Forum Rêceprecz odtybetu

• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Wspó³praca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

sies 

Do³±czy³: 27 Lip 2007

Wys³any: 2007-07-27, 17:24   JEGO wyjazd - NASZ zwi±zek - MOJA chorobliwa zazdro¶æ

Facet wyjecha³ na wakacje na 2 tygodnie. Jeste¶my ze sob± prawie miesi±c. Proponowa³ mi wyjazd ale siê nie zgodzi³am, bo stwierdzi³am, ¿e za krótko siê znamy. Chcia³ zostaæ ale powiedzia³am, ¿e skoro ma wszystko op³acone itd to niech jedzie. NIE UFAM MU Boje siê, ¿e mnie tam zdradza... Powiedzcie mi po co jedzie kole¶ na wakacje z kumplami...? Boje sie,ze jak wróci to siê rozstaniemy bo ja bêdê sobie ci±gle wkrêcac filmy, ¿e mnie tam zdradza³ itp.. a Jego ewentualne zapewnienia nic nie pomoga...;(

Co robiæ ? Jak to przetrwac...?

Zombwbij  

Do³±czy³: 24 Pa¼ 2006
Sk±d: in±d siê znamy...

Wys³any: 2007-07-27, 18:04   
   Polecaj±cy: myszka mi poleci(a)³a...

sies napisa³/a:
po co jedzie kole¶ na wakacje z kumplami...?
Kolesie b. lubi± je¼dziæ na wakacje z kumplami ;) Nie znaczy to wcale, ¿e chc± siê zabawiaæ z "laskami".

sies napisa³/a:
Jeste¶my ze sob±
i:

sies napisa³/a:
NIE UFAM MU
Wiêc dlaczego z nim jeste¶? :dontgetit:
Ja tego nie rozumiem.

Lubiê internet, bo w internecie nikt nie wie, ¿e jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszêdzie mo¿na doj¶æ na piechotê

sies 

Wys³any: 2007-07-27, 18:09   

Jestem z Nim bo bardzo mi zale¿y poza tym chcê nabraæ do Niego zaufania... Nikomu nie ufam po kilku spotkaniach a szczególnie facetom bo ju¿ kilka razy siê przejecha³am...
Hmm no wiem, ¿e wyjazd z kumpalmi nie zawsze oznacza zdrade itp... ale nie umiem sobie poradziæ z my¶lami na ten temat :( Ta cholerna podejrzliwo¶æ i brak zaufania doprowadza mnie do sza³u... a nie wiem jak to zmieniæ...

Zombwbij  

Wys³any: 2007-07-27, 19:51   

sies napisa³/a:
bardzo mi zale¿y
Pozwól mu zbudowaæ to zaufanie; nie "pilnuj" go ca³y czas!

Per aspera ad astra...

sies 

Wys³any: 2007-07-27, 22:08   

Ja chcê Mu pozwoliæ budowac to zaufanie... ale jak mam to zrobiæ skoro On nawet nie daje znaku ¿ycia daj±c mi powód do podejrzliwo¶ci.. ? Cholera no ja nie chce... przesadzaæ.. ale nie pisze do Niego ci±gle, nie przeszkadzam Mu, nie kontroluje Go, nie pytam co robi... a On nie jest w staie napisac kilku s³ów dla ¶wiêtego spokoju ? :(

karolka89  

Do³±czy³a: 26 Lip 2007
Sk±d: dolny ¶l±sk

Wys³any: 2007-07-27, 23:02   

ja na twoim miejscu te¿ bym sie ba³a, ¿e kole¶ mnie mo¿e zdradziæ, ale wiem ¿e mój ch³opak nigdy by mi tego nie zrobi³ i nie wyjecha³ beze mnie. no ale wy jeste¶cie tylko miesi±c. tylko z toba jest ten problem ¿e mu nie ufasz.w zwi±zku to jest najwazniejsze!! moim zdaniem nie powinna¶ sobie odpuszzaæ ¿e go nie kontrolujesz, powinnas to roiæ! bo on bedzie sie czu³ za swobodnie i mo¿e sobie pomy¶leæ skoro sie nie interesujesz to ci nie zale¿y.a przeciez tak nie jest.....?

Zombwbij  

Wys³any: 2007-07-27, 23:05   

sies napisa³/a:
On nawet nie daje znaku ¿ycia

sies napisa³/a:
On nie jest w staie napisac kilku s³ów
My ju¿ tak mamy;)
Matka mi to wypomina od dawna :)
To jeszcze o niczym nie ¶wiadczy.

Per aspera ad astra...

sies 

Wys³any: 2007-07-27, 23:13   

karolka89- wiem, masz racjê... nie chcê sobie odpuszczac.. ale te¿ nie chcê przegi±c w drug± stronê... ¿eby siê czu³ jak na smyczy. Postanowi³am sobie, ¿e narazie siê nie odezwe... z tego co widze, to On chyba tez... ;( Jak do jutro mi nic nie napisze to siê mo¿e siê odezwê.. ale wtedy bêdê czu³a, ¿e to TYLKO mi zalezy...

Zombwnij- trochê mnie pocieszy³es :) I z tego co pamiêtam jak z Nim rozmawia³am to sam mówi³, ze czasem nawet jak siê nie odzywa to nie znaczy, ¿e nie my¶li o mnie itd tylko ma swoje obowiazki itd.. no ale teraz OBOWI¡ZKÓW to raczej nie ma... wiêc nie wiem czym to jest spowodowane...

karolka89  

Wys³any: 2007-07-27, 23:17   

Zombwbij napisa³/a:
To jeszcze o niczym nie ¶wiadczy
swiadczy czy nie, ale kazdy pretekst jest doby.

[ Dodano: 2007-07-27, 23:23 ]
a niby dlaczego nie mia³ by sie czuc jak na smyczy?? mê¿czyzne trzeba sobie wychowaæ :rotfl: :P (bez obrazy panowie) ale cóz prawda jest brutalna :D

[ Dodano: 2007-07-27, 23:25 ]
a niby dlaczego nie mia³ by sie czuc jak na smyczy?? mê¿czyzne trzeba sobie wychowaæ :rotfl: :P (bez obrazy panowie) ale cóz prawda jest brutalna :D

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2007-07-28, 00:54   

sies napisa³/a:
Proponowa³ mi wyjazd ale siê nie zgodzi³am
- chcia³ pojechaæ z Tob±? Odmówi³a¶, wiêc nie szukaj problemu na si³ê.
sies napisa³/a:
NIE UFAM MU
Zwi±zek bez zaufania to ¿aden zwi±zek, zastanówcie siê nad Waszym uczuciem, bo je¶li nie ma zaufania to nie jest za dobrze.
sies napisa³/a:
ja bêdê sobie ci±gle wkrêcac filmy
- sama sobie stwarzasz problem, zaczniesz siê martwiæ, jak co¶ siê wydarzy, po co na si³ê szukaæ problemów?

sies napisa³/a:
Powiedzcie mi po co jedzie kole¶ na wakacje z kumplami...?

karolka89 napisa³/a:
dlaczego nie mia³ by sie czuc jak na smyczy?? mê¿czyzne trzeba sobie wychowaæ
to móg³by byæ powód, dlaczego faceci je¿d¿± razem na wakacje ;P

'Je¶li masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i pod±¿asz za swoj± gwiazd±...
...to i tak pobij± Ciê ludzie, którzy ciê¿ko pracuj±, ucz± siê i nie leniuchuj±. Do widzenia.'
:luka:

rêceprecz odtybetu

Isiacek  

Do³±czy³a: 28 Cze 2007
Sk±d: Kietrz

Wys³any: 2007-07-29, 08:50   Re: JEGO wyjazd - NASZ zwi±zek - MOJA chorobliwa zazdro¶æ

[quote="sies"]
Boje sie,ze jak wróci to siê rozstaniemy bo ja bêdê sobie ci±gle wkrêcac filmy, ¿e mnie tam zdradza³ itp.. a Jego ewentualne zapewnienia nic nie pomoga...;(quote]

A wiêc ROZUMIEM CIÊ. Mój ch³opak teraz wyjedzie na studia..i my¶lê jak to bêdzie,fakt jeste¶my ze soba prawie 11 miesiêcy ale jest ta obawa.. Ona zawsze bêdzie. Gdy siê kogo¶ kocha, zale¿y na kim¶..automatycznie siê boi o to,¿e siê najdro¿sz± osobê straci. Mój ch³opak jeszcze nie wyjecha³ a ja ju¿ to tak bardzo prze¿ywam.Jestem tak jak Ty zazdrosna i potrafie sobie sama wciskaæ rzeczy, ¿e mnie zdradza..Nie wiem jak przetrwamy te miesi±ce gdy on tam pojedzie. Tooo wieeeeeeeelkiiiii ból. Nie znam leku na to...szukam od miesiêcy i nic. Ale na pewno jest jeden: Odkochaæ sie.Ale czy tego w³a¶nie chcemy? Zaczynam sobie t³umaczyæ to ostatnio tak: Je¿eli mamy byæ ze sob±, to bêdziemy. ¯ycie jest d³uuuugie. I nikt nie wie jak to w nim bêdzie...

Moja rada: Spróbuj mu zaufaæ...i czekaj na powrót. Zajmij siê w tym czasie sob±, rób co¶, by tylko o tym nie my¶leæ. Pomaga:) Pozdrawiam:) 3maj sie!

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1
Do³±czy³: 04 Sie 2006

Wys³any: 2007-07-29, 09:31   

Isiacek napisa³/a:
Gdy siê kogo¶ kocha, zale¿y na kim¶..automatycznie siê boi o to,¿e siê najdro¿sz± osobê straci.

A ja naiwny wierzy³em, ¿e automatyczne to jest zaufanie...
Isiacek napisa³/a:
Jestem tak jak Ty zazdrosna i potrafie sobie sama wciskaæ rzeczy, ¿e mnie zdradza..Nie wiem jak przetrwamy te miesi±ce gdy on tam pojedzie.

Problem to jest jak Ty przetrwasz. Je¿eli jeste¶ taka zazdrosna to chwila wytchnienia mo¿e mu siê bardzo przydaæ...
Na pocieszenie dodam, ¿e mam kolegê, który 2 lata wcze¶niej wyjecha³ na studia ni¿ jego dziewczyna i jako¶ to przetrwali.

Colorblind napisa³/a:

sies napisa³/a:
Powiedzcie mi po co jedzie kole¶ na wakacje z kumplami...?

karolka89 napisa³/a:
dlaczego nie mia³ by sie czuc jak na smyczy?? mê¿czyzne trzeba sobie wychowaæ
to móg³by byæ powód, dlaczego faceci je¿d¿± razem na wakacje ;P

A czê¶æ z nich robi o wiele wiêcej rzeczy razem. ;> Co ciekawe, podobno to oni maj± najlepszy kontakt z kobietami. :P

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2007-07-29, 17:04   

Wszystko zale¿y od tego, jak siê podchodzi do zwi±zku - musi byæ zaufanie. Je¶li jest uczucie, zaufanie to przetrwa wszystko, ale gdy Ty sies, wkrêcasz sobie fazy to nie wró¿ê tego przetrwania - zbyt obsesyjna zazdro¶æ nie jest normalna, poza tym takowe podejrzenia zamiast do siebie zbli¿aæ to oddalaj± - zwi±zek, prawdziwy zwi±zek polega na tym, ¿e dwoje ludzi siê nie ogranicza!!

'Je¶li masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i pod±¿asz za swoj± gwiazd±...
...to i tak pobij± Ciê ludzie, którzy ciê¿ko pracuj±, ucz± siê i nie leniuchuj±. Do widzenia.'
:luka:

rêceprecz odtybetu

sies 

Wys³any: 2007-07-29, 17:25   

Cytat:
Wszystko zale¿y od tego, jak siê podchodzi do zwi±zku - musi byæ zaufanie. Je¶li jest uczucie, zaufanie to przetrwa wszystko, ale gdy Ty sies, wkrêcasz sobie fazy to nie wró¿ê tego przetrwania - zbyt obsesyjna zazdro¶æ nie jest normalna, poza tym takowe podejrzenia zamiast do siebie zbli¿aæ to oddalaj± - zwi±zek, prawdziwy zwi±zek polega na tym, ¿e dwoje ludzi siê nie ogranicza!!

Tak, wiem. MUSI byæ zaufanie. Zdajê sobie z tego sprawê i pisa³am ju¿ tutaj o tym kilka razy. Co do wkrecania faz...hmm no dzieje siê tak. To jest w³a¶nie problem bo NIE UMIEM tego zmieniæ. nawet jak On do mie napisze .. to sobie my¶lê:ok, my¶li o mnie. Tylko, ¿e za chwilê znów mnie drêcza jakie¶ my¶li. Wiem na czym powinien polegac udany, dobry zwi±zek. Rzecz w tym, ¿e nie umiem siê prze³amac i zaufaæ. I my¶lê, ¿e Go akurat nie ograniczam... Przeciez sama Go namawia³am na wyjazd.. nie kontroluje Go, nie pisze smsów co 5 min pytaj±c co robi i z kim... staram siê dac Mu ta swobodê... I pewnie On my¶li, ¿e skoro tak jest to nabra³am wiêkszego zaufania... ale niestety.

karolka89  

Wys³any: 2007-07-29, 17:33   

z czasem wszystko w waszym zwi±zku siê unormuje i zaczniesz mu ufaæ... musisz teraz byc silna...i wytrwaæ ten czas dopóki nie wróci. w koñcu go kochasz. ;)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.