Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-31, 11:57   

Hustler napisał/a:
Os znajomych można się dowiedzieć... Od jej koleżanek itd....
A jak ma się poznać tych znajomych i jej koleżanki, jak nie przez nią samą? A znając dzisiejsze podejście, raczej na 2 spotkaniu, gdzie już dochodzi do stosunku, nie zna się nikogo z jej otoczenia, więc nadal pytam się : jak?

Hustler napisał/a:
Mówimy tutaj o kobiecie, z którą facet chce się związać na trochę dłuższy czas, a nie o dziwce, która ruchają na pierwszej
Sex na 2 randce nie wyklucza w żaden sposób dłuższego związku

Hustler  

Wysłany: 2008-03-31, 12:15   

bro napisał/a:
Hustler napisał/a:
Mówimy tutaj o kobiecie, z którą facet chce się związać na trochę dłuższy czas, a nie o dziwce, która ruchają na pierwszej
Sex na 2 randce nie wyklucza w żaden sposób dłuższego związku

Dla Ciebie nie... A dla mnie tak... Nie mam zamiaru się bujać ze ździrą... Jeśli Ty lubisz to Twoja sprawa....
Same thing that get you cats nigga, get you killed

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-31, 12:28   

Hustler napisał/a:
Dla Ciebie nie... A dla mnie tak... Nie mam zamiaru się bujać ze ździrą... Jeśli Ty lubisz to Twoja sprawa....
Co ma do rzeczy Twoje zapatrywanie na laskę? Byłaby z Tobą, spotkała się na 2 randkach z innym, na 2 poszliby do łóżka, a Ty byś chciał mu walnąć bo mógł się dowiedzieć że jest zajęta. Pytam więc znowu : jak?
Ostatnio zmieniony przez bro 2008-03-31, 13:11, w całości zmieniany 1 raz  

Hustler  

Wysłany: 2008-03-31, 12:31   

bro napisał/a:
Co ma do rzeczy Twoje zapatrywanie na laskę? Byłaby z Tobą, spotkała się na 2 randkach z innym, na 2 poszliby do łóżka, a Ty byś chciał mu walnąć bo mógł się dowiedzieć że jest zajęta. Pytam więc znowu : jak?

Widzisz Ty nie dostrzegasz tego powodu podobnie jak reszta oponentów w dyskusji... Tak więc przyjmijmy, że tego powodu nie ma (bo ja już nie mam siły Wam tłumaczyć... Poczytaj sobie to co napisałem)... Zak*rwiłbym go za darmo. Pasuje??

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-31, 12:39   

Hustler napisał/a:
tego powodu podobnie jak reszta oponentów w dyskusji...
bo nie umiesz go wytłumaczyć i się mieszasz : z jednej strony piszesz, że "mógł się dowiedzieć" z drugiej, że walnąłbyś za darmo.
Hustler napisał/a:
Pasuje??
Nie, takie podejście mi absolutnie nie pasuje. Bicie kogokolwiek uważam za rzecz niewłaściwą, osobę niewinną (jak omawiany tu przypadek kolesia) za totalnie niewłaściwą. A zasady jakie tu głosisz za złe. Przykre, że takie osoby jak Ty nie są w stanie tego zauważyć.
Ostatnio zmieniony przez bro 2008-03-31, 13:11, w całości zmieniany 1 raz  

Hustler  

Wysłany: 2008-03-31, 12:44   

bro napisał/a:
bo nie umiesz go wytłumaczyć i się mieszasz : z jednej strony piszesz, że "mógł się dowiedzieć" z drugiej, że walnąłbyś za darmo.

To Ty nie potrafisz go pojąć... Napisałem, że dostałby za darmo bo Ty powodu nie widzisz...
bro napisał/a:
Nie, takie podejście mi absolutnie nie pasuje. Bicie kogokolwiek uważam za rzecz niewłaściwą, osobę niewinną (jak omawiany tu przypadek kolesia) za totalnie niewłaściwą. A zasady jakie tu głosisz za złe. Przykre, że takie osoby jak Ty nie są w stanie tego zauważyć.

Chłopaczku sam jesteś przykry... Ja robię to co chcę... Tylko Bóg może mnie sądzić... Moje zasady są złe dla Cibie bo to ja jestem drapieżcą, a Ty jesteś ofiara... A i gówno mnie obchodzi co Tobie pasuje....

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-03-31, 13:09   

Hustler napisał/a:
bo Ty powodu nie widzisz...
Ja nie mówię, że nie widzę, ja go nie rozumiem, a to jest zasadnicza różnica.
Hustler napisał/a:
Tylko Bóg może mnie sądzić...
Jak mówi stare chińskie przysłowie : Ty sobie Bogiem mordy nie wycieraj.
Hustler napisał/a:
Moje zasady są złe dla Cibie bo to ja jestem drapieżcą, a Ty jesteś ofiara...
Nie dlatego.
Hustler napisał/a:
A i gówno mnie obchodzi co Tobie pasuje....
:padam: :padam:

// mam nadzieję, że jak już to modzi wydzielą osobne posty, a nie będą się bawili w usuwanie

Hustler  

Wysłany: 2008-03-31, 17:46   

Zombwbij napisał/a:
Skąd taki pomysł?

Z głowy...
Zombwbij napisał/a:
A czy Ty będziesz nie w porządku, jeśli będąc z dziewczyną w związku, będziesz z nią uprawiać seks?

Zombwbij napisał/a:
A czy coś się z Twoją porządnością stanie, kiedy się dowiesz, że to nie tylko Twoja dziewczyna? Czy wtedy będziesz nie w porządku?

Będę w porządku wobec siebie, ale nie wobec typa, którego walnąłem w rogi... Czyli ja dla siebie będę w porządku, ale dla tego drugiego frajer...
Zombwbij napisał/a:
Dlaczego unikasz odpowiedzi na niewygodne pytania?

Pytanie nie było trudne... Nie unikam odpowiedzi bo jej udzieliłem... Rozwinę swoją myśl. Mówiłeś, że typek odciąga pannę od reszty... No, ale nie jest na tyle dobry żeby mieć ją tylko dla siebie bo ona nadal szuka czegoś u dwóch pozostałych...
Zombwbij napisał/a:
Czy jej winą byłoby to, że Ty złamałbyś prawo? Czy to ona zmusiłaby Cię do tego?

Nie. Ja złamałbym prawo bo ona mnie do tego popchnęła poprzez swoje posunięcie (śmiesznie to zabrzmiało :D )
Zombwbij napisał/a:
Czyżbyś się spodziewał małego, słabiutkiego mnie? Adres masz w PW.

Nie obchodzxi mnie Twoja postura, pozycja w środowisku itd... Mogę tylko powiedzieć, że na każdego się mocny znajdzie;) Z resztą jak już mówiłem nie lubię się przechwalać...
Zombwbij napisał/a:
Może jesteś na to za słabym?

Nie. Ja po prostu nie chcę zmieniać swojego środowiska...
Zombwbij napisał/a:
A może się nim szerzej pochwalisz?

Teraz to dałeś...
Zombwbij napisał/a:
Czy "Twoi ludzie" (za)dbają też o partnerkę dla Ciebie? Czy może dzięki nim jej nie potrzebujesz? (Kto jest na "górze"?)

Trochę niemiły ten komentarz... Mimo to odpowiem gangsterze :D Sam potrafię zadbać o patnerkę dla siebie...
Zombwbij napisał/a:
Czy to podlega pod reg.? :luka:

Zapewne kiedy się w końcu spotkamy też zadbasz, aby odpowiednie organy się dowiedziały o zajściu...
Zombwbij napisał/a:
Skąd taki pomysł?

Pani, która założyła ten temat twierdzi, że jest związana z kilkoma panami na stałe już przez jakiś czas...(mniej więcej)
Zombwbij napisał/a:
Czy jesteś aż tak prymitywnym?

Tak. Byłem trzykrotnym mistrzem gminy potworów w nak*rwianiu wszystkiego co się rusza... Wygrałem sto worów ziemniorów...
Zombwbij napisał/a:
Ciekawe co powiedziałbyś sądowi, jeśli przyszłoby Ci przed nim stanąć ;]

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła....
bro napisał/a:
Hustler napisał/a:
To chyba znaczy to samo...
patrz do czego się odnoszę

Nie chce mi się....

nola 

Wysłany: 2008-04-23, 13:34   

dziewczyno, nie da sie mieć ciastka i jednocześnie zjeść go, ( a w twoim wypadku 3) zastanów się co chcesz w zyciu zbudować - jaki związek, Ty się liczysz i twój związek, jeśli chcesz. być moze nie jesteś gotowa na budowanie trwałego związku, stąd ta 3 chłopaków.
Zeby coś wybrać trzeba coś stracić,.Moze obawiasz się straty?

gosiaczyzna  

Wysłany: 2008-04-23, 20:13   
   Polecający: kloledze

moim zdanim najbardziej oszukujesz sama siebie. mysle ze powinnas zastanowic sie ktorego najbardziej chcesz, ktory ci najbardziej odpowiada, co ci daje w zamin i czy cie kocha. jak wybierzesz tego najbardziej odpowiedniego to z tantymi pi prostu zerwij kontakt powiedz ze juz nie mozesz sie z nima spotykac i nie mow zadnemu z nich ze ich oszukiwalas bo inaczej cie zdegraduja....

LoWra79  

Wysłany: 2008-05-03, 17:34   

to jest żałosne.. jak można kochać 3 osoby naraz tak samo ?! :zdziwko: mi się wydaje że ty nie znasz znaczenia tego słowa. najlepiej zerwij ze wszystkimi i bądź przyjaciółką dla każdego z nich :]

Colorblind  

Wysłany: 2008-05-03, 17:36   

LoWra79 napisał/a:
i bądź przyjaciółką dla każdego z nich
słucham? Czy mogłabyś Przyjaźnić się z kimś, kto Cię tak oszukał? Czy można od razu przejśc do porządku dziennego po czymś takim? Najpierw powinna popracować nad relacjami jak już z zerwanym osobami, a nie, że ona zerwie i będzie pięknie, cacy, stanie się przyjaciółką wszystkich. No proszę...

'Jeśli masz do siebie zaufanie i wierzysz w swe marzenia i podążasz za swoją gwiazdą...
...to i tak pobiją Cię ludzie, którzy ciężko pracują, uczą się i nie leniuchują. Do widzenia.'
:luka:

ręceprecz odtybetu

Ad_Absurdum 

Wysłany: 2008-05-04, 08:45   

Masz 3 chłopaków i przy okazji 14 lat ?

Odpowiedz do tematu