Mam takie przekleñstwo (a mo¿e szczê¶cie?) ¿e rzadko kiedy dogadujê siê z dziewczynami. Wiêkszo¶æ moich znajomych to faceci. Ba - czêsto sporo starsi. Z jednej takiej znajomo¶ci nawet wyszed³ zwi±zek - mój K. ma 21 lat, jeste¶my razem nieca³y rok (mam nadziejê ¿e bêdziemy jak najd³u¿ej). I on ma kole¿anki, i ja kolegów. Nasi znajomi maj± swoje ¿ycie, swoje zwi±zki, a my sobie ufamy i dopóki tak pozostanie to bêdzie w porz±dku miêdzy nami.
Wierzê w przyja¼ñ miêdzy facetem a dziewczyn±, chocia¿ nie miêdzy ka¿d± dziewczyn± a ka¿dym ch³opakiem (zapl±ta³am -.-'). W niektórych wypadkach to po prostu nie wypali, albo przerodzi siê w mi³o¶æ - zale¿y od charakteru i usposobienia osób chc±cych siê przyja¼niæ. Ale nie rozumiem, czemu taka przyja¼ñ mia³aby byæ niemo¿liwa. Nie ocenia³abym tego przez pryzmat ró¿nienia siê p³ci±, bo to czasem naprawdê nie ma znaczenia
Nie ma takiego czegos jak przyjazn miêdzy dziewczyn±, a ch³opakiem i tak prêdzej czy pózniej jedno z nich zakocha sie w drugim, albo bêdzie mysla³o, ze sie zakocha³o.
_________________ "Seks bez mi³o¶ci to puste do¶wiadczenie. Ale w¶ród pustych do¶wiadczeñ to jedno z najlepszych."
nie jest sprzeczne znam kilka takich sytu³acji w stylu "jestes moim przyjacielem" i kazdy chyba wie jak to sie skonczy³o. No moze przesadzam, ze wszystkie przypadki tak koncz±, ale jakas anomalia zawsze musi wyst±pic.
_________________ "Seks bez mi³o¶ci to puste do¶wiadczenie. Ale w¶ród pustych do¶wiadczeñ to jedno z najlepszych."
Ostatnio zmieniony przez kanarinho18 2008-08-03, 15:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No moze przesadzam, ze wszystkie przypadki tak koncz±, ale jakas anomalia zawsze musi wyst±pic.
Czyli sam sobie zaprzeczy³e¶. Jak zwykle.
Kto¶ jeszcze chce siê pok³óciæ z rzeczywisto¶ci± i napisaæ, ¿e taka przyja¼ñ nie istnieje? Zapraszamy. Tyle g³upot ju¿ zosta³o napisanych, ¿e kilka nastêpnych powtórzeñ jednej z nich nie zrobi ró¿nicy.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
cz³owiek honoru napisa³/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesi±c i dopiero wtedy bede stara³s ie o niebieskosc.
My¶lê, ¿e istnieje taka przyja¼ñ...
Chocia¿ mi nigdy jeszcze nie uda³o siê nawi±zaæ takiej przyja¼ni.. Niestety zawsze przerodzi³o siê to z tej drugiej strony w co¶ innego. Czego pó¼niej strasznie ¿a³owa³am
My¶lê, ¿e mê¿czyzna jako przyjaciel to cenny skarb
Ma zupe³nie inny pogl±d na wiele spraw ni¿ kobieta.. Poza tym jego rady s± zawsze proste i trafiaj±ce w sedno
oj.. mo¿e kiedy¶ bêdzie mi dane zaprzyja¼niæ siê z facetem!
_________________ Nikt nie lubi doznawaæ zawodu w swych oczekiwaniach...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum