Wys³any: 2005-11-12, 13:19 Czy istnieje przyjazn pomiêdzy dziewczyna a ch³opakiem ?
Przyja¼ñ miêdzy dziewczyn±, a ch³opakiem ?
_________________ Jestem szczê¶ciem, które szuka przyjemno¶ci w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawaæ, a nie otrzymywaæ. Szacunkiem dla
uczuæ drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chêci zaw³adniêcia drug± osob±.
Rok temu napisa³abym, ¿e oczywi¶cie i mog³abym d³ugo i za¿arcie k³óciæ sie z osob± odmiennego zdania.
Teraz wiem, ¿e nie mia³abym racji. Bo taka przyja¼ñ nie istnieje. To tylko oszukiwanie siê. I tak i tak, jak jedna ze stron nie zakocha siê w drugiej, to pok³óca siê do granic niemo¿liwo¶ci i zerw± kontakt. Zbyt du¿o czasem moga od siebie wymagaæ. Powodów do nieprzetrwania takiej przyja¼ni jest miliony.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest ¿ycie
w naszych ¼renicach jest za ma³o boga
a droga jest prosta, czy jest krêta droga
A ja znam przyjacio³ odmiennych plci i sa przyjacio³mi juz ponad 9 lat:) wiec jak narazie w to wieze sama mam przyjaciele z ktorym przyjaznie sie 4 i jest fajnie:)
_________________ Posty poni¿ej 5 s³ów i z du¿± ilo¶ci± emotikonek bêd± kasowane!!!
Ja uwa¿am ¿e istnieje dopuki, któres z nich nie poczuje czego¶ wiêcej ..
_________________ Jestem szczê¶ciem, które szuka przyjemno¶ci w zadowoleniu drugiej
No, ale co to za ró¿nica czy przyjacielem jest dziewczyna czy ch³opak ? i zawsze zastanawia mnie dlaczego gdy ludzie ze sob± zrywaj±, a nie chca ¿yæ w klutni-Mówi± mo¿e lepiej zostañmy przyjaciólmi... Przecierz taka przyja¼ñ nie istnieje moim zdaniem ..
Nie, nie zdarzaj±. Nie w tym wzglêdzie.
Nie ma takiej przyja¼ni i ju¿.
fazi napisa³/a:
sito napisa³/a:
No, ale co to za ró¿nica czy przyjacielem jest dziewczyna czy ch³opak ?
A co, w przyjació³kach te¿ siê zakochasz?
Ale có¿ to za urozmaicenie
Wys³any: 2005-11-13, 15:18
Polecaj±cy: dosta³am wiadomosc P
Czy przyja¼ñ istnieje? Chyba tak. ale napewno nie miêdzy ch³opakiem a dziewczyn±...niby na poczatku jest a póxniej tak czy owak przeradza sie w mi³osc. Czasami nieodwzajemniona. Ona kocha ona nie i na odwrót tak to jest
_________________ Mis kolala to by³ cham mia³ pó³ litra wypi³ sam
Co jest tylko kwesti± czasu.. Nie istnieje taka przyja¼ñ..
jak w ktoryms tam poscie wpsomnia±m ja sie przyjaznie z ch³opakiem znamtakie osoby moj ch³opak ma rzyjacio³ke 9 lat i ja mam przyjaciela ktory ma dziewczyne:) i jakos nic nie wskazuje na to ze sie wsobie zakochamy
I moze sie uda za 10 lat ci napisze i moze zmienisz zdanie na temat przyjazni odmiennych plci
_________________ Posty poni¿ej 5 s³ów i z du¿± ilo¶ci± emotikonek bêd± kasowane!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum