Wysłany: 2007-09-03, 14:36 dlaczego on to robi??? :((
jestem z chlopakiem 5 lat.. bardzo go kocham nie wyobrazam sobie zycia bez niego!!jest calym moim swiatem...wiele razy klocilismy sie o to co robi..a mianowicie zawsze ma jakies ciagoty do innych kobiet ostatniego czasu zauwarzylam ze interesuja go kobiety ktore poszukuja sponsorow..zaczal do nich pisac wypytujac sie jaki sponsoring je interesuje, jak wygladaja spotkania itd.. rozmaiwlam z nim na ten temat utwierdzal mnie w przekonaniu ze to tylko z ciekawosci z nudow ze nigdy by mnie nie zdradzil...ale ja w to nie wierze..:( i nigdy nie doszlo nic do skutku bo zawsze staralam sie zaprzestac temu!! wierzylam w kazde jego slowo chodz nie wydawalo sie realne i zgodne z jego czynami!!aby poprostu przestac cierpiec! aby zagluszyc cale obawy musialam mu ufac.. wiele razy wracalam do tego na co on reagowal zle twierdzac ze ja psuje zwiazek! ale przeciez nie wracalabym do tego gdybym nie miala podstaw do tego aby mu nie ufac!.... teraz znowu sie powtorzyla ta sytuacja ..wiem ze kontaktuje sie z kobietami oglaszajacymi sie.. nie wiem co robiccc:( nie potrafie opisac stanu rozpaczy jaki mnie naszedl...czekam na to az ta kobieta sie odezwie wtedy sie wyjasni co naprawde chcial zrobic.. czy powinnam czekac?? czy znowu zaprzestac czemus?? nie wiem juz samam pomozcie mii (
Patulcia, piszesz, że go kochasz i że jest Twoim całym światem. a czy on kocha Ciebie? czy Cię szanuje? bo z tego co piszesz możnaby wywnioskować, że nie... facet zachowuje się nie fair, tym bardziej jeśli wie, że Tobie to się nie podoba dziwię się, że dalej to znosisz... bardzo się dziwię takiego faceta to teraz należałoby kopnąć w tyłek raz a dobrze, niech sobie idzie to panieniek z ogłoszenia. najlepiej odejść, zamknąć za sobą drzwi i nie obracać się wstecz. to właśnie bym Ci poradziła, bo facet nie jest Ciebie wart.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Patulcia, na twoim miejscu wzielabym sprawe w swoje rece po prostu napisz do tych kobiet, ze ogloszenie nieaktualne, a jak twoj facet sie spyta "dlaczego" odpowiesz mu bez wahania, ze nie bedziesz na to bezczynnie patrzec
Drugi sposob= wzbudz u niego zazdrosc i tez zacznij poznawac innych facetow przez gg, wiezr mi to dziala jak plachta na byka.
Patulcia napisał/a:
czy powinnam czekac??
jak beziesz czekac to cie lada chwila wycyka z jakas panienka do towarzystwa musisz cos zrobic .. cokolwiek, bo to przesada co ten facet z toba wyprawia. Hmmm.. jest jeszcze trzecia opcja ... ale watpie.. mimo wszystko napisze Moze on szuka kobiety do trojkata i chce ci zrobic niespodzianke ??
W ogole dziwie sie, ze pozwalasz mu korespondowac z takimi kobietami ...
Nie poddawaj sie tylko dzialaj
pozdrawiam
edit 4 zombwbij
Ostatnio zmieniony przez Tynka88 2007-09-04, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
czy powinnam czekac?? czy znowu zaprzestac czemus?? nie wiem juz samam pomozcie mii (
skoro tak pisze z nimi od dłuższego czasu i jak mu wyjaśniłaś że ci się to nie podoba to dziewczyno on Cię nie szanuje, moim zdaniem to jest taka jego zabawa (poflirtuje z tamtymi a ty na boku iw dodatku masz cierpieć)pytasz sie co robić? hm... ja bym już więcej nie tolerowała takich rzeczy i zakończyłabym taki związek bo jak facet nie umie mnie uszanować no to haloo współczuje ci, po co masz cierpieć -przemyśl sprawę
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
nie jest tak latwo odejsc od niego.. jestem juz z nim 5 lat.. jest w znacznym stopniu czescia juz mojego zycia.. 5 lat to nie malo.. wiem ze nie szanuje mnie boli mnie to najbardziej.. nawet nie wiecie ile chcialabym miec sil by odejsc od niego.. to tez kwestia przzywczajenia.. qrcze prezykro mi...naleze do tych slabszych kobiet..zaleznych...nienawidze sie za to
Związek bez wzajemnego szacunku to nie związek. Powinnaś postawić mu proste ultimatum, tak jak napisał to Zombwbij. W głowie mi sie nie mieści jak można postępować tak jak Twój partner...
Patulcia napisał/a:
nawet nie wiecie ile chcialabym miec sil by odejsc od niego..
Nie masz przyjaciół, ludzi zaufanych, którzy mogliby Cię wesprzeć w takiej sytuacji?
Wysłany: 2007-09-04, 09:00
Patulcia, po pierwsze jego postępowanie jest zdecydowanie niewłaściwe, bzdurne jest gadanie że, to z ciekawości.
Jesteś na pewno mądrą kobietą tylko że, miłość jak to miłość doprowadza do tego co teraz masz. Chodzi mi o to że nie wiesz co tak naprawdę robić bo mimo wszystko nadal go kochasz.
Myślę że, dobrym pomyslem
Zombwbij napisał/a:
Daj mu wybór: albo Ty albo panienki z ogłoszenia. Bez żadnego ale.
jest właśnie to!
Ostatnia szansa! Jeśli jednak zlekceważy twoją prośbę "ultimatum" to nie ma co ciągnąć tego dłużej. Na świecie jest tylu wspaniałych mężczyzn że na pewno znajdzie się taki który będzie wielbił tylko ciebie.
Pozdrawiam i życzę dużo siły
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Uważam podobnie. On Cie nie szanuje. Jesteś już z nim tyle i jak teraz robi takie rzeczy, to co dopiero będzie później(po ślubie np ) Zasługujesz na kogoś lepszego...
wiem ze nie chcesz odejsc od niego ale przeciez on chyba toba manipuluje!! musisz albo temu zapobiec albo od niego niestety odejsc skoro on tak robi to znaczy ze cie nie kocha a ty powidz mu to prosto w twarz i juz...
[ Dodano: 2007-09-12, 16:28 ]
kochasz sie w nieodpowiednim człowieku on na cieibe nie zasługuje a ty zasługujesz na kogoś o wieeele lepszego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum