ja juz mam swoja druga polowke i mysle ze nasza milosc juz za niedlugo zaowocuje.... jak powinna byc ta druga polowka???a raczej jaki jest? moglabym mowic godzinami ale tak w skrocie: jest cieply i czuly, zawsze i o wszystkim moge z nim pogadac, jest ze mna w tych smutnych i radosnych chwilach i bardzo mnie kocha a to najwazniejsze....
a jezeli chodzi o wyglad to moj ideal: czarne wlosy, czarne oczy i boskie doleczki w policzkach hmmm.......
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Dlaczego on? Bo mój misiaczek jest kochany,ma poczucie humoru(bardzo zawsze mi się to to w nim podobało),jest wrażliwy i opiekuńczy i ma nibieskie oczka-UWIELBIAM mniam...
_________________ Każdy bezsens ma swój sens bo bez sensu nie ma sensu.
Hmm...ja sie chyba na ten temat wypowiedziec nie moge,bo niestety "nie posiadam" takiej osoby,ale wydaje mi sie,ze uczucie ktore powstaje miedzy dwojgiem ludzi moze powstawac przez dlugi czas albo tez trafic jak piorun.
Zycze szczescia wszystkim osoba w zwiazkach:)
Wysłany: 2007-07-22, 19:03
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
esek14 napisał/a:
Mój ideał to blondynka,długiewłosy,błękitne oczy,dobre kształty,mądra, wyrozumiała i nierozpuszczona
Hmm masz 14 lat ? To sie nie dziwie ze ci w głowie blondyneczki o dluch blond wlosach . Zazwyczaj blondyneczki za rozpieszczone , ale nie obrazajac blondynek po czesci sa tez glupie ( albo robia z siebie takie i my twierdzimy ze takie są tzn. ja tak twierdze )... Widac ze patrzysz na wygladac a nie to co jest w srodku ..
Znam duzo blondynek ktore nie dosc ze sa naprawde piekne to madre Ale wiekszosc to puste laleczki tak zwane plastiki .. ktore leca na na samochody , szpanerow i nadzianych kolesi .. Powodzenia itp itd etc. Zaraz pewnie ktos pomysli ze zazdroszcze czy cos .. A w zyciu !!
A moj ideał faceta :
1.97 wzrostu
Szaro-zielone oczka
Szczuply ( bardzo nawet ) takich lubie :)
Kiedyś ktoś powiedział, że "ideały są nudne" i tego się będę trzymać. Blondynka, błękitne oczy, dobre kształty (cokolwiek to znaczy?)...jeśli tylko to interesuję Cię w kobiecie to widocznie rzeczywiście jesteś za młody, żeby zrozumieć co jest naprawdę ważne.
_________________ "Śnij w kręgach. Tańcz w ciszy. Wsłuchaj się w wewnętrzny rytm życia. Tonąc w niegaszonym wapnie, łaknij. Nie ustawaj w walce, nie zatrzymuj w tańcu, bo nie usłyszysz muzyki."
Wysłany: 2007-07-22, 20:33
Cytat:
Osobiście kieruje się tylko i wyłącznie serduszkiem, bo chyba to się liczy, prawda?
heh, no ale powiem Ci z autopsji, jeśli ktoś nie ma tego wizualnego wyglądu, to naprawdę musi sie baaaaardzo postarać żeby (określę to brzydko) zdobyć tą wymarzoną dziewczynę...
mój ideał: musi mieć odpowiednia figurę, zgrabna, inteligentna (żeby można było o czymś normalnym pogadać ) z poczuciem humoru. Najważniejsze żeby miała to COŚ... cieżko określić co to ma być... ale takie COŚ sie widzi... przeważnie po oczach, kobieta spojrzy na Ciebie w taki sposób, ze kolana Ci miękną... takie spojrzenie... ehhh
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
A ja tam nie chcę żadnego ideału, przy idealnym facecie nie wytrzymałabym długo, nie wiem, czy wytrzymałabym nawet tak króciutko - jakoś ideał kojarzy mi się z nudą, nieprawdziwością, przewidywalnością, monotonią - w końcu kocha się za wady, a szanuje za zalety te właśnie wady, pewne odchyły, nawyki, przyzyczajenia drugiej osoby mają urok - nie chciałabym by facet ich się pozbywał
A faceci z plakatów? Miło popatrzeć, ale żeby się przytulić do takiego przestylizowanego, przerysowanego faceta? O nie
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
wyższy ode mnie, spoglądający niebieskimi oczami zza okularów, taki, przy którym czuję się bezpiecznie.. szanujący, cierpliwy, kochający, troskliwy, szarmancki, starający się zmienić dla mnie to, czego w nim nie lubię.. potrafiący wybaczyć, wiedzący, kiedy nie mówić nic..
a do tego ma długie piękne dready których nie lubi, bo wiecznie wmawia sobie, że są rozwalone, mieszka niecałe pół godziny drogi autobusem ode mnie, Mać się nazywa a na tym forum widnieje jako pezet
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2007-07-23, 07:58
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ideał?! Hmm ideały sa dla mnie w snach Jezeli znajdzie sie taki super facet .. to okazuje sie dupkiem i w ogole ...
Wiec nie ma po co szukac ideałow
Ja mam juz swoj ideał zycia hehe
1.98 wzrostu , Szare oczka , Szczuply, Kochany , Bardzo Mardy ,Czuły,Taki ktory wybacza moje glupie zachowanie , Troskliwy.. Moglabym tak pisac i pisac i pisac Ale szkoda czasu
Wysłany: 2007-07-23, 08:40
Polecający: wujek google ;)
no fakt, ideał jednak jest ..
biały z aureolką i skrzydełkami
ale mi się trafił diabełek z różkami .....
ale mimo wszystko Kochany jak nie wiem co ahhh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum