sis, po prostu od razu powinnyśmy zacząć w nim działać, mamy tyle kreatywnych pomysłów, nieprawdaż? Teraz to już problem powinien być na dobre rozwiązany ;]
Dlaczego z Etiopii? Otoz moj brat jest tam misjonarzem i to wlasnie on mi napisal o bardzo zdolnej dziewczynce, ktora stracila rodzicow. Jezeli ja sprowadzimy do Polski to bedzie miala ona szanse wykorzystac swoj potencjal, ale moja zona najwyrazniej uwaza, ze miejscem czarnych jest Afryka. Niby mowi, ze akademik to nie miejsce dla dziecka, ale czy smierc glodowa jest lepszym wyjsciem?
Ależ akademik jest doskonałym miejscem dla dziecka. Życia się nauczy, współegzystowania w grupie, zahartuje ją to i umocni. Oczywiście, że to dużo lepsze wyjście, niż śmierć głodowa.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
temat jak najbardziej poważny, nie da się tego nie zauważyć ;]
boski e napisał/a:
Jak ja przekonac
uważam, że takim argumentem, który ją na pewno przekona jest to, że Ty i ona będziecie jak Angelina Jolie i Brad Pitt i stowrzycie dżusi parę, a dodatkowo, jak już sis i Sol wspomniały uniknięcie rozstępów, bólu, nudności - to ją na pewno przekona.
boski e napisał/a:
Niby mowi, ze akademik to nie miejsce dla dziecka,
nie słuchaj jej, ona chce Cię po prostu zbyć wymyślając bezsensowne argumenty, które notabene nie są w ogóle przekonywujące. Nie daj się, niech moc będzie z Tobą.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum