Uwa¿am,ze ciê¿ko o przyja¿ñ miêdzy ch³opakiem a dziewczyn±. Wydaje mi sie, ze zazwyczaj jedno z nich liczy na CO¦ wiêcej. Oczywi¶cie mog± wyst±piæ wyj±tki..
Tak naprawdê nigdy do koñca nie wiemy, co my¶li druga osoba.Dlatego trzeba bardzo uwa¿aæ z t± przyja¼ni± damsko-mêsk±, ¿eby czasem nikogo innego (i siebie) nie zraniæ.
skoro wiekszosc z was mowi ze jedna z osobo cos czyje i z taka przyjaznia trzeba ostroznie to co powiecie na to ze pomierzy ta sama plcia moga tez powstawac takie niebezpieczne zwiazki..... to juz po prostu zalezy od charakteru danej osoby ^^
ja np mam kilku dobrych dobrych kolegow..... wydaje mi sie ze traktuja mnie jak mlodsza slabsza siostre ^^ no ale coz ^^
mam tez przyjaciela na ktorego moge liczyc i mu sie wyplakac ^^ (no jak tylko wroci w koncu z niemiec ^^) jest odemnie starszy o jakies 4 lata a swietnie sie dogadujemy ^^ chyba nawet znamy sie od szkoly podstawowej ^^
Coz ja z moja "siostra" znamy sie od prawie 12 lat. Nigdy ze soba nie bylismy, nigdy ze soba nie bedziemy kazdy ma/mial/bedzie mialo swoich partnerow i nikomu to nie przeszkadza zyje z nia lepiej niz z wlasnym rodzenstwem i smiac mi sie chce kiedy ktos mowi, ze przyjazn miedzy facetem a kobieta nie istnieje
_________________ Lyrics. Wasted time between solos
Do³±czy³a: 11 Mar 2006 Posty: 2385 Sk±d: Czêstochowa
Wys³any: 2006-08-16, 20:24
Polecaj±cy: bierdonka
a ja mam pytanie takie , czy istnieje przyjazn miedzy ch³opakiem a dziewczyna ale po zwi±zku ? Wiecie , zwi±zek sie konczy i jest to " zostanmy przyjació³mi " czy wtedy tez to tak dzia³a jak piszecie ?
nie chcia³am robic nowego tematu bo to w sumie chodzi o ta sama rzecz , czyli przyjazn miedzy dwoma p³ciami , ale w róznych okolicznosciach , bo piszcie o takich , którzy zwi±zku ze soba nie zaznali , a co z tymi którym zwiazek sie skonczy³ , niby ludzie sie znaja dobrze, przezyli ttyle fajnych chwil a jednak nie potrafia pozostac przyjació³mi , piêtno rozpadu zwi±zku ci±zy nad nimi ... i wtedy juz tak ³atwo o przyjazn nie jest ;]
Nawiazujac do pytania Lolinki - ja osobiscie,gdy sie na kim¶ zawiode to raczej nie chce juz z nim miec nic wspolnego , a jesli zwiazek sie rospada to jakas przyczyna tego musi byc . , ale to wszystko moze tez zalezec od charakteru i przyczyny rospadu.Zgadzam sie tez z kim¶ nie pamietam ,ale kto¶ to ju¿ tu napisa³ wszystko jest pieknie dopoki która¶ ze stron nie poczuje czego¶ wiecej .
dok³adnie, a przyja¼ñ miêdzy ch³opakiem i dziewczyn± nie istnieje-ja tek uwa¿am. bo albo jedna ze stron siê zakocha w drugiej, albo obie w sobie nawzajem, albo które¶ z przyjació³ znajdzie sibie drug± po³ówkê, która bêdzie zazdrosna i te¿ siê rozpadnie
Do³±czy³a: 11 Mar 2006 Posty: 2385 Sk±d: Czêstochowa
Wys³any: 2006-08-17, 22:17
Polecaj±cy: bierdonka
dziwne , bo ja mam przyjació³ ch³opców i jakos zyje z nimi sto lat i mozemy krasc konie razem , a o kwestia podejscia , bo jesli z góry spbie za³ozysz i on tez ze jestescie kumplami to tak w³±snie jest . Ja z moimi kumplami moge sie przytulac gdy jest mi zle albo isc na impreze i tanczyc do rana. Nie mam wielu kolezanek , a moysle ze facet - przyjaciel to najlepsza rzecz jaka moze sie przydazyc ... dziewczyny sa zbyt zawistne i wredne , ale moze to przychodzi z czasem , w podstawówce , gimnazjum wydawa³o mis ie ze z przyjacio³kami mozna wszystko ... pozniej drogi sie rozesz³y ... przyjazn tez ... no cóz ... kumpli mam do tej pory .. poporstu oni nie obrazaja sie o pierdo³y , bo im nie zalezy na tym jak wygl±dasz czy jakie masz ciuchy , dla nich liczys ie charakter , bo nie jestes potencjalna kandydatka na dziewczyne a kumpel± ... a ze z czasem cos wychodzi wiecej , to chyba dobzre ze z kims , kogo sie zna z kazdej strony i sytuacji ;]
Wydaje mi siê, ¿e jednak taka przyja¼ñ istnieje. Zdarza siê bardzo rzadko, ale jednak siê zdarza! Wiem co mówiê, bo mam takiego przyjaciela ju¿ od 11 lat. MOgê z nm o wszystkm porozmawiaæ, nawet o sprawach damsko-mêskich, po¶miaæ siê, wyj¶æ gdzie¶ i wiem, ¿e jemu nasza przyja¼ñ wystarczy ca³kowicie. Oboje wiemy, ¿e NIGDY nie bêdziemy razem. Przyja¼ñ miêdzy facetem, a kobiet± jest naprawdê czym¶ fantastycznym.
_________________ "Od samego zarania dziejów kobieta z³a wszelkiego jest siedliskiem !!
Narzêdziem Chaosu,wspólniczk± spisku przeciw ¶wiatu i rodzajowi ludzkiemu !!
Kobiet± rz±dzi jeno cielesna lubie¿no¶æ!!!
Dlatego tak chêtnie demonom s³u¿y... "
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1994 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2006-08-18, 13:19
Polecaj±cy: baba jaga ;P
A ja mam mojego braciszka jednojajecznego ^^ myslimy tak samo, no jak blizniaki doslownie. Z nikim sie az tak dobrze nie rozumiem, jak trzeba to kopiemy sie w siedzenie, ciagniemy za uszy a jak trzeba to sie tulimy albo opieprzamy, nigdy miedzy nami nie bylo podtekstow seksualnych nie calowalismy sie, no i obydwoje wiemy ze my razem nie bedziemy, min dlatego ze jestesmy do siebie tak podobni ze najprawdopodobniej bysmy sie pozabijali na wzajem. W ogole preferuje towarzystwo meskie, nie sa tacy obludni i falszywi jak kobiety, a plotkowac i obgadywac potrafia tak samo jak nie lepiej.
A ja tam wierze w taka przyjazn sam mam przyjaciolke ktora jest moja sasiadka i przyokazji ja pozdrowie (a co mi tam ). Wszystko zalezy od tego czy obydwie strony chca byc dla siebie tylko przyjaciolmi. Dzis jest ciezko znalesc przyjaciela, kogos komu mozesz zaufac . Ja znalazlem w sumie nie sadzilem ze czlowiek prawie z wariatkowa ( czyli moja skromna osoba ) mogl znalesc przyjaciolke
Wys³any: 2006-08-24, 09:34
Polecaj±cy: dziêki google
hmm...trudno powiedzieæ.... ale ja siê trzymam takiej teorii.. ¿e na pocz±tku jest przyja¼ñ miêdzy ch³opakiem i dziewczyn±.. ale prêdzej czy pó¼niej przemieni to siê w mi³o¶æ..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum