podoba mi sie chlopak który bez przerwy sie na mnie patrzy,u¶miecha!!
my¶la³am ¿e to cos znaczy:/
gdy moja kumpela zapytala sie go czy mu sie podobam,
powiedzial ze niemam u niego najmniejszych szans!
wiêc po co te gapienie i usmiechanie???
A mo¿e naprawde mu siê podobasz tylko on boi siê do tego przyznaæ i zgrywa cwaniaka. Czesto spotyka³em siê z takim zachowaniem. Zaobserwowa³em to u moich kumpli. Mówili ¿e nie potrzebuja dziewczyny, ¿e nie bed± sie za nimi uganiaæ, a jak któras im siê spodoba³a to zapierali sie jak mogli ¿eby nie przyznaæ siê do tego. Ale po jakim¶ czasie wszystko wychodzi³o na jaw i uganiali siê za tymi które im siê podoba³y. Takie zachowanie czesto wi±¿e sie z checi± "zaszpanowania" przed kolegami.
Ale mo¿liwe ¿e go¶æ naprawde patrzy tylko dla przyjemno¶ci.
Jezeli on ci sie podoba, to mo¿esz spróbowaæ z nim pogadaæ, a wtedy siê dowiesz czy mu sie podobasz. A je¶li boisz sie do niego podej¶æ lub z nim porozmawiaæ, to musisz czekaæ.
W ka¿dym b±d¼ razie ¿ycze powodzenia
_________________ "Nadzieja jest nieufnoscia czlowieka wobec przewidywan jego umslu"
Faceci sa bardziej niesmiali od kobiet ,wydaje mi sie wieæ ze kolega potrzebowal wiêcej czasu ,a twoja kolezanka go speszyla tym pytaniem .Nie umial wybrnac z tego i tak wlasnie powiedzial bo byl pewnie zaskoczony .Pogadaj z nim sama ,moze bedzie bardziej szczery . Nie usmiecha sie do kogos, kto nam sie nie podoba ,wieæ cos w tym musi byc .
Wys³any: 2007-03-04, 09:39
Polecaj±cy: Jako¶ tak wysz³o ^^
nati33 napisa³/a:
Nie usmiecha sie do kogos, kto nam sie nie podoba ,wieæ cos w tym musi byc .
LOL w takim razie ja jestem dziwny bo zazwyczaj sie usmiecham. Gdy kogos witam zazwyzaj tez. A jak mignie mi jakas dziewczyna ktora na mnie patrzy to tez sie usmiechne i co w tym dziwnego?;p
Mi sie wydaje, i¿ kole¶ sie na ciebie patrzy z czystej ciekawo¶ci, bo wie, ¿e ci siê podoba, wiêc chce ci sie przyjrzeæ... Ja tutaj ¿adnych zamiarów z jego strony nie dostrzegam A poza tym, jak Ci tak zale¿y, to dlaczego sama z nim nie porozmawiasz, tylko wysy³asz kole¿anki ? Pozdrawiam
Nie usmiecha sie do kogos, kto nam sie nie podoba ,wieæ cos w tym musi byc .
mo¿e ¿le to uje³am chodzimy prawie do tej samej szko³y bo on chodzi do innego budynku ko³o nas...przychodzi od poczatku roku i przygl±da siê,u¶miecha,czasami nawet bez krepacjii.
gdy moja kumpela napisa³a do niego pierwszy raz omnie napisa³ ¿e nie wie czy mu sie podobam..
byli¶my z kumpelami na dyskotece patrzy³ siê gdzie jestem,co robie,z kim tañcze,nawt wysy³a³ kolegów,jacy¶ kolesie ko³o nas zaczeli tañczyæ..ko³o nas nie znami!
popatrzy³am siê na niego by³ wkur...naprawdê
zaraz wzio³ inn± dziewczyne i zacz±³ z ni± tañczyæ i za wszelk± cene chcia³ bym to widzia³a...
na nastêpny dzien napisa³ to mojej kumpeli...
mo¿e by³ z³y za tych kolesi??ale nierozumiem ani z nim niejestem,nawet kumplami nie jestesmy ...wiêc o co mu chodzi??
i przygl±da siê,u¶miecha,czasami nawet bez krepacjii.
Ja my¶lê, ¿e mu siê podobasz.
Gdyby¶ mu siê nie podoba³a nie patrzy³by tak na ciebie, i nie robi³ niektórych rzeczy tylko po to aby¶ zwróci³a na niego uwagê.
Takie jest moje zdanie
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Do³±czy³: 07 Mar 2007 Posty: 66 Sk±d: Zielona Góra
Wys³any: 2007-03-07, 17:40
No pewnie, ¿e mu siê podobasz! Ja tez siê u¶miecham kiedy mijam jak±¶ dziewczyne, a ta siê na mnie spojrzy, czy kiedy witam siê z nowymi lud¼mi. Je¿eli jednak odpiernicza tak± szopke to po prostu jest nie¶mia³y i sama musisz zadzia³aæ. Tez siê u¶miechnij kilka razy mo¿e zmiêknie pamiêtaj to nic nie kosztuje. Peace
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum