Wysłany: 2007-12-28, 20:23 Masakra :( Dlaczego to jest takie skomplikowane ? :(
Tak pisałam...
Cytat:
Wiem, to już się robi nudne . Cały czas gadam o jednym i tym samym . A więc Paul . Mój sąsiad, a zarazem jedyny chłopak który podoba mi się w Irlandii . No, i on jak mnie tylko widzi to wlepia we mnie gały, ale jak ja się na niego popatrzę to odwraca głowę K . (Czy on jest taki wstydliwy czy cuś ? ) Jak przechodzi obok mojego domu to zapuszcza żurawia do mojego okna . Jego rodzice zawsze jak mnie widzą to mi machają . Nawet jego ojciec który nie lubi nikogo xD Zauważyłam, że niektórzy jego koledzy do mnie starują . A wczoraj stałam pod salą . I zaczepił mnie właśnie Paul . Szedł z kolegą i się mnie pyta czy lubie właśnie tego kolege . Często pyta się mnie o jakiegoś jego kolege . (Czemu?) Dzisiaj z tym samym kolegą pod drzwiami (w szkole) . Stałam naprzeciwko tych drzwi . I oboje wlepiali gały . Pytałam się jego brata gdzie on jest jak był na wakacjach . Czy myślicie, że mogą się teraz ze mnie nabijać ?
1. Nie pisze tego, dlatego że chce usłyszeć że mu się podobam r11; jak niektórzy sądzą .
Ale chce usłyszeć prawde .
2. Co sądzicie o tej całej sytuacji ?
A teraz...
A więc znowu . Jak wam pisałam, że zależy mi na pewnym chłopaku r11; irlandczyku . Pisałyście, ze jemu również, ale dzisiaj się załamałam . Pewna dziewczyna zapytała się go czy z nią gdzieś pójdzie K (Od kiedy to dziewczyna prosi o spotkanie ?) No i on się zgodził . Pisali ze sobą na bebo.com . Miał tam wtedy status, że nie ważne czy z kimś jest czy nie . Niedawno zmienił, że rma kogoś na okur1; . Rozmowa wyglądała tak:
- hej, więc, pracuje do 5, więc będziesz mógł gdzieś ze mną wyjść chłopcze !?? (ona)
- ok !! kiedy będziesz jutro ? (tam gdzie mają się spotkać) (on)
- każda droga na summerhill (to ulica) . Mam nadzieje, ze spotkam Cię na początku tego . Kto ma zamiar iść z Tobą ? Moje serduszka się wyczerpały dam Ci jutro dwa, ok ? <lol2>
· te serduszka, to oni sobie tutaj dają na tym bebo, kto ma najwięcej serduszek to oznacza, ze jest lubiany itd.
- będziesz tam czekać, spotkamy sie tam ?? Nie mów mi, jeśli mam przejść całe summerhill?? I nie myśl, że mam zamiar iść z kimś, skoro powiedzialem, Ci ze sie z Tobą spotkam . Bądź na początku summerhill .
Po tym wszystkim się załamałam . Czy to znaczy, ze on nei czuje nic do mnie . Tylko interesuje się mną . Przypomne wcześniejszy temat . Watro go przeczytać .
*patrz wyżej .
na co czekaz dziewczyno ?? az inna ci go ukradnie ?? to dlugo czekac nie musisz.....
bierz sie do roboty, a nie rozprawiasz nad czyms co jest jasne juz od poczatku
Wysłany: 2007-12-29, 00:53
Polecający: religia tv
Nacpana-markerem napisał/a:
Od kiedy to dziewczyna prosi o spotkanie ?)
noooo staaaaaraaa , jak Ty masz takie poglądy to se czekaj na księcia z bajki az Cie porwie na białego konia ;]]]]] A inne dziewczyny sie beda dobrze bawić z Twoim irlandczykiem ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum