Jestem studentką V roku socjologii UJ piszącą pracę magisterską na temat Para-poliandri w Polsce. By udowodnić większości zaściankowej Polski, iż coś takiego istnieje muszę zbadać ankietami kilka takich związków.
Zapraszam wszystkie pary chętne do współpracy ze mną i proszę o kontakt na gg 6679289 bądź odpowiedź na emaila edove@op.pl.
Dyskrecja zagwarantowana!!
Gorąco Ściskam
_________________ ontologizowanie liberalizmu na codzien pochlania mnie bez reszty...
Szczerze mowiac nie wiedzialam, ze to sie tak nazywa , przykro mi ze nie moge pomoc, ale zaciekawilas mnie tym tematem pracy, uwazam ze jest interesujacy. Duzo jest takich par w Polsce? Domyslam sie ze w wiekszosci sa to ludzie mlodzi. Znalazlas jakies dlugotrwale zwiazki tego typu?
Ps. A czy badasz tez zwiazki w ktorych sa 2 kobiety i 1 mezczyzna?
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
badam tylko poliandrię, w swoich badaniach nie poświęcam sie poligini. Co do ilości, wieku ect nie jestem w stanie udzieli Tobie odpowiedzi, gdyz badania są w toku co uniemozliwia mi jakiekowiek wnioskowanie
Co do najwiekszego póki co napotkanego stazu zwiazku poliandrycznego to liczy on sobie 6 lat
_________________ ontologizowanie liberalizmu na codzien pochlania mnie bez reszty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum