nawet pewno¶æ niepewna, a Ty tak tutaj zapewniasz o pewno¶ci nieznaj±c wszystkich przypadków przyja¼ni, nierozpatruj±c wszystkich przyjació³. Nie³adnie.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, ¿e nie, to go w mordê!"
'Ooo, jak on mi strasznie poka¿e!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczê!!!' wszystko gra
witam wszystkich. ja te¿ sie zastanawiam czy przyjañmiedzk ch³opakiem a dziewczyna jest mo±liwa. bo z w³asnego do¶wiadczenia s±dze ze nie bardzo bo ju¿ nie raz sie przejecha³am na osobach którym ufa³am i s±dzi³am ze sa moimi przyjació³mi
i w³a¶nie dla tego nie bardzo wie¿e ¿e to jest mo¿liwe... nie powiem bo mam dobrych kumpli a nawet bardzo dobrych ale nic wiecej bo nie chce ¿eby wysz³o tak jak w ostatnich przypadkach. ju¿ sama nie wiem czy to mo¿liwe. mia³am przyjeciela ktory by³ moim by³ym ch³opakiem wszystko by³o pieknie i fajnie dopuki nie znalaz³ sobie dziewczyny i zaczo³ mni oszukiwaæ
Ja od kilku (chyba 4) lat mam dobr± przyjació³kê. Mia³em w tym czasie dwie dziewczyny, ona 2 ch³opaków i mimo ¿e by³ d³u¿szy okres kiedy ja i ona byli¶my samotni to jako¶ siê w sobie nie zakochali¶my, ca³y czas utrzymuj±c kontakt ze sob±. W sumie sam siê sobie dziwiê bo ona jest ¶wietn± dziewczyn±, doskonale siê rozumiemy, mamy ze sob± wiele wspólnego itd. a jednak wiem ¿e to nie mi³o¶æ tylko w³a¶nie przyja¼ñ. Wiêc nie zgadzam siê z tym ze z czasem jedno musi siê zakochaæ w drugim.
_________________ Ci±gle mam przed oczami g³odnych w³adzy...
Zimny wiatr czarnych koszul now± armiê pcha...
Szar± twarz... pozbawion± w³asnych marzeñ...
Dr¿±c± d³oñ... by byæ sob± nagle sk³adasz w piê¶æ...
widocznie tak jest w twoim przypadku bo znalaz³e¶ osobe której na prawde mo¿esz zaufaæ. tto wszystko zale¿y od obu stron czy sa wstosunku do siebie fer czy sie od pocz±tku ok³amuj± ukrywaj±c swoje uczucia
kiedy¶ my¶la³am, ¿e nie jest mo¿liwa taka przyja¼ñ. Po prostu ma³o realne wydawa³o mi siê zwierzenie siê facetowi ze wszystkiego.
Chyba zmieniam zdanie, bo pozna³am takiego faceta, z którym mogê i chcê szczerze pogadaæ na ka¿dy temat, nie strzela on komplementami co dwie minuty i nie gapi siê na mnie my¶l±c, ¿e tego nie widzê.
Ba, nawet niejednego
mi³o jest siê czasem daæ zaskoczyæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum