Jak zapomnieć o kimś kto był i kogo nie ma? Jak zrobić żeby stare rany nie paliły wciąż na nowo na samo wspomnienie?
_________________ "I nic nie wiem, i nic nie rozumiem,
I wciąż wierzę biednymi zmysłami,
Że Ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami..."
Wysłany: 2007-05-06, 09:29
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Mniemam, że nie raczej nie wróci.
To jest jeden z najtrudniejszych do rozwiązania problemów
Dobrze jest zająć się czymś innym; hobby pewnie jakieś masz. Siedzenie i myślenie nie pomaga bardzo. Wyskocz może dokądś, spotkaj się z ludźmi; życie toczy się, czy tego chcemy, czy nie. A miłe wspomnienia sobie zostaw na później.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wlasnie caly problem polega na tym ze staram sie zajac czyms innym, kiedy tylko jest okazja to chodze na imprezy, spotykam sie ze znajomymi, wciagnelam sie w wir nauki (jedyny pozytek z tego wszystkiego ) a i tak wszystko wraca jak nie na jawie to w snie, jak juz przestaje myslec to ktos przez przypadek wspomni o nim i wszystko zaczyna sie od nowa
Upijałam to ja sie na poczatku (az wstyd sie przyznawac). Niedługo minie rok odkąd sie rozstaliśmy. Odszedł bo stwierdził że kocha inną, wrócił do swojej byłej.
Moj przyjaciel siedzi w Niemczech, więc udało mu się być suchym
Zombwbij napisał/a:
Chyba więcej juz nie pomogę
Tych kilka słów wystarczy... przynajmniej na chwile... dzieki
Wysłany: 2007-05-15, 18:01
musisz zmienic nastawienie... wiem ze to jest CIĘŻKIE, ale musisz... było minęło... dasz radę wierzymy w Ciebie troszke wiecej samozaparcia
a co do przyjaciela... szkoda ze jest w niemczech a nie przy tobie w trudnych chwilach... no ale my postaramy sie go zastapic... oczywiście chwilowo, bo prawdziwego friendsa sie nie da zastapic
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Sama chciakla bym to wiedziec... jak zapomniec ehh... Nie ma na to recepty to minie kiedys samo przejdzie a ty mozesz sie jedynie poglebiac w tym wszystkim lub starac sie zajac czyms innym by nie rozpamietywac i nie wspominac
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum