Po co te zawiłe i bezsensowne wywody... Nie ma sensu wdawać się w dyskusję z kretynem bo ten najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Gówniarze mówią, że ze sobą chodzą, natomiast ludzie bardziej dojrzali są parą. Oczywiście obydwa zwroty odnoszą się do tej samej sytuacji, tyle, że w drugim przypadku brzmi to nieco lepiej. Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak bycie z kimś "na próbę". U nas się po prostu spotykamy z daną osobą, a po jakimś czasie z tego rodzi się związek, albo nie...
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Po prostu czuję że oni są wyjątkowy ponieważ Ci którzy mnie nie znają uważają że jestem pustą lalunią i ,,Chcą kochać'' Tylko przez zewnątrz a oni kochają moje wnętrze (tak myślę nie pytałam ich o to)
ps: NIE MAM 10 LAT!!!
z czasownikiem CHODZIMY chodziło mi że jesteśmy parą
_________________ Czy ,,kocham '' to tak łatwo powiedzieć??
Wiesz co?! Ostro wstydziłabym się na Twoim miejscu jak możesz ich kochać a jednocześnie oszukiwać i być wobec nich tak nie fair? Jak ty byś się czuła na miejscu któregoś z nich?
Jest ich trzech ale wątpię, że którykolwiek będzie chciał nadal być z Tobą w związku gdy dowie się co ukrywasz. A musisz im powiedzieć prawdę tak nie można żyć chyba, że jesteś skończoną świnią. Prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw.
Po ludzku. Słowami. Spotkaj się i przyznaj, w żywe oczy. Chyba, że nie masz odwagi, to zawsze zostaje sms...
Nie trzeba żadnej okazji, do czegoś takiego nie ma odpowiedniej okazji. Skoro twierdzisz, że nie masz 10 lat, to przestań się zachowywać, jakbyś tyle miała. Weź się w garść, zbierz jakieś resztki odwagi cywilnej, które Ci zostały i po prostu im to powiedz. Bez specjalnej okazji, bez owijania w bawełnę i cukrowanych słówek.
Po ludzku. Słowami. Spotkaj się i przyznaj, w żywe oczy. Chyba, że nie masz odwagi, to zawsze zostaje sms...
Nie trzeba żadnej okazji, do czegoś takiego nie ma odpowiedniej okazji. Skoro twierdzisz, że nie masz 10 lat, to przestań się zachowywać, jakbyś tyle miała. Weź się w garść, zbierz jakieś resztki odwagi cywilnej, które Ci zostały i po prostu im to powiedz. Bez specjalnej okazji, bez owijania w bawełnę i cukrowanych słówek.
Hmmm... zrobie tak... ale czy chociaż dalej będziemy przyjaciółmi? ...
_________________ Czy ,,kocham '' to tak łatwo powiedzieć??
z czasownikiem CHODZIMY chodziło mi że jesteśmy parą
JUż nie jesteście parą. Jesteście czworokącikiem.
xxJuliaxx napisał/a:
Ci którzy mnie nie znają uważają że jestem pustą lalunią
Nie znam ich, ale coś chyba musi być w ich słowach.
To co robisz tylko potwierdzi tą opinię wśród znajomych. Naważyłaś piwa dziewczyno. Pora przyznać się i wziąć na barki ciężar potępienia bliskiego otoczenia, bo nie wierzę by ktoś wyraził aprobatę dla Twojego zachowania.
_________________ "Mięśnie pod jego skórą zatańczyły Dziewiątą Symfonię, ślepia zapłonęły."
Najlepiej wybierz tego którego Kochasz naprawdę....! Nie można Kochać 3 mężczyzn na raz..! Albo wybierz jednego, albo zostaw wszystkich i zostan sama na jakiś czas, dobrze by Ci to zrobiło..!
Jeżeli ta sytuacja się wyda zostaniesz sama jak palec, a wtedy wiesz będziesz bardziej rozpaczać i będzie Ci źle!
P.S. Sypiasz z każdym z nich...??? Bo jeśli tak, to dlatego możesz myśleć, ze Kochasz trzech..., po przez sex człowiek w jakiś sposób się przywiązuje do drugiej osoby...!!
Nie, bo w czasie poznawania, moga zaczac chodzic z kims innym.
Czyli dla Ciebie chodzenie jest równocześnie wysoce zobowiązujące(jak dziewczyna zacznie chodzić z innym to już koniec) i niezobowiązujące(można chodzić z dwoma naraz).
Mam innego chodzę z nim od pół roku i cię rzucam Teraz nie chce ich skrzywdzić ... Co byś ty zrobił w takiej sytuacji ....?
ja bym typa zatłukł na śmierć
Dlaczego? Czy dlatego, iż okazał się lepszym od Ciebie? Bo nie dałeś rady mu dorównać poza polem bitwy?
Hustler napisał/a:
miałbym kobietę pobić?
Czy czujesz potrzebę bicia ludzików w obliczu porażki?
Dostałby po ryju za to, że mnie upokorzył... Autorka twierdzi, że zdradza jednego z drugim i z trzecim, ale żaden z nich nie wie, że jest oszukiwany... W tej sytuacji raczej ciężko stwierdzić kto był lepszy a kto gorszy... Widocznie żaden nie miał wszystkiego...
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum