• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

Elen  

Do³±czy³a: 23 Maj 2006

Wys³any: 2006-05-23, 14:18   Czym jest prawdziwa mi³o¶æ?

Czym jest prawdziwa mi³o¶æ? Czy mozna stworzyæ szczê¶liwy zwi±zek? Dlaczego ci±gle mam pecha? Jak pokochaæ siebie? Co mozna zrobiæ , ¿eby odnale¿æ rado¶æ i szczê¶cie w mi³o¶ci.
Odpowiedzi na te pytania zajdziecie w ksi±zce "Dla mi³o¶ci stworzeni" na www.zyjwmilosci.orge.pl

elv  

Do³±czy³a: 27 Sie 2005
Sk±d: zza zakrêtu ;]

Wys³any: 2006-05-23, 15:07   

Ja mam swoja wlasna, prawdzwa milosc, ktora nie jest wlozona w zadne ramy, czy definicje :)

Arkovianin  

Do³±czy³: 23 Maj 2006
Sk±d: W³odawa

Wys³any: 2006-05-23, 18:44   Re: Czym jest prawdziwa mi³o¶æ?

Ja tam wiem czy warto wierzyæ w milosc!!!!!!

megma  

Do³±czy³a: 20 Maj 2006
Sk±d: Ciechanów

Wys³any: 2006-05-24, 14:48   ...
   Polecaj±cy: wyszukiwarka :P

"Mi³o¶æ" a co takiego wogóle jest? czy takie pojêcie wogóle istanieje? Szczêsliwy zwi±zek z partnerem da siê stworzyæ, ale czy ten zwi±zek nazywa siê mi³o¶æ czy przyzwyczajenie? Mamy pecha gdy¿ albo czujemy siê samotni albo znajdujemy sobie kogo¶ kto okazuje siê nie godny. Tak wiêc nie wierze w mi³o¶æ. Wierze w przyja¼ñ miêdzy kobiet± a mê¿czyzn±, ale je¶li siê do siebie zbli¿± fizycznie to jest mi³o¶æ? Wydaje mi siê ¿e nie. Co z tego, ¿e piszecie jakie¶ tam ksi±¿ki po prostu chcecie na tym zarobiæ. A g³upi na pewno siê znajd± by od was to kupiæ. Ka¿dy cz³owiek idzie w³asn± drog± ¿ycia i ¿adna ksi±¿ka tego nie zmieni. Je¶li mamy kogo¶ poznaæ bli¿ej to poznamy a jak nie to nie. Bardziej wierze w tarot bo karty chocia¿ powiedz± co¶ na temat mojej przysz³ej sympatii. No i to chyba bêdzie na tyle

megma  

Do³±czy³a: 20 Maj 2006
Sk±d: Ciechanów

Wys³any: 2006-05-24, 16:02   ...
   Polecaj±cy: wyszukiwarka :P

A mi sie wiêkszo¶æ sprawdzi³o... i dalej sprawdza a szczególnie uk³ad kwadratu - sama wró¿e sobie

elv  

Do³±czy³a: 27 Sie 2005
Sk±d: zza zakrêtu ;]

Wys³any: 2006-05-24, 17:54   

Acha, zaglebilam sie w ta stronke i.. Elen - mieszasz wiare z wrozbiarstwem..troszke..przegiecie :\ Bo to jak piesc do nosa pasuje. No, to moje subiektywne zdanie, a milosc i tak rozkwita pieknie :)

gessa  

Do³±czy³a: 21 Mar 2006
Sk±d: Varsovie

Wys³any: 2006-05-25, 20:30   
   Polecaj±cy: link na gronie

jest taka piosenka Happysad - "Zanim pójdê"

Krecik  

Zaproszone osoby: 2
Do³±czy³a: 27 Lis 2005
Sk±d: Brzozów

Wys³any: 2006-05-25, 20:48   
   Polecaj±cy: 'Znaczenie imion' ;)

Nie-e, to nie dla mnie =.=
Prawdziwa mi³o¶æ nie jest uczuciem i to wiem na pewno. o. I nie ma czego¶ takiego jak pech w mi³o¶ci. I to by by³o na tyle, co wiem.

kooondzik 

Do³±czy³: 18 Maj 2006
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2006-05-25, 23:16   

Cytat:
Czym jest prawdziwa mi³o¶æ?

Prawdziwa mi³o¶æ to zwi±zek chemiczny produkowany w mózgu jeszcze chyba 6 miesiêcy po poznaniu siê partnerów pó¼niej to jakby udawanie

Grzegorz  

Do³±czy³: 28 Kwi 2006
Sk±d: D±browa Górnicza

Wys³any: 2006-05-27, 13:43   Prawdziwa mi³o¶æ
   Polecaj±cy: google.pl

Dla mnie prawdziwa mi³o¶æ to odczucie ciep³a w sercu. Odczucie, które pojawia siê gdy widzê, czujê, s³yszê osobê któr± kocham. To g³êboki spokój i wielka rado¶æ. Euforia nie jest dla mnie prawdziw± mi³o¶ci±. To odczucie przyjemno¶ci i rozczulenia gdy widzê ukochan± osobê. Prawdziwa mi³o¶æ, to takie odczucie, ¿e ka¿da rzecz jest lekka i ka¿da droga ³atwa.

lolinka  

Do³±czy³a: 11 Mar 2006
Sk±d: Czêstochowa

Wys³any: 2006-05-27, 21:16   
   Polecaj±cy: bierdonka

gessa napisa³/a:

no i co to ma do tematu ? mog³abys napisac cos wiecej , ja tez znam wiele piosenek ;]

Jak to powiedzia³ Exupery " mi³osc to nie jest patrzenie na siebie , lecz patrzenie w tym samym kierunku" to nie trzymanie za r±czki, bicie serca , i motylki w brzuchu , to jest ulotne , mi³osc jest w g³owie , to ze spogl±daj±c na drugiego cz³owieka wiesz ze chcesz sie z nim zestarzeæ , to ze potrafisz z drugim cz³owiekiem dyskutowaæ nie tylko o kwiatkach , ze czujesz sie swobodnie , to ze potraficie przegadac po³ nocy , albo przemilczeæ drugie po³ , to ze potraficie razem p³akac i razem sie cieszyc , poprostu , druga po³owka powinna byc przyjacielem ...

Orange  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³a: 09 Pa¼ 2005
Sk±d: inna rzeczywisto¶æ.

Wys³any: 2006-05-27, 21:37   
   Polecaj±cy: Epuls

lolinka napisa³/a:
gessa napisa³/a:

no i co to ma do tematu ? mog³abys napisac cos wiecej , ja tez znam wiele piosenek ;]

widocznie chodzi³o jej o to, ¿e ta piosenka odzwierciedla jej zdanie co do pojêcia 'mi³o¶æ'. ;)
a droga jest prosta, czy jest krêta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

nie  

Do³±czy³a: 15 Maj 2006

Wys³any: 2006-05-30, 19:56   

Mi³o¶æ to chemia, bezpieczeñstwo, spokój, burza, ¶wiadomo¶æ, ¿e mo¿esz o kogo¶ siê martwiæ, dbaæ i vice versa.

Arjada  

Do³±czy³a: 29 Maj 2006
Sk±d: Nowy Sacz

Wys³any: 2006-05-30, 22:08   

hmm.....milosc...fakt nad tym mozna sie dlugo glowic czy jest takie cos....no coz ja mysle ze jest takie cos jak milosc...bo jednak mowimy tej jedynej osobie co do niej czujemy wyrazamy t w gestach itp...to co to jest tylko pociag fizyczny...troszeczke by sie to nie zgadzalo....mysle ze milosc to uczucie takie ktorym tak naprawde mozna obdarzyc tylko jedyna osobe w swoim zyciu...mozna byc z wieloma innymi i moze byc tak ze tez sie nam wydaje ze ja kochamy ale mysle ze to prawdziwe kocham jets tylko do jednej osoby...
chociaz czasem cierpimy przez ta milosc i wile mlodych ludzi ginie z milosci...no coz poweidzmy ze dla mnie zabijac siedla kogos w wieku 15 lat jest troszeczke nienormalne bo w sumie nie wiadomo czy to ta jedyna osoba...a wiec czy warto sie zabijac....i to zwykle jest z powodu nieodwzajemnienia uczucia....to czy warto sie zabic dla osboy ktora jeszcze nam, nie odwzajemnia tego uczucia...co jej tym udowodnimi jak bedzie juz zapozno...
od spojrzeñ
bezlitosnych
Daj±cych ból ka¿demu
s³abemu cz³owiekowi

Lady spark  

Do³±czy³a: 25 Maj 2006
Sk±d: z p³omieni=>

Wys³any: 2006-05-31, 15:09   
   Polecaj±cy: Przypadek;)

"Wierze ze im bardziej sie kocha, tym wiecej sie czyni, gdyz milosci, ktora nie jest niczym wiecej niz uczuciem, nie moglabym nawet nazwac miloscia"

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.