po tak krutki czasie nie można naprawde nic stwierdzić bo to jest za krutko co ty powiesz jak ja z jedną osobą jestem już ponad 5 lat i wcale mi to nie przeszkadza w dalszym ciągu się ochamy jak na początku naszego związku jest cudownie.
jestem z chlopakiem już ponad 8 lat byl osobą do ktorej miałam bezgraniczne zaufanie do czasu gdy dowiedzialam sie ze szuka dziewczyny przez internet na sympatii czy przez ilove?zastanawiam sie czy w koncu jej nie znajdzie i czy to wszystko ma jeszcze jakis sens?
rademenez, a jesteś pewna, że szuka jakiejś laski przez te portale?? może po prostu ma tam konto?? może skonfrontuj go z tym, czego się dowiedziałaś?? zobacz co powie. i oceń na ile jest szczery, w końcu znacie się 8 lat. być może to dla niego jakaś forma rozrywki i jego zdaniem nie jest nie w porządku w stosunku do Ciebie. po prostu najpierw porozmawiaj z facetem, dowiedz się o co chodzi, a potem zastanów sie co dalej.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
może najpierw z nim porozmawiaj może nie jest tak jak sobie myślisz może on wcale nie szuka innej osoby, po prostu może tam mieć przyjaciół i z nimi rozmawia. Przede wszystkim powiec mu o co chodzi bo jak tego nie zrobisz to nic się nie zmieni między wami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum