Poscelona dziekuje ze nie jestem sam a musze wam powiedziec ze wiele dziewczyn widzialem fajne byly ale jak mialy cos nie tak z butami (nie mowie nawet o brudzie) ale jak byly brzydkie to odpadala
***ArChi***, to może noś przy sobie ładne damskie buty i jak spotkasz taką dziewczynę co Ci się podoba a ma coś nie tak z butami to dasz jej taki ładny prezent... i masz z głowy problem z rozpoczęciem rozmowy
hehe... ja powiedziałam tak z pół roku temu że nigdy nie pocałuję białego chłopaka/mężczyzny i.... nie wyszło
nie musze nosic butow bo juz znalazlem taka ktora ma odpowiednie
Heh... to dobrze, nie bedziesz musiał dźwigać tych butów...
***ArChi*** napisał/a:
jak to bialego nie rozumiem ??
Oj... to było takie pół żartem, białego w sensie rasy. Nie wiem dlaczego, ale kiedyś naprawdę myślałam że nie potrafię się zakochać w Polaku. hehe... podobali mi się czarni mężczyźni z dredami Tylko że, jak już mówiłam pewna osoba pomogła mi zmienić zdanie...
no tez mam swoj ideal a dotychczasowe moje partnerki jak i obecna z tym idealem nic a nic nie maja wspolnego ale kazda z nich ma to cos co mnie pociaglo
Wysłany: 2006-06-28, 16:16
Polecający: religia tv
ideał ? głupie ;]
ideałem jest osoba która kocham ;] proste ... niech bedzie chamska świnią , egoistą, stolarzem , murarzem , satanistą, buddystą ... kurde! on ma byc sobą! ma miec wady i zalety! i nie bede tu wypisywac co mi sie podoba, co nie , jakie cechy bym chciała ... beznadzieja! poznaje człowieka i nie kalkuluje co ma a co nie ma ;] on jest , i jesli ne zaakceptuje jego wad a nie dostrzege zalet to znaczy ze nie jest tą "połowką" ;]
aaa zareszta , gadanie bez sensu ... kocha sie kogoś nie za coś ale pomimo czegoś , i ja sie tego trzymam ;]
i pozdrawiam mojego Satyrka ;ppp jesli kiedykolwiek bedzie to czytał ;p
w zupelnosci sie zgadzam z lolinka w koncu kocha sie tez za wady a nie tylko za zalety.
a tak w ogóle czy wyobrazacie sobie bycie z osoba ktora by niemiala zadnych wad ? czy niebylo by to nudne na dluzsza mete?
Bardzo ważne jest pierwsze wrażenie... zapach, kultura, sposób wysławiania sie... Zwracam uwagę takze na zachowanie między ludźmi... wygląd nie ma specjalnego znaczenia, ale dziewczyna musi być schludna i zadbana
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum