zblizaja sie swieta ja wracam do kochanej polski i tam spedze pierwsze swieta jako para z mym juz facetem<kiedys przyjacielem>nadal nim jest no ale nie o tym mowa wiec co moglabym mu kupic pod choinke...to pierwszy taki prezencik nie mam pojecia chcialabym go czyms zaskoczyc ,wy co kupowaliscie swojemu ukochanemu w pierwsze swieta bozego narodzenia:)
MADZIEK, jeśli nie wiesz co kupić dla swojego chłopaka, który wcześniej tyle czasu, był Twoim przyjacielem i znasz go na tyle mało, że nie wiesz, co mu kupić, to chyba nie powinnaś być jego dziewczyną
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
zblizaja sie swieta ja wracam do kochanej polski i tam spedze pierwsze swieta jako para z mym juz facetem<kiedys przyjacielem>nadal nim jest no ale nie o tym mowa wiec co moglabym mu kupic pod choinke...to pierwszy taki prezencik nie mam pojecia chcialabym go czyms zaskoczyc ,wy co kupowaliscie swojemu ukochanemu w pierwsze swieta bozego narodzenia:)
Ja kupiłam(bo wiem, że się tyn interesuje i chciałby kiedyś zostać barmanem) księgę 1001 drinków. Miała chyba z prawie 1000 stron, zaopatrzona obrazkami. Ucieszył się jak małe dziecko.
Poza tym, musisz się wypytać dyskretnie, albo po prostu zapytaj co chciałby dostać. Zawsze najlepiej kupować coś, co jest związane z jego zainteresowami.
Jeśli chcesz go zaskoczyć kup mu kajdanki z futerkiem
Jeśli chcesz go zaskoczyć kup mu kajdanki z futerkiem
no wiesz takie prezenty to na Valentynki xD
Jeżeli chodzi zaś o taki prawdziwy prezent od serca, to może rzeczywiście napisałabyś czym się interesuje, wtedy udałoby nam się coś wymyślić...
No ostatecznie odwiedź Allegro wejdź w zakładkę pozostałe i tam jest takie coś jak dziwactwa... tam są całkiem ciekawe pozycje ^^
a co do samego tematu to bardzo ciekawy... co kupić facetowi pod choinkę O.o
też mam zawsze ten dylemat O.o
np mój Niuniuś interesuje sie elektroniką i informatyką i to jest dopiero ten problem, że ja nie mam o tym bladego pojęcia xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum