Siema wszystkim jestem nowy na tym forum mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
Jestem w 1 gimnazjum a powinienem chodzic do 3, w szkole jest jedna taka ktora mi sie bardzo podoba napisalem dla niej walentynke i wtym podalem jej moje gg. Odpisala na gg ale nie ona bo nie ma neta tytlko jej kumpela bylem przekonany ze to jest ta dziewczyna ktora mi sie podoba. Rozmawialem z jej kumpela jak by to byla Klaudai tak moja ukochana ma na imie. Ciagle pytala sie kim jestem itp; mowilem jej ze potem jej powiem. Pewnego dnia jej powiedzialem kim jestem a ona mnie zablokowala. Nie wiedzialem o co kaman wyobrazalem sobie naj gorsze, wtydzilem sie isc d szkoly ale poszlem i Klaudia kazala przekazac swojej kumpeli ze, to nie jest Klaudi nr ze niema neta i jej kumpela mnie zablokowala bo jej chlopak kazal. Probowalem zblirzyc sie do Klaudi dawalem jej karteczki po przez kumpla bo nie moglem do niej podejsc, jak ja widze to miekne a na codzien jestem twardy niedam w kasze dmuchac itp. ale nie otym mowa. Po pewnym czase dowiedzialem sie od jej kumpeli ze nie jestem w typie Klaudi ale ja niechce sie podawac, chce ja zdobyc za karzda cene nawet jesli bym musial zlac jej chlopaka, jej chlopak podobno jest starszy od nas i silny.
Pomozciee mi co mam robic?
Opisalem cala sytuacje zebysce wiedzieli jak mi pomuc z gory THANKS chcalbym zeby jakas dziewczyna tez sie wypowiedziala to jest wazne.
Prubowalem, ale ja ja bardzo kocham, nie wiem jak to sie stalo ale jak chce zagadac chce podejsc to od razu zmieniam kierunek jak widze ze jest na gorze to ja ide na dol, ciagle sie namnie patrzy nie wiem czy patzy sie bo jej sie podobam czy dlatego bo wysmiewa mnie lub cos innego.
ojej, no.... kurde, sposób jest prosty: podejść, zagadać, dowiedzieć się na czym się stoi. i nie myśleć za wiele! po prostu to zrobić. żadnego: wstydzę się, jest mi głupio, nie wiem co się dzieje....
[ Dodano: 2008-03-30, 00:40 ]
przydałby Ci się kopniak, popchnięcie do przodu...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ochh tak K...a jak bym hccal tak po prostu do niej podejsc, ale ja chce ja zdobyc ja niechce dowiedziec sie zemnie nienawidzi lub cos gorszego, chce byc z nia. A o podejscu do niej musze sie zastanowic musze wszystko pouladac sobie w glowie, musze miec tekst co doniej powiedziec, jest jeszcze jeden problem ona i jej kumpela sa calyczas razem to juz jest troche wk.....jace
ale ja chce ja zdobyc ja niechce dowiedziec sie zemnie nienawidzi lub cos gorszego, chce byc z nia.
czekaj dalej... napewno Ci to wyjdzie na dobre i zaskarbisz sobie jej miłość i oddanie jeśli chcesz ją zdobyć (albo chociaż ją poznać) to tak czy owak musisz jakoś do niej zagadać. kapito?? a to trudne wcale nie jest. ewentualnie możesz czekać dalej i bawić sięw podchody, które nic Ci nie dadzą.... wóz albo przewóz. a nie, że będziesz się zastanawiał przez następne pół roku. nikt za Ciebie tego nie zrobi.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
wiem, wiem ze musze cos zrobic,tylko nie potrafie, jak prosilem inne laski to ladnie szlo, ale z ta tak nie moge ona jest kims wyjatkowym, chcalbym tak podejsc, ale wjasnialem ci jak ja widze czuje cos dziwnego w brzuchu to mnie doslownie wk....a i miekne, jak bym doniej podszedl bym wyszedl za jakiegos debila bo bym zaczol sie jakac i bym niewiedzial co powiedziec
Młody miej rzesz trochę jaj... Daj jej okazję do poznania Ciebie a kto wie, może coś zaiskrzy... Nie wiem tylko czy będziesz w stanie jej zaimponować... W końcu kiblowałeś dwa lata... Ach te Klaudie, też znałem taką jedną i mi się zajebiście podobała, ale na szczęście szybko ją sobie wybiłem z głowy
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
deamonwdz , jak ja widze w szkole takich uczniów, którzy załatwiają swoje sprawy osobiste przez innych, to mi się niedobrze robi...
kolego! To TOBIE sie podoba ta dziewczyna. Czy nie uważasz, ze większą przyjemność może Ci nawet sprawi samoistne zdobywanie jej, niż patrzenie w nią? Weź się w garść, przysiądź się do Klaudii na przerwie i normalnie zagdaj nie wyznawaj jej od razu odzgonnej miłości, ale próbój ją poznać. Bo może sie okazać (oczywiście Ci tego nie życzę), że laska jest piękna- cud i miód, ale jest niemiła, nieuprzejma i chamowata...
Rozmowa cudotwórca. Zapamiętaj
[ Dodano: 2008-03-30, 14:26 ]
MissIndependent napisał/a:
eh, szkolna miłość....
Wbrew pozorom szkolne miłości są bradzo ważne dla takich maluchów
Jak ja widze na korytarzu taką parę gimnazjalną, która trzyma się za łapki i idzie uśmiechnięta i pewna siebie... odrazu mi się chce uśmiechnąć
kiedys tez bylisce w moim wieku i tez pewnie mielisce laske lub chlopaka prawdasz:D
A wlasnie do tego zeby jej nie wyznawac milosci to za pozno bo wszystko niestety napisalem jej w walentynce:(
kiedys tez bylisce w moim wieku i tez pewnie mielisce laske lub chlopaka prawdasz:D
niet co prawda mialam zawsze masę kolegów i kilkoro przyjaciół wśrod facetów, ale wszyscy mi mówili, że jestem zbyt wymagająca, jełśi chodzi o 'tego jedynego'....
deamonwdz napisał/a:
A wlasnie do tego zeby jej nie wyznawac milosci to za pozno bo wszystko niestety napisalem jej w walentynce:(
walentynki powinny być bardziej neutralne, jeśli piszesz do laski, której praktycznie nie znasz, a nie od razu: "kocham Cię ponad życie". można dziewczynę tym przestraszyć.... poza tym chyba wszystkie sposoby wykorzystałeś i teraz TYLKO zagadanie do niej na żywo Ci zostało. przecież Cię ona nie pobije
Jak na trzecią gimnazjum (wiekowo), to niewydarzony jesteś.
Jeśli CI zależy, to nie ma innej rady, jak zagrać otwarcie. Zagadnij ją kiedy będzie bez obstawy, może będzie wam łatwiej rozmawiać. Tylko zainteresuj ją czymś konkretnym.
na co Ty chcesz czekać ? aż ona zapomni o Tobie?
musisz pokazać, że Ci na niej zależy, bo inaczej ona może pomyśleć, np. że sobie z niej żarty robicie (Ty i Twoi koledzy)...
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami /Albert Einstein/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum