Ja rozumiem 2 przez jakis czas tak na probe zeby podjac decyzje.
coraz lepiej, to teraz się chodzi na próbę? By sprawdzić z kim będzie mi lepiej, przyjemniej, wygodniej to z tym zostanę? Ludzie nie są zabawkami, które można próbować, zmieniać, tak po prostu, a potem wyrzucać.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-03-21, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem co zrobić : jak rzucę dwóch poczują się pokrzywdzeni ...
a tak krzywdzisz wszystkich, jaka Ty jesteś dla nich łaskawa, niesamowite, jak Ty się poświęcasz, nie chcesz, by dwóch czuło się pokrzywdzonymi, dlatego krzywdzisz wszystkich trzech, cóż za altruizm.
Zamiast biadolić to zacznij od prawdy, wyjaw ją, przynajmniej postawisz sprawę jasno i poniesiesz konsekwencje swoich czynów - bo nie sadzę, by któryś z nich chciałby być dalej Twoim partnerem, ale cóż taka jest cena kłamstwa i grania na uczuciach.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
nie wiem co zrobić : jak rzucę dwóch poczują się pokrzywdzeni ...
Ty czytasz co tu Ci piszą czy jesteś jakimś botem?
Szkoda, że faceci to niewinne zawsze uczciwe stworzenia i nie wyjdzie na to, że oni we trzech teraz nie siedzą przy piwie i się z Ciebie nie śmieją..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
coraz lepiej, to teraz się chodzi na próbę? By sprawdzić z kim będzie mi lepiej, przyjemniej, wygodniej to z tym zostanę? Ludzie nie są zabawkami, które można próbować, zmieniać, tak po prostu, a potem wyrzucać.
Wyluzuj. Jezeli rownoczesnie poznaje sie 2 fajnych ludzi to po co wybierac w ciemno, kiedy mozna najpierw troche poprobowac?
_________________ I nie za szybko tylko powoli
szybko nie wolno bo lapa boli
xxJuliaxx, hahah uśmiałam się, dzięki ^^
mój pęcherz moczowy pozbył się zbędnych toxyn z organizmu. zdążyłam dobiec do kibla. ^^
ile masz lat? 10?
po co pytasz ludzi o radę, skoro sama przyznajesz, że nie chcesz z nimi zrywać?
a chodź z wszystkimi trzema, co cię ich uczucia obchodza, przecież to sport podobny trochę do zbierania znaczków, prawda?
a jak przyjdzie co do czego i będziesz d... dawać w trzy strony to życzę ci żeby ci macicę rozerwało xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum