Wysłany: 2007-06-27, 14:02 Czy zachowanie pijanego faceta można wybaczyć?????
Witam!Byłam z moim facetem na imprezie i zachował sie jak ostatni drań!!!odzywał sie do mnie wulgarnie klnął itp nawet przez niego mało co nie dostałam od pewnego łebka a mój powiedział jeszcze że dobrze by było gdyby mi wpierdolił a na następny dzień próbował zgonić wine na mnie!!Co o ytm myślicie??Był zupełnie inny niż normalnie
Tak to ten sam już nie mam siły a kiedy go wyrzucam odemnie z domu to on sie nie wyprowadza!!!!mam dosyc jego olewania i powiedziałam mu to ostro i wyraźńie
Wysłany: 2007-06-27, 14:34
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Mniemam, że to już koniec tematu.
Ty masz go dość, powidziałaś mu co myślisz, on się wyprowadza.
Uwalniasz się od niego.
Niech sobie radzi dalej sam.
To by było na tyle.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2007-06-29, 18:26
za młody na alkohol albo na dziewczynę... alkohol i dziewczyna nie idą w parze, a żeby to pogodzić trzeba dorosnąć i mieć pewne doświadczenie...
tyle ode mnie
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Powiem dobitnie zwykły dupek. Twoim wyborem jest to czy z nim ostaniesz, ale uważam że nie powinnaś nawet jeżeli będziesz cierpieć. Moja kumpela byłą w podobnej sytuacji jej chłopak bił ją i poniżał, pluł jej (dosłownie ) w twarz. Nie daj się tak poniżać. ŻUĆ GO!! Nie jest Ciebie wart.
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Witam!Jestem z moim chłopakiem 3 lata i mieszkamy u mnie z moimi rodzicami gdyż dopiero remontujemy własne mieszkanie. Mam małą siostrzyczkę w wieku 6lat i jeszcze mieszka z nami moja siostra z córką która ma 4latka.Zawsze myślałam że mój facet nie ma nic przeciwko dzieciom aż do pewnego czasu gdy przestał bywać w domu gdy ja pracuje dlatego że są dzieci,zawsze mówi że one krzyczą itp i nie ma spokoju,wiele razy już się z nim o to kłóciłam aż wczoraj powiedziałam że jak mu dzieci nie odpowiadają to niech się przeprowadzi do siebie do swoich rodziców.Bo wczoraj była taka sytuacja że musiałam jechać na 4 godziny do pracy a on zamiast pojechać do domu to czekał na mnie 4 godz w samochodzie bo nier pojechał do domu gdyż były tam dzieci i ciągle mi tylko marudzi że się nie wyspał do pracy.Nie wiem czy dobrze zrobiłam mówiąc mu żeby sie wyprowadził .Czekam na wasze opinie.Pozdrawiam
Witam!Jestem z chłopakiem 3 lata na początku wszystko było ok jak w bajce ale z biegiem czasu wszystko się zmieniło zaczął być wobec mnie wulgarny ,obojętny przynajmniej ja tak czuje bo nie jest tak jak kiedyś gdybym mu nie przypominała to by pewnie nie pamiętał o moich imieninach wogóle sie nie odzywa nie dzwoni wciągu dnia a jak wraca wieczorem do domu to nawet nie rozmawiamy a jak próbuje w jakikolwiek sposób z nim porozmawiać o naszym związku to tylko mówi"Przestań ty jak zwykle te swoje bzdury"zaczyna mnie to wszystko powoli wkurzać choć bardzo go kocham i zrobiłabym dla niego wszystko to jest mi źle ale nie potrafię sie z nim rozstać nie umiem moja rodzina kocha go bardziej niż mnie,co robić???
Właśnie wczoraj z nim zerwałam tylko jest jeden problem bo mieszkamy razem u mnie i on nie chce sie wyprowadzić o moji rodzice nie ingerują w nasze sprawy zresztą sama nie chciałabym żeby wiedzieli o co się kłócimy!!??
[ Dodano: 2007-06-22, 12:43 ]
Jeszcze do mie dzwonił przed chwilą to sie znim pokłóciłam bo ma wolne w pracy ale oczywiście nie wytrzymał by jeden dzień bez kumpli i pojechał ja do niego dzwonie a on ze jedzie kumplowi bułeczki kupić a ja że też jestem głodna i żeby mi tez przywiózł za 5 minut(powiedziałam to w złości)to jeszcze się rozłącza,boję sie samotności ale tak chyba będzie lepiej???????????
to wszystko ten sam facet?
i ty się jeszcze zastanawiasz, czy mu WYBACZYĆ?
na jakim ty świecie żyjesz
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Po prostu innym alkohol nie sluży, a w jego przypadku na pewno. Jako Twój facet powinien Cię bronić, a nie dopuszczać się używania wulgarnych słów. Moim zdaniem powinnaś jak najszybciej to skończyć, to jest niewybaczalny błąd, jaki popełnił ten facet. Można dać mu szansę, ale u innej kobiety ;] Tego kwiatu to pół światu, on na Ciebie nie zasługuje po prostu...
_________________ '... znalazłeś różę wśród pokrzyw...' WdoWa
mała przerwa ;>
Dziewczyno nie zastanawiaj sie nawet zakończ to jak najszybciej wywal go z domu a jeśli nie bedize sie chciał wyprowadzić to masz chyba jakis kumpli, braci oni ci pomoga!! zrób to jak najszybciej, narawde on nie jest ciebie wart, zasługujesz na kogoś duzo lepszego;]
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Jedyny sposób, sprawdzony, to musisz go od siebie uzależnić, najlepiej finansowo, a później go wyrzucić, a jak nie da rady, to się sama wyprowadź, i na niego policję naślij :p
Jedyny sposób, sprawdzony, to musisz go od siebie uzależnić, najlepiej finansowo, a później go wyrzucić, a jak nie da rady, to się sama wyprowadź, i na niego policję naślij :p
ma sie od swoich rodzicow wyprowadzic przez niego ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum