Niestety,kobiety maja talent do komplikowania pewnych spraw. Nie zwracaj uwagi na to czy jest zazdrosny czy nie tylko stworzcie po prostu trojkacik. Chlopak bedzie zachwycony bo bedzie mial co potem na przerwach w gimnazjum opowiadac, Ty pozbedziesz sie wszelkich watpliwosci a kolezanka pozna Cie... od innej strony
Zawsze zaczyna się od rozmowy. Ja jednak stanowczo odradzam.
ta rozmowa, jakby się wydawało nie jest tak oczywista, nawet trudno tak na nią wpaść - zresztą jak zacząć taką rozmowę, może ktoś poda autorce tematu przykładowy sceniariusz? xD
domi88 napisał/a:
Ze zaprosze moja kumpele i bede starala sie tak nie zamartwiac i nie okazywac zazdrosci bo przeciez oni beda tylko ze soba rozmawiac,a to nic zlego.
ja myślę, że ktoś na jej konto się włamał ;P
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum