.
Jedynie Ma³gosia Kurczolek zawsze mi wybacza i przyjmuje z powrotem, ale to nie przyja¼ñ to kochanie, wiêc to siê nie liczy.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
wierzy³am w tak± przyja¼ñ... pomiêdzy dziewczyn± i ch³opakiem
ale ju¿ nie ...
zatem nie ma takiej przyja¼ni........
black C. napisa³/a:
hcia³abym ¿eby istnia³a, bo naprawdê ¶wietnie dogadujê siê z facetami
Istnieje. To, ¿e Ty jej nie do¶wiadczy³a¶ nie znaczy, ¿e jej nie ma. A malariê kiedy¶ prze¿y³a¶? Zapewne nie, czy to znaczy, ¿e taka choroba nie istnieje? ;>
black C. napisa³/a:
tylko przyja¼ñ niestety zbyt czêsto przeradza siê w inne uczucie....
Czêsto? Byæ mo¿e. Zbyt czêsto? Nie ferowa³abym tak lekko takich wyroków.
Ty twierdzisz, ¿e istnieje.. ok Ka¿dy ma prawo do wyra¿ania swojej opinii...
a w temacie... odpowiadam i wyra¿am swoje zdanie : NIE istnieje
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum