Pracuej od roku w firmie razem z kolegą, z którym od samego początku miałam świetny kontakt. Od jakiegoś czasu zaczęliśmy gadać na tematy związane z sexem. Raz nawet sie przytuliliśmy w szatni nie byłbo w tym nic dziwnego ale jest ode mnie o 9 lat starszy, ma żone i dziecko! i w zeszłym tyg zaproponował mi spotkanie... miałam opory przed nim bo nie wiedziałam czego się moge po tym spotkaniu spodziewac ale zgodziłam sie. a spotkanie odbyło sie wczoraj. Przyjechał po mnie o 23. pojechalismy na polanke do lasu, gadaliśmy chyba ze trzy godziny o codziennych sprawach i bach.... On mnie pocałował, ja nie byłam dłuzna i tak się zaczeło.... Sciągnął mi bluzke ja jemu, pieścił mi piersi, były gorące pocałunki i wyznania, włożył mi rękę miedzy nogi na gołą skóre. Ale gdy doszło do decydującego momentu nie zdecydowałam sie na aż tak poważny krok mimo tego iż miałam na niego ochote i wzajemnie. I etraz powstaje pytanie: jak mam sie jutro zachowywać?? jestem wstydliwa i boje sie ze jak na mnie spojrzy to bede sie robiła czerwona jak burak czy mam udawać iż nic sie nie stało?? czy wręcz przeciwnie mam z nim o tym gadać jakby nigdy nic?? I nie jestem pierwsza lepsza dziewczyna, która wskakuje z chłopakami do łóżka, tym bardziej z żonatymi. Po prostu mnie chyba zauroczył lub cos takiego.... i co mam teraz zrobić?
heh... a co jest złego w sexie z kolegą z pracy(zeby nie było nigdy nie praktykowałem tego z męzczyzną ). Sex to sex, nie rozumiem poglądów, które sprzedziwiają sie temu i mają zastrzezenia. Te stereotypy są troche chore i przestarzałe.
Lepiej z nim o tym pogadaj tak jak napisała Karczoch i postaraj sie, zeby nie zmieniło to waszych kontaktów w pracy.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Też jestem za rozmową.To troche nieodpowiedzialne tak z jego strony jak i z Twojej.Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.No,ale to Twoja sprawa.
Nie oczekuj tylko jakichś obietnic od niego,że zostawi żonę z dzieckiem.Porozmawiałabym,ale po to,by poinformować go,że nie pochwalasz czegoś takiego i że masz nadzieję,że tego nie powtórzycie.A po rozmowie zapomniałabym o sprawie i traktowała go jak wcześniej,choć z większym dystansem.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Też jestem za rozmową.To troche nieodpowiedzialne tak z jego strony jak i z Twojej.Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.No,ale to Twoja sprawa.
Nie oczekuj tylko jakichś obietnic od niego,że zostawi żonę z dzieckiem.Porozmawiałabym,ale po to,by poinformować go,że nie pochwalasz czegoś takiego i że masz nadzieję,że tego nie powtórzycie.A po rozmowie zapomniałabym o sprawie i traktowała go jak wcześniej,choć z większym dystansem.
zgadzam sie w zupełnosci tylko jesli chodzi o ten dystans nie staraj sie go tak bardzo niwelowac, bo wtedy napewno łatwo nie zapomnisz o zaistniałej sytuacji
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.
ja też tego nie rozumiem. w ogóle. dla mnie to dość, sorry za mocne słowo, głupie, naiwne i bezmyślne zachowanie. skoro wiedziałaś po co chce Cię tam zabrać (a wiedziałaś!), a wiesz że facet ma rodzinę to po co wchodzisz w taki układ. rozumiem, serce nie sługa, krew nie woda, facet Ci się podoba.... ale od tego masz głowę, żeby kontrolować popędy serca (i czegoś innego też ). pytasz co robić?? moim zdaniem wiesz co najlepiej byłoby zrobić. raz, że porozmawiać z facetem i wyjaśnić sytuację. dwa, że nie dopuszczać więcej takich okazji, bo dobrze się to dla Ciebie napewno nie skończy.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum