Chyba nie ma się co męczyć.
Ona jest młoda, ma całe życie przed sobą, może mieć każdego, a ze mną nie powinna wiązać planów na przyszłość.
Nieznoszę takiego podejścia. Podobne słowa ciągle obijają mi się o uszy, bo ktoś tchórzy, nie chce ze mną rozmawiać, chce się poukładać. Nie chce krzywdzić, przeraża go fakt, że ktoś naprawdę o niego sie troszczy, boi się zaufać, bo został zraniony.
Właściwie... tak jak ty, nie daję szans związkowi, swojemu. Mimo to, mam nadzieję, że uda się wam. Czasami czas jest potrzebny. Ja wciąż czekam.
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Malborski Przegląd Muzyczny
Wysłany: 2006-07-12, 16:57 Re: Gdy czujesz, że coś się kończy.
mam wrażenie że mój związek się już kończy, wczoraj poprosiłam mojego chłopaka o chwilę na przemyslenie. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Dla mnie to kawał czasu z nikim tak długo nie byłam. Nie wiem naprawdę co mam robić. Czasami było fajnie ale częsciej miałam wątpliwości. Wiem że on mnie kocha i naprawdę jest dla mnie dobry może i nawet lepszego nie znajdę, ale co z tego jeżeli do końca nie czuję się szczęśliwa. Najbardziej szkoda mi jego:(
Jeśli czujesz, że to nie to, to go nie oszukuj. Zastanów się teraz, daj sobie dużo czasu, kiedy dojdziesz do wniosku, że się skończyło, nie okłamuj go i powiedz mu prawdę. Wiem, bo ostatnio miałam z takim przypadkiem styczność. Wszystko tam toczy się źle. Głupie postępowanie, tchórzostwo, a przy tym cierpią też inny, ale dalej to już troszkę inna sytuacja.
_________________ don't cry strange little girl. there's no reason to give your soul to devil. choose life.
Nie możesz robić nic na siłę... Jeśli czujesz że "to już koniec". On to przeżyje, niedługo znajdzie kogoś... Może... Sama tak miałam. Myślałam, że będzie mnie to dręczyło do końca życia, a po tygodniu zapomniałam. Ale w końcu różnie bywa.... Naprawdę nie mozna robić nic wbrew sobie i żyć złudzeniami. "kocham go" - a tak naprawdę sama nie wieszco robisz... ehh...
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Przede wszystkim dużo spokoju i ostrożności, żeby gdzieś po drodze nie zgubić przyjaźni, nie zniszczyć jej. By to się nie skończyło jak u Remarque'a. 'Miłości nie wolno kalać przyjaźnią', bo 'Może to się udaje po małej przygodzie. I nawet wtedy jest niesmaczne.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum