Witam ponowie. Czy są jakies spodoby by zatrzymac przy sobie ukochanego faceta? tak by nie chcial juz innej ? z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam :*
_________________ "Kiedy spytasz się mnie co kocham najbardziej odpowiem Ci że życie. Ty odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc ze całym moim życiem jesteś Ty"
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2008-09-06, 19:07
ha ha ha xD nie badz chamska dla kolezanki xD xD
hmmm, no wiesz, to powinnaś wiedzieć Ty, a ponadto [szokujace, ale...] Twoj chlopak jakikolwiek by nie byl, najprawdopodobniej ma tzw. 'wolną wolę' i wiesz, to chyba zalezy rowniez od niego? no nie wiem, moze ja sie nie znam...?
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
no tak.. no zobaczymy.. ale obiecywal mi ze nigdy mnie nie zostawi.. alekazdy tak mowi..
_________________ "Kiedy spytasz się mnie co kocham najbardziej odpowiem Ci że życie. Ty odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc ze całym moim życiem jesteś Ty"
no dokładnie. każdy tak mówi i jeszcze nieraz to usłyszysz, więc nie bierz tego nigdy zbyt poważnie. nawet ślub nie gwarantuje stałości, także naprawdę n i g d y ;]
oj jej.. a jeszcze dzis zobaczylam u niego na fotce.pl komentarz od jakiejs dziewczyny "słonce wstaw noce fotki,KC" :(
Czy są jakies spodoby by zatrzymac przy sobie ukochanego faceta? tak by nie chcial juz innej ?
Przywiązanie go do kaloryfera powinno załatwić sprawę. Dla pewności możesz użyć łańcucha i poustawiać wokół niego zasieki. Nie jest to jednak pomysł idealny, bo tym sposobem nie tyle nie będzie on chciał, co raczej nie będzie mógł wystartować do innej. Ale i na niewygodne dla Ciebie "chcenia", kłębiące się w jego głowie, powinna znaleźć się metoda - np. hipnoza. Albo stare dobre pranko mózgu. I do końca życia jest Twój.
ehh.. poprostu wydaje mi sie ze sie mu znudzilam i tyle. ehh to moze ja jestem tak beznadziejna
ej HELOŁ, masz SZESNAŚCIE lat, jeszcze masz czas na miłość życia, serio ;]
można, ale koleżance jak widać się nie udało. więc nie ma o co płaka. raz, że przez internet, dwa, że on ma już inną, trzy, że fotka pl to syf u TAM SIĘ MIŁOŚCI NIE SZUKA XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum