JESTEM TU NOWA CHCIALALM O COS ZAPYTAC CO MYSLICIE NA TEN TEMAT,WIEC TAK MAM PRZYJACIELA Z KTORYM PRZYJAZNIE SIE JUZ DLUZSZY CZAS ZAWSZE NA LUZIE ON JEST STARSZY ODEMNIE 7 LAT JA MAM 22 LATA..TERAZ ZACZAL ROZMAWIAC ZE MNA W SPOSOB INNY BARDZIEJ DAZY DO BYCIA RAZEM NIZ JAKO PRZYJACIEL NIE WIEM CO ROBIC BARDZOOO GO LUBIE BARDZO WIEM ZE DOBZRE BY MI BYLO Z NIM NAWET MYSLALAM O TYM ZEBY SPROBOWAC A MOZE AKURAT NAM SIE DOBZRE ULOZY,ALE MAM MALUSIENKA OBAWE I BLOKADE BO TO ZAWSZE BYL MOJ PRZYJACIEL WIE B.DUZO O MNIE I NIE WIEM CZY BEDE UMIEC OTWORZYC SIE PZRED NIM SEKSUALNIE CO JA MAM ZROBIC NIE CHCE GO RANIC ...CHODZ MAM OCHOTE SPROBOWAC...
Wysłany: 2007-10-23, 14:14
Polecający: baba jaga ;P
MADZIEK napisał/a:
NIE WIEM CZY BEDE UMIEC OTWORZYC SIE PZRED NIM SEKSUALNIE
MADZIEK napisał/a:
TO ZAWSZE BYL MOJ PRZYJACIEL WIE B.DUZO O MNIE
czyli mu ufasz ;> wiec gdzie tu problem ? najlepsze zwiazki wychodz z dlugoletniej przyjazni [to nie jest regula jednak]
Umialabys byc z obca osoba, ktora znasz przez nie wiem tydzien, ale masz blokade przed kims kogo znasz i wiesz ze nie zrobi Ci zadnej krzywdy.
Weird ...
Imho wiekszym problemem, jest to czy w razie czego jak wam nie wyjdzie, bedziecie umiec wrocic do poprzednich relacji. Czy razem z utrata faceta, stracisz przyjaciela... jak dla mnie to bylby wiekszy problem..
Imho wiekszym problemem, jest to czy w razie czego jak wam nie wyjdzie, bedziecie umiec wrocic do poprzednich relacji. Czy razem z utrata faceta, stracisz przyjaciela... jak dla mnie to bylby wiekszy problem..
tylko, że jak dla mnie, to już pojawił si.ę taki jakby problem, bo on chce czegoś więcej i w takiej sytuacji już trudno będzie utrzymać im takie stosunki, jak dawniej
Prawda, że najlepsze związki rodzą się z wieloletniej przyjaźni, dlatego ja myślę, że warto spróbować... Tylko zastanów się, czy on, jako facet, Cię pociąga. Bo jeżeli nie, to nie warto niczego zaczynać.
nie zastanawialam sie nigdy nad nim jako facetem wiec jakos nigdy mnie nie ciagnelo do niego a nie nie pociagal mnie jak inni faceci ,bo tez nigdy nie sadzilam ze on zacznie w inny spsob mnie traktowac ale chyba macie racje sprobuje jak nie wyjdzie to trudno wiem ze utrace rowniez przyjaciela ale juz etraz powoli zanika ten przyjaciel chodz chyba stara sie zeby bylo jak zawsze ale juz nie jest to samo chdoz dalej ejst tym samym kochanym czlowiekiem:)
Wystarczy umieć obsługiwać i śmiga aż miło.
A Wy? Nigdy nie wiadomo kiedy jakiś error wyskoczy. Ciągle tylko Błąd 402: Kobieta wykonała nieprawidłową operację. Nastąpi zamknięcie dobrego humoru.
Albo Brak pliku logika.exe w systemie. Trwa ładowanie focha.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2007-10-24, 23:07
Polecający: baba jaga ;P
fazi napisał/a:
Nigdy nie wiadomo kiedy jakiś error wyskoczy. Ciągle tylko Błąd 402: Kobieta wykonała nieprawidłową operację. Nastąpi zamknięcie dobrego humoru.
coz ciesze sie ze mnie to niedotyczy ja tam mam sprawny system ;p smiga az milo ;p
Wysłany: 2007-10-28, 11:47
Polecający: sama znalazłam =)
fazi napisał/a:
A Wy? Nigdy nie wiadomo kiedy jakiś error wyskoczy. Ciągle tylko Błąd 402: Kobieta wykonała nieprawidłową operację. Nastąpi zamknięcie dobrego humoru.
To jakieś "pirackie" chyba Musisz się uważniej rozglądać..
MADZIEK, ja jestem za tym, żebyś spróbowała, ale bąć ostrożna, niebezpieczni są ludzie, którzy o nas bardzo dużo wiedzą...
_________________ Najszczęśliwszych chwil nie da się zaplanować, one przychodzą same
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
jak nie wyjdzie to trudno wiem ze utrace rowniez przyjaciela ale juz etraz powoli zanika ten przyjaciel
I tak i tak już nie będzie tak jak wcześniej. Facet nie ma opcji przywracania systemu do ostatniej poprawnej konfiguracji.
Dokładnie. Jeśli sama mówiłaś, że masz ochotę spróbować to próbuj. Skoro on już zaczął to pewnie mu zależy i czy go odtrącisz teraz czy później to już tego nie cofniesz, natomiast jeśli dasz sobie szansę to może wyjść z tego coś dobrego.
Sporo związków tak zaczyna i mają się dobrze:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum