oooojjjj.... cienko by by這 z takim skurczybykiem.... jestem bardzo na to uczulona bo niestety moj ojciec by do嗆 agresywny w stosunku do mojej mamy....
pozatym kiedy brat mi wywin掖 pi窷ci w twarz, cholernie bola這
ale od rodziny nie da sie odejsc
swojego ch這paka znienawidzi豉bym i odesz豉 jak najszybciej
_________________ [obecnie nie mam dobrych pomys這w]
„Po瘸這wa wtedy Wiekuisty, 瞠 stworzy cz這wieka na ziemi i ubolewa w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
To 瞠 ch這pak uderzy kobiete to jest szczyt chamstwa to jest rzecz niedopuszczalna,takiej sprawy nie mo積a pozostawic losowi bo je郵i raz uderzy to napewno odwa篡 si ponownie.Ale nie mo積a brac po uwag uderze lekkich na 瘸rty fakt mo積a za to si obrazic ale uwa瘸m 瞠 to dopuszczalna forma zabawy,lecz powa積ych uderze nie mo積a ignorowac odrazu nale篡 zerwac kontakt z tak osob lub wymie篡c ostrzejsz kar.
To 瞠 ch這pak uderzy kobiete to jest szczyt chamstwa to jest rzecz niedopuszczalna,takiej sprawy nie mo積a pozostawic losowi bo je郵i raz uderzy to napewno odwa篡 si ponownie.Ale nie mo積a brac po uwag uderze lekkich na 瘸rty fakt mo積a za to si obrazic ale uwa瘸m 瞠 to dopuszczalna forma zabawy,lecz powa積ych uderze nie mo積a ignorowac odrazu nale篡 zerwac kontakt z tak osob lub wymie篡c ostrzejsz kar.
Nie wiem jak to zmierzy kt鏎e uderzenia s lekkie na 瘸rty a kt鏎e nie s ju na 瘸rty.
Nie mo積a nikogo bi niezale積ie czy na 瘸rty czy nie na 瘸rty. To nie jest szczyt chamstwa a przest瘼stwo moim zdaniem i nie wa積e kto kogo bije.
Do陰czy: 08 Mar 2008 Posty: 31 Sk康: Zbanujcie mnie.
Wys豉ny: 2008-03-12, 20:52
Polecaj帷y: Frasunek to ja.
Nie powinno si bi ani dzieci, ani kobiet to niewychowawcze.
_________________ Nie b璠 ju korzysta z tego konta, mo瞠cie je zbanowa. Og鏊nie mam depresj, a 鈍iadomo嗆 jak ludzie mog by g逝pi nie poprawia mi humoru, wi璚 przez jaki czas nie b璠 tu zak豉da konta.
swojego czasu m鎩 facet pobi mnie. to zdarzy這 si ponownie kilka razy. zosta豉m z nim. za bardzo go kocham.
to troche dziwne 'ty go kochasz wiec mu ''przebaczylas'' to ze cie pobil'...najwidoczniej on cie nie kocha skoro cie bije?
a tak wogole skad w mezczyznach bierze sie tyle agresji ze odgrywaja swoj gniew na swoich kobietach? co chca przez to udowodnic?
Poniewa s sfrutrowani i by mo瞠 niedowarto軼iowani maj k這poty w pracy i nie ma gdzie "spu軼i krwi" a najbli瞠j jest 穎na dzieci w du瞠j cz窷ci wp造w 鈔odowiska koleg闚 lub wyniesione z domu gdzie ojciec te to robi. Przyczyn jest mn鏀two tyle ile przypadk闚 s te pobicia na "zimno" bez emocji tylko dla bicia. Wiem jak trudno jest te niekiedy r瘯a sama si podnosi ale jeszcze nie uderzy貫m swojej 穎ny mo瞠cie wierzy lub nie.Czasami trzeba po prostu wyj嗆 z domu i och這n望 jako potem problem si udaje rozwi您a. Ale si rospisa貫m przepraszam.
Pozostaje kwestia ile i jak d逝go mo積a znie嗆 takowe traktowanie w imi mi這軼i, wszak cierpliwo嗆 si kiedy sko鎍zy musi, a przecie w jaki spos鏏 mo瞠my wp造n望 na sw鎩 los.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, 瞠 nie, to go w mord!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wt鏎u, a na chmurze bal do rana, a pogoda roz酥iewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Pozostaje kwestia ile i jak d逝go mo積a znie嗆 takowe traktowanie w imi mi這軼i, wszak cierpliwo嗆 si kiedy sko鎍zy musi, a przecie w jaki spos鏏 mo瞠my wp造n望 na sw鎩 los.
Ha! Jakby nie kocha to by nie bi? Je瞠li uderzy to trzeba odda熵 odej嗆!!!
_________________ Punkiem si nie bywa nim si poprostu jest
hmm, nie pisa豉m o osobie, kt鏎a bije, tylko o tej, kt鏎a zosta豉 uderzona, a takowe cz瘰to wybaczaj, daj szans swojemu partnerowi wierz帷, 瞠 si zmieni, tyle, 瞠 rzeczywisto嗆 nie jest a tak pi瘯na, jak to si niekt鏎ym wydaje.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, 瞠 nie, to go w mord!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wt鏎u, a na chmurze bal do rana, a pogoda roz酥iewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Nie mo瞠sz pisa nowych temat闚 Nie mo瞠sz odpowiada w tematach Nie mo瞠sz zmienia swoich post闚 Nie mo瞠sz usuwa swoich post闚 Nie mo瞠sz g這sowa w ankietach Nie mo瞠sz za陰cza plik闚 na tym forum Mo瞠sz 軼i庵a za陰czniki na tym forum