kovalsky, nie ma sie czym przejmować, ja tez sie jąkam ludzie z ktorymi dotychczas byłem nie mieli z tym zadnych problemów. mam lat 18 a ty 14 w twoim wieku moze to być jakis problem, pozniej juz mało kto zwraca na to uwage ja juz nie zwracam a czasem sa się smieje z siebie
uwierz mi , twoj problem wydaje Ci się olbrzymi ... ale tak na prawde to drobnostka, liczy się to co masz do powiedzenia a nie to, w jaki sposob to mówisz
Pozdrawiam
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
e tam ;D moze znajdziesz jakas ktorej sie będize podobac jąkanie albo przynajmniej nic przecowko temu nie będzie miala najlepiej na jakas impreze bo tam tyle mixowania to powiedz ze sie nie jąkasz tylko mixujesz ;D ewe ewe ewentualnie ;D
Hehe oczywiscie logopeda:] hehe ale nie rozumiem czemu wstydzisz sie swojej wady przy wlasnej dziewczynie. Ona an pewno to rozumie i jesli Cie kocha an pewno nie bedize jej to przeszkadzalo. I jeśli przelamiesz swoj wstydbedzie Ci łatwiej pozniej w dalszych kontaktach z ludzmi;] Mam nadzieje ze bedzie dobrze:*
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum