Wysłany: 2008-02-14, 15:28 Jak powiedziec !!KOCHAM CIĘ!!?? Polecający: samo mi sie przypomnialo
Moja dziewczyna jest super.Chodzę już z Nią rok.Jutro mija rocznica i chciałbym Jej wyznac miłośc.Wiem co zabrac,wiem co ubarac,nie wiem jak Jej to powiedziec...
Myślę że najlepiej będzie po polsku, możesz też spróbować w innym języku, ale istnieje ryzyko, że Twoja luba nie zrozumie co chcesz jej przekazać.
Powodzenia
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Jak można z kimś chodzić rok i nie powiedzieć tych dwóch słów najważniejszych? Jeśli ją naprawdę kochasz to raczej nie powinno Ci sprawić to żadnej trudności.
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Ty masz 15 lat. Twoja dziewczyna nie wiem ile ma lat. Głupie pytanie zadajesz. Najpierw to się zastanów co do tej swojej dziewuchy czujesz. Jeśli nie umiesz powiedzieć swojej dziewczynie tego co do niej czujesz mimo, że jesteście razem rok to nie wiem co Was łączy
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
No właśnie co Was łączy? czy to oby jest milość? zastanow się lepiej nad tym. Skoro się kogoś kocha to raczej łatwo przyychodzą takie słowa... ale widocznie u Ciebie jest inaczej. Pomysl lepiej nad tym
_________________ Prawdziwy przyjaciel nawet nie widząc Cię wie, że jest Ci źle ...
Raczej nie mówi się, że kogoś się kocha, jeśli tak naprawdę się nie kocha...
Na Twoim miejscu bym się nie zakładała. "Kocham Cię" to tylko słowa i można je wymówić jak każde inne. Sama spróbuj. Widzisz, nie było chyba trudno, prawda?
Do tematu: najlepiej powiedzieć po polsku i wprost. No chyba, że Twoja wybranka jest cudzoziemką, to będziesz musiał się wspiąć na wyżyny umiejętności lingwistycznych i nauczyć się tych słów w jej ojczystej mowie.
Wysłany: 2008-02-15, 16:26
Polecający: religia tv
a to jakies limity sa ?? Po tzrech miseiącach sie całuje , po poł roku idzie do łozka a jak sie jest rok to trzeba powiedziec to i owo ?? D no zaiste , chba każdy indywidualnie do tego podchodzi a wy odrazu ze to chyba nie miłośc skoro nie powiedział ze kocha po 2 tygodniach tylko po roku ;pp
[ Dodano: 2008-02-15, 16:27 ]
sorry, jeszcze nie powiedział ;pp zbiera sie ;p Ja radze prosto i wyraźnie , najlepiej ze spojrzeniem w oczy i ładnym usmiechem ;p Tyle , to niee boli ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum