ja wim tylko ze je¶li z kim¶ sie jest to zwraca sie uwage na ine rzeczy na ktore do tej pory sie nie zwracalo uwagi np z kim sie ta osoba umaiwa co robi i wiele innych rzeczy a jezeli jest tylko przyjacielem to jejs to calkiem inaczej... i nie rozumiem jak np chlopak ktory zrywa z dziewczyn± mowi jej mam nadzieje ze bedziemy przyjacio³mi. na przyjazn trzeba sobie zapracowac,a nie skrzywdzic kogos a potem chciec byc jego przyjacielem tak sie nie da. wiem bo sama probowalam z chlopakiem ktory by³ miim ch³opakiem i mimo tego ze rozstalismy sie w zgodzie chociaz to bylo bardzo ciezkie dla mnie i stara³am sie zebysmy naprawde byli przyjació³mi ale jezeli on mnie oszukiwal to bez sesu to jest wogole
istnieje pod jednym warunkiem, pan i pani w takiej "parze przyjació³" nie podobaj± siê sobie w sensie fizycznym
Taki przypadek tez widzialem az sie wreszcie upili i skonczylo sie pod kolderka. Nie ma ¿adnych regol tu wystarcza tylko chce bycia przyjacielem, nie wrabiania tej 2 osoby w przyjazn zeby sie do niej zblizyc, a pozniej w konsekwencji skonczyc love story. Trzeba caly czas widziec w takiej osobie przyjaciela i nic wiecej.
ale jaki sens ma stawianie takich regó³??? przyjacielem sie jest bez warunkowo!!!!! co mam powiedzieæ ch³opakowi bedziesz moim przyjacielem pod warunkiem ¿ê sie we mnie nie zakochasz???!!!
wcze¶niej wykorzystanie s³owa "regu³a" nie mia³o tu ¿adnego wiêkszego celu.
Przyja¼ñ nie ma spisanych regu³. Nadal podtrzymuje, ¿e brak fizycznego poci±gu jest u³atwieniem nie w przyja¼ni ale w tym aby ta przyja¼ñ nie potrzebnie nie wkroczy³a w co¶ wiêcej.
ale chodzi w³a¶nie o to czy jest przyje¿ñ która nie ma nic wspólnego z mi³o¶ci±?????
istnieje nawet ta prawdziwa. Z tym, ¿e jest to zdecydowanie inna przyja¼ñ ni¿ pomiêdzy np dwoma dziewczynami. Nie tylko tematy rozmów s± nieco inne. Wydajê mi siê, ¿e przyja¼ñ z ch³opakiem, jest taka bardziej braterska. A w ogóle to wszystko zale¿y od indywidualnej jednostki, o. : P
Jestem zywym przykladem ze przyjazn miedzy dziewczyna i chlopakiem istnieje Powiem szczerze ze mam chlopaka,ktorego bardzo kocham i takze przyjaciela z ktorym moge o wszystkim pogadac... Oczywiscie nie powiem ze moj chlopak nie jest o niego zazdrosny ale jakos dajemy sobie rade hehehe W koncu jak kocha to zazdrosc zawsze goruje:) ale on dobrze wie ze miedzy mna a moim przyjacielem nigdy nic nie bedzie i nie bylo...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum