Tzn miłość musi współgrać seksem. Sam seks ma prawo bytu bez miłości. No.
to znaczy, że jak nie ma seksu w związku to nie ma i miłości?? zgłaszam veto może być i miłość (związek) bez seksu (przynajmniej przez jakiś czas) i seks bez miłości.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
to znaczy, że jak nie ma seksu w związku to nie ma i miłości?? zgłaszam veto może być i miłość (związek) bez seksu (przynajmniej przez jakiś czas)
No niby teoretycznie może być.. Przez jakiś czas. Ale bądźmy realistami Prędzej czy później seks staje się nieodłącznym elementem miłości (czytaj związku na niej opartego) i jak go nie ma to cierpi na tym miłość. Tak mi się wydaje osobiście przynajmniej.
Oczywiście o ile mówimy o normalnej, zdrowej parze w wieku produkcyjnym.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-27, 20:30
Czy trzeba z kimś uprawiać seks, aby się w nim zakochać?
Seks to jest odpowiedź na popęd. Przyjęło się, żeby tę potrzebę zaspokajać z osobą, którą się kocha, ale to jeszcze nie znaczy, że nie może być miłości bez seksu.
Miłość bez seksu ? - Zgadzam się z moimi poprzednikami. Przez jakiś czas taka sytuacja może trwać.
Też myślę że miłość bez seksu to może potrwać tylko przez jakis czas. Są ludzie którzy własnie z seksem czekają do dnia slubu. Na szczęście ja do nich nie należę.
Bo jeżeli parnterzy nie odnajda sie razem w łózku to takie zwiazki potem się sypią.
Seks jest bardzo ważną sprawą w każdym związku, przecież to on daje Nam te poczucie bliskości z drugą osobą.
seks bez milości mozna tez i tak, ale na dłuższą metę to niezbyt dobre.
a ja sobie nie wyobrażam miłości bez seksu... może przez jakiś czas, ale na dłuższą metę... nierealne. jak dla mnie. a seks bez miłości. zdarza się a owszem mało to facetów bzyka co popadnie bo po prostu im się chce? i nie powiem, że brakuje panienek, które dają, bo mają po prostu chęć. ja tam mam sobie se faceta i jest i miłość i seks i jest po prostu bossssko!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum