piszcie co was pociaga w plci przeciwnej co powinna posiadac wasza druga polowka ?? jakie cechy charakteru?? jaki wyglad zewnetrzny ?? jaki wyglad wewnetrzny ??
Wygląd w zasadzie nienajważniejszy, ale żeby nie był odrażający xD [najlepiej wysoki, ciemna karnacja i czarne włosy xD]
Cechy charakteru...hum...romantyk, odpowiednie poczucie humoru, bez tzw "humorków', spontaniczny, prawdomówny, "prawdziwy" i w zasadzie, żeby był ze mną w 100 % fair.
Prawda jest taka, że znam..hum... przypominam sobie dwóch, ale, że jeden wysoki a drugi niski xD Ale wzrost przy charakterze, naprawde nie ma znaczenia
A oczy... najlepiej czarne węgielki xD
Moze nie bede pisala o facecie idealnym ktorego szukam bo po pierwsze nie ma takiego a po drugie zajeloby mi to zbyt duzo czasu. Napisze moze na co zwracam uwage gdy widze faceta na ulicy: tylek, lydki, rece no i oczywiscie zarys ogolny co do charaktery to oczywiscie inteligentny z poczuciem humoru tak po krotce
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
ale wymagania czy nie wystarczy w nim to cos ??? badz w niej
jeśli chodzi o pierwsze wrażenie to ja jestem za słowami ArChiego ... musi być w niej to coś , sam nie wiem co to jest, ale to sie czuje w serduszku, jak to niektórzy mówią pojawiają sie motylki w brzuszku czy może pod serduszkiem (niewiem dokładnie trudno zindetyfikować) ale takie bardzo przyjemne i wspaniałe i to sie czuje jak sie tę osobe spotyka czy nawet jak przemknie gdzieś koło Ciebie
a jesli chodzi już o bliższe spotkania (rozmowy, spotkania) to ważny jest charakter który jest wedle upodaobania każdej z osób, niektórzy lubią w Niej to a niektórzy co innego. Dla mnie dobrze jest jak jest; miła i szczerze uśmiechnieta
z wyglądu zewnetrznego podobają mi sie piekne oczy, nie potrafie okreslić dokładnie jaki kolor ale duże i szczere ( jej coś wspaniałego ) z oczu wiele można wyczytać, jaki jest człowiek to takie malutkie okienko na dusze
_________________ Wypluj te ścieki ! zanim udusisz się Ja nie chcę żyć we śnie Nie !!! +
Szukać ideałów - nie szukam, to też nie będe wypisywał. Zresztą te ideały jakieś przereklamowane są bo moja wybranka czasem jest na prawde daleka od ideału a mimo to jest dla mnie naj naj, i gdzie tu logika?
A z zewnątrz na co patrze?
1. buźka
2. tyłek
3. nogi
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
ja na nic nie patrzę. mój mężczyzna spodobał mi się zewnętrznie po jakimś pół roku związku, i co z tego? ważne, że jest. a jest jaki jest.. irytujący, złośliwy, nieromantyczny, lubi pokłamać i wcale nie jest fair..
nie wiem, po prostu chyba ma oprócz tego wszystkiego coś, co mnie do niego ciągnie.. żebym ja tylko wiedziała, co..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
a tak poza tym to czasem tez zalezy bo niekiedy przyciaga wyglad a niekiedy poprostu to cos jak np usmiech wczoraj bylam na takim koncercie i gitarzysta mial tak slodki usmiech i taki byl nieporadny ze wzrok sam do niego ciagnal, charakter wyraz twarzy, oczy i glos mm
a ja uwielbiam patrzec na oczy i tak samo usmiech uwielbiam slodkie usmiechy wogole uwielbiam slodkie buzki a takie wlasnie ma moja dziewczyna <mniam mniam> no moze oczu nie ma wymarzonych jak dla mnie ale wszystko inne na miejscu
a patrze jeszcze moze to glupie ale nie lubie jak dziewczyna ma brzydkie buty i jak obgryza paznokcie
jak dla mnie to najwazniejsze jest zeby kochal i nieoszukiwal!!!no i musi miec to cos w sobie i w wygladzie zewnetrznym i w charakterze.do dzis dnia niemoge dojsc co to takiego jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum