Wysłany: 2008-09-06, 09:04 Mam problem. Prosze o pomoc
Jest tak. Jestem z facetem od pol roku. Bardzo go kocham on mnie tez ale w naszym zwiazku wieje rutyną nie mamy juz o czym gadac nie wiem jak mu mam pokazywac ze go kocham. Co mam zrobic ? co moge mu mowic aby bylo mu milo ? zeby poczul sie doceniony ? bo ostanio mowi ze za malo daje mu uczucia. jest to zwiazek na odleglosc i jest ciezko. Nie wiem co robic. nie chce aby ten zwiazek sie rozpadl. Co mam zrobic zeby bylo lepiej ? pomozcie mi. prosze.
_________________ "Kiedy spytasz się mnie co kocham najbardziej odpowiem Ci że życie. Ty odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc ze całym moim życiem jesteś Ty"
Ostatnio zmieniony przez przerysowna 2008-09-06, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
złap się za lewą kostkę i podskocz pięć razy obracając się w lewą stronę. zawsze pomaga. -.-
jak nie macie o czym gadać, to to chyba nie jest wielka miłość. ^^ to ty powinnaś wiedzieć, czego facet potrzebuje, si?
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Wysłany: 2008-09-06, 20:48
Ojoj i to już po upływie pół roku Nie chce niczego tu wyrokować ale na dłuższą metę nie ma ten związek żadnych szans, jeżeli już w ten sposób do tego podchodzicie. Kino, wypady z plecakiem w góry czy nad wodę, rower, basen, gra w karty w rozbieranego, 3x dziennie sex, no to zależy od Waszych zainteresowań czy inicjatywy, pomysł na wspólne spędzenie czasu.
_________________ Do trjumfu zła wystarczy tyle by dobrzy ludzie nic nie robili...
Kino, wypady z plecakiem w góry czy nad wodę, rower, basen, gra w karty w rozbieranego, 3x dziennie sex, no to zależy od Waszych zainteresowań czy inicjatywy, pomysł na wspólne spędzenie czasu.
w związku na odległość? nie za bardzo. a może właśnie tego trza. więc dziołcha znajdź sobie kogoś na miejscu i już. ;p
ajj no ale ja nie wiem czy poradze sobie juz bez niego..
_________________ "Kiedy spytasz się mnie co kocham najbardziej odpowiem Ci że życie. Ty odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc ze całym moim życiem jesteś Ty"
to ty jeszcze mało wiesz i mało przeżyłaś. ludzie przeżywają choroby, śmierć kogoś bliskiego, rozwody, stratę dziecka i inne katorżnie i dają sobie radę, to i ty dasz sobie radę bez kogoś, kto mieszka X km od ciebie i cię już nie chce. nie ten to inny, facet jest jak autobus. popłaczesz, popłaczesz, ale ci przejdzie i już. możesz mi wierzyć. ;]
mów to, co czujesz, ale nie wymyślaj na siłę tekstów tylko po to by było miło, bo to się mija z celem, związek nie polega na wyuczeniu się jakiś tekstów, powtarzaniu takich słów, by tylko miło było
Najlepiej zastanówcie się oboje, jak wygląda Wasz związek i do czego zmierzacie, i spróbujcie jak najwięcej czasu spędzać razem, jeśli już się spotkacie to wykorzystajcie ten czas do końca.
Poza tym jaka odległość Was dzieli?
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
ja juz sama nie wiem jak to jest w tym zwiazku dzieli nas 250 km. mielismy spotkac sie w sierpniu ale musial pracowac..? wogole wydaje mi sie mu sie poprostu znudzilam.. mowi ze nie..ale co on moze innego powiedziec..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum