• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

LoWra79  

Wysłany: 2007-12-28, 11:17   Czy warto dwa razy wchodzić do tej samej rzeki?

A więc kiedyś kręciłam z pewnym chłopakiem. Już prawie i byśmy ze sobą chodzili, ale nagle on powiedział że nic z tego nie będzie. Nie wiedziałam o co mu chodzi. Pokłóciłam się z nim i przez długi czas w ogóle się do siebie nie odzywaliśmy. Jednak ostatnio napisał do mnie że wtedy popełnił duży błąd i że chciałby go naprawić. Nie wiedziałam jak zareagować bo mnie tym zdziwił. Napisałam że może lepiej by było gdybyśmy zostali przyjaciółmi. On powiedział żebym się jeszcze zastanowiła. Nie wiem co mam zrobić bo jednak gdy go widzę to on nie jest mi obojętny. Mam wrażenie że jeszcze coś do niego czuję. Jednak boję się że gdy zgodzę się na bycie razem popełnię wielki błąd. Dziwne to uczucie. Nie wiem co mam zrobić. :kwasny: Pomóżcie!

End3r  

Wysłany: 2007-12-28, 12:29   

ale gdzie tu wchodzenie dwa razy do tej samej rzeki skoro nawet ze soba nie byliscie? On cos do Ciebie czuje, Ty cos do niego czujesz - w czym problem? mozecie sprobowac, najwyzej nie wyjdzie to wtedy zostaniecie przyjaciolmi. dlaczego czujesz ze popelnisz wielki blad?
Above us only sky

Mamasita  

Wysłany: 2007-12-28, 12:37   

Jak dla mnie to jesteście w fazie "bujania sie". Ni to w jedną ni to w drugą stronę. Lepiej żałowac, że się coś zrobiło niż załować, że się tego nie zrobiło. Według mnie możesz spróbować a jak nie wyjdzie, to kolejne doświadczenie bedziesz miała już za sobą.

karla  

Wysłany: 2007-12-28, 17:50   

No ja myślę że nic nie zaszkodzi sprobowac... Przeciez zawsze wszystko mozna odwolac :)
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"

Albert Camus

Tynka88 

Wysłany: 2007-12-28, 23:22   

mozesz sprobowac przeciez to nie kosztuje ... moze jedynie potem bolec. decyzja nalezy do ciebie :)

sysunia  

Wysłany: 2008-01-14, 18:33   

bez urazy ale troche dziecinne to wszystko...nie da się tak moim zdaniem takie rzeczy powinny wyjść same z siebie...nie da sie niczego planowaćsama mam chłopaka i wiem jak to na początku było wpadliśmy poprostu na siebie raz drugi trzeci aż postanowiliśmy się umówić....świetnie się dogadywliśmy i stało się romantyczna sytuacja i jesteśmy razem mam nadzieję że zawsze tak będzie

Wengosh  

Wysłany: 2008-01-16, 21:32   
   Polecający: google

Jak się nie masz gdzie umyć to myjesz się w tej samej rzece znowu, powinno być git.

Moim zdaniem zawsze (no prawie zawsze) warto próbować, a w danym przypadku warto.

buziaczek 

Wysłany: 2008-01-18, 11:36   

Wengosh napisał/a:
Jak się nie masz gdzie umyć to myjesz się w tej samej rzece znowu, powinno być git.

nie mozna umyc sie w tej samej rzece...bo wchodzac drugi raz ta rzeka identyczna nie jest:) zawsze cos ulega zmianie...tzn wariabliazm:D
dlatego nie da sie wejsc do tego samego zwiazku:)
bo zawsze cos sie zmienia:)
chocby to ze teraz jedna np osoba posiada swiadomosc iz zostala skrzywdzona:)

to czyvwarto nie ma zadnej reguly...zalezy od przypadku:)

elle  

Wysłany: 2008-01-20, 15:23   

Ja zdecydowanie odradzam, ale decyzja indywidualna jednym wyjdzie na dobre, a drugim nie. Stając przed takim wyborem, zrezygnowałam z "wchodzenia dwa razy do tej samej rzeki" i jestem zadowolona. Także zastanów się i zrób co Ci podpowiada rozum;)

pooziomka  

Wysłany: 2008-01-21, 17:19   
   Polecający: sama je odnalazłam :D

zawsze mozna sprobowac, po co pozniej zalowac ze sie nie sprobowalo?? :hyhy:

"Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie."

kochanamoniczka  

Wysłany: 2008-01-21, 17:48   

Cytat:
zawsze mozna sprobowac, po co pozniej zalowac ze sie nie sprobowalo?? :hyhy:

myślę tak samo :)
W życiu jest mnóstwo dróg do wybrania i jeżeli ty już zdecydujesz i wybierzesz a ona okaże się nie tą która chciałaś kroczyć zawsze możesz zawrócić, zacząć wszystko od początku, wybrać kolejną. Ale najpierw musisz zaryzykować, człowiek nigdy nie jest pewien co jest dla niego najlepsze dopóki sam sie o tym nie przekona :)

Odpowiedz do tematu