Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

ona1000  

Wysłany: 2008-06-29, 14:36   Kolega, praca, sex!

Pracuej od roku w firmie razem z kolegą, z którym od samego początku miałam świetny kontakt. Od jakiegoś czasu zaczęliśmy gadać na tematy związane z sexem. Raz nawet sie przytuliliśmy w szatni :) nie byłbo w tym nic dziwnego ale jest ode mnie o 9 lat starszy, ma żone i dziecko! i w zeszłym tyg zaproponował mi spotkanie... miałam opory przed nim bo nie wiedziałam czego się moge po tym spotkaniu spodziewac ale zgodziłam sie. a spotkanie odbyło sie wczoraj. Przyjechał po mnie o 23. pojechalismy na polanke do lasu, gadaliśmy chyba ze trzy godziny o codziennych sprawach i bach.... On mnie pocałował, ja nie byłam dłuzna i tak się zaczeło.... Sciągnął mi bluzke ja jemu, pieścił mi piersi, były gorące pocałunki i wyznania, włożył mi rękę miedzy nogi na gołą skóre. Ale gdy doszło do decydującego momentu nie zdecydowałam sie na aż tak poważny krok mimo tego iż miałam na niego ochote i wzajemnie. I etraz powstaje pytanie: jak mam sie jutro zachowywać?? jestem wstydliwa i boje sie ze jak na mnie spojrzy to bede sie robiła czerwona jak burak :) czy mam udawać iż nic sie nie stało?? czy wręcz przeciwnie mam z nim o tym gadać jakby nigdy nic?? I nie jestem pierwsza lepsza dziewczyna, która wskakuje z chłopakami do łóżka, tym bardziej z żonatymi. Po prostu mnie chyba zauroczył lub cos takiego.... i co mam teraz zrobić?

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-29, 15:05   

najlepiej wyjaśnić tą sytuację, spotkać się z nim i pogadać.

ręceprecz odtybetu

kupa.

Kochanica :luka:

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-06-29, 15:27   
   Polecający: Paulinaaa

heh... a co jest złego w sexie z kolegą z pracy(zeby nie było nigdy nie praktykowałem tego z męzczyzną :P ). Sex to sex, nie rozumiem poglądów, które sprzedziwiają sie temu i mają zastrzezenia. Te stereotypy są troche chore i przestarzałe.
Lepiej z nim o tym pogadaj tak jak napisała Karczoch i postaraj sie, zeby nie zmieniło to waszych kontaktów w pracy.

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-06-29, 15:28   
   Polecający: google

kanarinho18 napisał/a:
heh... a co jest złego w sexie z kolegą z pracy

tak szczególnie gdy jest on żonaty i ma dzieci :x

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-06-29, 15:58   

Absurd napisał/a:
kanarinho18 napisał/a:
heh... a co jest złego w sexie z kolegą z pracy

tak szczególnie gdy jest on żonaty i ma dzieci :x
Dokładnie ^^'

Nie masz co udawać, że nic się nie stało, bo się stało. Porozmawiaj z nim i wyjaśnij całą sytuację.

mototówka <3

ręceprecz odtybetu

Leilah  

Wysłany: 2008-06-29, 17:22   

Też jestem za rozmową.To troche nieodpowiedzialne tak z jego strony jak i z Twojej.Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.No,ale to Twoja sprawa.
Nie oczekuj tylko jakichś obietnic od niego,że zostawi żonę z dzieckiem.Porozmawiałabym,ale po to,by poinformować go,że nie pochwalasz czegoś takiego i że masz nadzieję,że tego nie powtórzycie.A po rozmowie zapomniałabym o sprawie i traktowała go jak wcześniej,choć z większym dystansem.

kochanica Karczocha^^

kanarinho18  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-06-29, 17:28   
   Polecający: Paulinaaa

Leilah napisał/a:
Też jestem za rozmową.To troche nieodpowiedzialne tak z jego strony jak i z Twojej.Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.No,ale to Twoja sprawa.
Nie oczekuj tylko jakichś obietnic od niego,że zostawi żonę z dzieckiem.Porozmawiałabym,ale po to,by poinformować go,że nie pochwalasz czegoś takiego i że masz nadzieję,że tego nie powtórzycie.A po rozmowie zapomniałabym o sprawie i traktowała go jak wcześniej,choć z większym dystansem.

zgadzam sie w zupełnosci tylko jesli chodzi o ten dystans nie staraj sie go tak bardzo niwelowac, bo wtedy napewno łatwo nie zapomnisz o zaistniałej sytuacji

MissIndependent  

Wysłany: 2008-07-01, 11:35   

Leilah napisał/a:
Nie rozumiem w ogóle jak mogłaś dopuścić do takiej sytuacji jak spotkanie o 23 na polance z żonatym kolegą z pracy.

ja też tego nie rozumiem. w ogóle. dla mnie to dość, sorry za mocne słowo, głupie, naiwne i bezmyślne zachowanie. skoro wiedziałaś po co chce Cię tam zabrać (a wiedziałaś!), a wiesz że facet ma rodzinę to po co wchodzisz w taki układ. rozumiem, serce nie sługa, krew nie woda, facet Ci się podoba.... ale od tego masz głowę, żeby kontrolować popędy serca (i czegoś innego też :chytry: ). pytasz co robić?? moim zdaniem wiesz co najlepiej byłoby zrobić. raz, że porozmawiać z facetem i wyjaśnić sytuację. dwa, że nie dopuszczać więcej takich okazji, bo dobrze się to dla Ciebie napewno nie skończy.

Odpowiedz do tematu