Witam was wszystkich po raz kolejny !!
Słuchajcie, pomożcie, poznałam super kolesia, po prostu moje marzenie, ale jest nieśmiały, nawet bardzo..Może ktoś wie jak zdobyć faceta spod znamku Panny? Ja jestem zodiakalnym lwem, chciałabym wszytsko już teraz, natychmiast, natomista on zwrócił uwagę, że zbyt intensywnie wszytsko dzieje.. Staram sie jak mogę, razem pracujemy, więc idelany ubiór i wygląd na codzień to normalka już, byliśmy raz na mieście, teraz oboje czekamy na koniec sesji i ponowne spotkanie.. W pracy słysze od kilku osób, że faktycznie coś po nim widać, że strasznie zakręcony sie zrobił, że wodzi za mną wzrokiem itp.. Jak go ośmielić? Licze na was kochani !
Ania
jak tak bardzo zwracasz uwagę na wasze znaki zodiaku to może zajrzyj do horoskopu?? to nie takie trudne (swoją drogą, co mam zrobić: ja jestem strzelcem, a mój narzeczony koziorożcem... horoskop wróży nam klęskę związku... )
na początek dawaj mu znaki, że jesteś nim zainteresowana, ale nie przesadź, nie chcesz przecież, żeby uciekł gdzie pieprz rośnie. naucz się cierpliwości (tak, wiem, lwy jej nie mają za wiele) a pewnie się uda
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
spokojnie...powoli....przyjdzie i czas że chłopak śmiały się zrobi.......nie przesadzaj też z tym ubiorem bo się chłopak wystraszy bądź po prostu sobą jeśli masz mu się spodobać to mu się spodobasz.... życzę powodzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum