Nie wiem co Cię śmieszy w tak tragicznej sytuacji. Chłopak ewidentnie ją zdradza, a Ty śmiechem traktujesz, nieładnie.
widać, nie umie wczuć się w tą jakże tragiczną sytuację, czyżby brak empatii? To jest bardzo poważna sprawa, dobrze, że bro zdobyłeś się na to, by uświadomić autorce tematu, jak to wszystko wygląda. Jeszcze ma czas, by przeciwdziałać jakoś temu wszystkiemu.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Ja wiem ze wy myslicie sobie o mnie ze jestem stuknieta, bo mam taki problem,ale nic na to nie poradze ze sie boję.Kocham mojego chłopaka i nie chce go stracić,a Kasia jest moja najlepsza kumpela i nie wyobrazam sobie tego gdybysmy byly sklocone.
No tak na pewno połowa z osob to uważa.Jaki ja moge miec wogole problem.Co to za dziewczyna ktora kocha swojego chłopaka a mu nie ufa.Totalna beznadzieja.
domi88, a może wreszcie czas wziąć się w garść? Co Ci da takie użalanie się i wieczne podejrzewanie? Nie wyjdzie Ci to na zdrowie, Twoim bliskim też nie. Trochę zdrowego rozsądku i wrzuć na luz, co?
Ale ja tego nie uważam za sztuczny problem.Boję się tego jak to sie moze wszystko potoczyc w Sylwestra,a najgorsze dla mnie co moze byc to poklocic sie w ten dzien z moim chloapkiem i kumpela.
[ Dodano: 2008-01-02, 07:59 ]
To był moj najcudowniejszy Sylwester.Okazalo sie że moja przyjaciolka nie mogla przyjsc i spedzilam go z moim chlopakiem we dwoje.Bylo cudownie.Ale najgorsze bylo jak mial wyjeżdzac.Łzy naplynely mi do oczu.Dopiero mija jeden dzien,a ja juz za nim tak strasznie tesknie.Mamy sie niby zobaczyc w ferie za 1,5 tygodnia,a potem 2 lutego na mojej Studniowce.Wszyscy mi mowia że co to jest.Zleci jak nic i znow sie zobaczymy.Ale dla mnie to jest bardzo dlugo:(((Tak strasznie za nim tęsknie.((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum