Wysłany: 2008-04-17, 07:47 Gdzie pierwsza randka??
Jak myslicie...gdzie zaprosic dziewczyne na pierwsza randke.Pytanie szczegolnie kieruje do dziewczyn..poniewaz one mogo wiedziec to lepiej..ale niekoniecznie..
To zależy od dziewczyny. Jeśli jest typową romantyczką spacer i wizyta w przytulnej kawiarni ją usatysfakcjonuje, jeśli raczej należy do rozrywkowych dziewczyn weź ją do kina.
Zdecydowanie odpada jakiś wypad w warunki ekstremalne, piwo pod blokiem czy gdzie no i impreza, ponieważ trzeba mieć jakieś ustronne miejsce. Takie jest moje zdanie.
Na dach wieżowca, gdzie przy sprzyjającej aurze moglibyście urządzić sobie piknik. Do zoo. Do wesołego miasteczka, gdzie obeżrecie się watą cukrową i pojeździcie na zderzających się samochodzikach. Gdziekolwiek, byleby nie było to stałe i oklepane miejsce. Jesteś facetem, wykaż się kreatywnością. To chyba Tobie powinno zależeć, żeby dziewczę zachwyciło się tą randką i zapragnęło następnej?
na pierwszą randkę mój chlopak zabrał mnie w takie miejsce z ktorego było widać panoramę miasta,przy tym był zachod słońca .Nie jestem z nim juz od dawna ale miło to wspominam do dzisiaj.
wspólny skok ze spadochronu - ekscytujące i oryginalne, a co najważniejsze nie jest oklepane
O ile tylko nie przyprawi jej to o zawał, co przekreśli raczej szansę na następne spotkanie, może być. Przynajmniej to zapamięta. Choć to nieco kosztowne, zdaje się, może nie być sensu tak od razu inwestować.
Ja proponuję do lasu, w nocy, przy świetle księżyca.
Najlepiej w Bieszczady, bo tam wilki i niedźwiedzie są. Takie towarzystwo zapewni niezapomniane wrażenia, które będziecie wspólnie wspominać do końca życia.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Najlepiej zabierz ją do miejsca związanego z jej zainteresowaniami,wtedy na pewno się nie zanudzi i miło spędzi czas,a tu o to chyba chodzi,prawda?
Ja nie jestem jakaś wymagająca,lubię kino,do teatru chętnie bym się wybrała;],na spacer,na lody,do restauracji.Raczej odradzam jakieś dyskoteki,tam się chodzi by potańczyć/powyrywać i nie ma przeważnie warunków do przeprowadzenia ciekawej konwersacji.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum