Zapros go na dyskoteke na której beda juz czekali Twoi znajomi i niech oni mu wy³umacza jak powinien sie zachowywac facej. Moze podbite oczy i z³amany nos go czegos naucza...
Zgadzam sie w 100%. By³am w zwiazku, w ktorym to ze dosta³am po ryju za nic bylo na porz±dku dziennym, az pewnego dnia moj przyjaciel nie wytrzyma³ zebra³ kolegow. Mysle ze moj byly zapamietal ten dzien na dlugo, bo Jego twarzy nie mozna bylo rozpoznac przez baardzo dlugi czas ;p teraz nie zaluje, bo zdalam sobie sprawe ze robil ze mnie szmate. Nikomu tego nie zycze..
Nigdy w ¿yciu nie da³abym mu drugiej szansy. Wiem, ¿e je¶li go kochasz to bardzo trudno bêdzie Ci od niego odej¶æ, ale im szybciej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie.
_________________ "celem ¿ycia jest ¿ycie z celem"
Kiedys jeden chlopak(kolega z klasy) dostal ode mnie z tzw "li¶cia"...niestety on mi oddal tak samo...ale to bylo w podstawowce ...jednak jakby mnie facet uderzyl to rzucilabym mu tylko wymowne spojrzenie, odwrocila sie i wyszla...bez slowa...nigdy juz nie zobaczylby mnie
_________________ Zostaw serce na ziemi...bedzie lzej w drodze do nieba...
Kiedys jeden chlopak(kolega z klasy) dostal ode mnie z tzw "li¶cia"...niestety on mi oddal tak samo...ale to bylo w podstawowce
u mnie by³o na odwrót, kolega z klasy dosta³ ode mnie "z worka z butami" tak przy wszystkich... musia³o boleæ o ma³o mi nie odda³!! i jeszcze zagrozi³, ¿e naskar¿y wychowawczyni. nie zrobi³ tego a mi do tej pory ¶miaæ siê chce, gdy sobie przypomnê jak zabawnie to wygl±da³o..
_________________ "wierzê w Ciebie bo¶ Ty wierna, wszechmocna i mi³osierna xD" .....
Po co kogokolwiek biæ? Ja bym na twoim (albo waszym... nie wiem ile osób siê zg³osi³o z podobnym za¿aleniem) miejscu zrobi³ to co Ci dusza podpowiada, a nie nieznajome Ci osoby na forum internetowym. Ale jednak ja na twoim miejscu (choæ dziwnie bym siê tam czu³... w nie swoim ciele?) zerwa³bym (na twoim miejscu zerwa³abym) z tak± osob±. Zwyk³y drañ, po co biæ swoj± dziewczynê, ¿onê, kole¿ankê? £e, fuj, ja nie lubiê jak bij± tak bez powodu, a nawet z powodem.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak siê wysram to mi zawsze na w³oskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja u¿ywam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieæ kumpli, którzy dog³êbnie dziel± siê z innymi swoimi tajemnicami!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum