• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

patryska001  

Wysłany: 2006-09-05, 14:59   Miłość, ale czy prawdziwa....

Wiecie mam problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą pare miesięcy i wszystko było ok do wakacji, a raczej do jego wyjazdu, a potem mojego. Nie pisał, ani nie dzwonił. Miał jednak imieniny dlatego ja i moja przyjaciółka napisałyśmy mu życzenia. On nawet nie raczył odpisać. To obie napisałyśmydo niego, że mugłby podziękować. Odpisał jakąś ściemę, że mu telefon padł. A raport mi przyszedł, że dostarczono. Pozatym wtedy mógł odpisać.... Teraz jak się spotkaliśmy w szkole burknął tylko pod nosem cześć i tyle. Nie wim co robić. Zależy mi troche na nim, ale nie pozwole żeby mnie tak traktował. Jestem jego pierwszą dziewczyną i też bym nie chciała żeby się zraził albo cierpiał z tego powodu.
Proszę pomóżcie!!!!

PoŁaMaNy^LuDziK  

Wysłany: 2006-09-05, 15:06   

Ile on ma lat 14, 13 bo na wiecej sie nie zachowuje, mowiac prawde to napewno ma cos za uszami, ze tak robi a brak mu sil i odwagii zeby ci to w twarz powiedziec, moja rada... smiej sie mu w ryj i daj sobie spokoj takich ludzi jest wiele szkoda na nich czasu bo zmarnujesz okazje na spotkanie wartosciowych osob

trusiak  

Wysłany: 2006-09-05, 22:35   

Zgadzam się z Połamanym. Olej faceta. Jeśli sama zaczniesz go ignorować, to się przekonasz czy mu na Tobie zależy czy nie. Taka metoda się sprawdza, choć jest troszkę bolesna, czasochłonna i wymaga silnej woli, ale swoje daje;)
bez wahania"

patryska001  

Wysłany: 2006-09-06, 15:33   

Dzieki wielkie. Bardzo mi pomogliście i na pewno skorzystam z Waszych rad. On ma 14 lat. Tyle co ja, ale macie racje to dzieciak. Jeszcze raz dzieki:):*

Misiek 

Wysłany: 2006-09-06, 19:08   

O.O dzieciak z tym bym sie nie zgodzil moze ja przestal kochac i nieumial powiedziec z kad wiedzie moja dziewczyna tez tak zrobila a teraz nawed niegadamy ze soba pomimo ze mamy 15 i 14 latek :P :P i chodzimy do tej samej szkoly help my help my :padam:

Dishman  

Wysłany: 2006-09-06, 19:18   

Wszystko OK, oprócz:
patryska001 napisał/a:
Nie pisał, ani nie dzwonił

Pytanie. Dlaczego Ty nie pisałaś do niego? Owszem napisałaś, ale wiesz w przypadku jego imienin, to że tak powiem, Twój obowiązek.

Nie wiem jak Wy, ale ja nie lubię takich niedopowiedzianych spraw. Trzeba to jasno zakończyć, albo w lewo, albo w prawo, a nie kryć się po kątach, robić nadzieje i trwać w takim stanie.

To nie była miłość z całą pewnością.

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-06, 19:29   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

patryska, podejdz do niego, sprobuj z nim pogadac xP Zrob jeden krok do przodu... zaciekaw go!

[ Dodano: 2006-09-06, 20:30 ]
PS Ale to sformulowalem... nie bierz tego DOSLOWNIE! Zapomnialem napisac - sam mam 14 lat :)

patryska001  

Wysłany: 2006-09-06, 19:45   

Wiecie podeszłam do niegi i chciałam to wszystko wyjaśnić. On coś znowu zaczął kręcić. Nie jesteśmy już ze sobą. Troche mi przykro, ale nie wiem czemu jakoś mniej niz w poprzednich miłościach. Może to już przyzwyczajenie... Nie wim, ale dzieki wielkie za wszystkie wpisy. Jesteście kochani:*

Misiek 

Wysłany: 2006-09-06, 19:46   

ona ma 14 lat heu tez wiek na milosc heu heu nie uda im sie :) wiem cos o tym za mlody wiek to zauroczenie przestan o nim myslec i ulozy sie jakos
ale
jak chcesz sie nie podawac wolna droga tylko bedziesz bardziej dobita heu heu nie wiem co mam z tym heu heu heu heu

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-06, 19:50   

Misiek, sam masz 15 lat, nie wiele wiecej niz my. To, ze ty masz jakies nie przyjemne doswiadczenia, nie znaczy, ze my takie mamy.

Milosc to milosc, zauroczenie to zauroczenie. Patryska wie o czym mowi, a przynajmniej mam taka nadzieje :D

Misiek 

Wysłany: 2006-09-06, 19:54   

nagdzieje moze miec ale wontpie zeby teraz odzyskala go moze za rok za dwa no i kur... wykasuj to krrr... misiek,zaplacisz za swoje grzechy! w kurza mnie to

pisz na temat kolego i sprawdzaj błędy !! /lolinka

patryska001  

Wysłany: 2006-09-07, 15:30   

Dzieki Nori:)
Wiesz Misiek mi na nim już chyba nie zlezy. Chce tylko zapomnieć i sprawa skończona. On widocznie nie dorusł...psychicznie.
Pozdrowionka dla Was:*:)

trusiak  

Wysłany: 2006-09-07, 20:50   

wszystko jeszcze przed Tobą ;) Nastaw się psychicznie, bo im dalej tym gorzej. To tak z pesymistycznej części miłości ;)
bez wahania"

patryska001  

Wysłany: 2006-09-09, 17:21   

Dzieki wielkie. Ale sprawa nabrała trochę nowego światła po wczorajszym wieczorze. Wiem, że nie powinnam, ale to zrobłam. Włamałam się do niego na poczte. I co się tam okazało... ze cały czas chodził i chodzi z inną. Dwa dni po tym jak mnie poprosił pisał do niej: kocham cie. I jeszcze jedno co mnie strasznie wkurzylo: co tam jakas Patrycja ty jestes moja dziewczyna... On jest po prostu okropny!!!! Nie nawidze go!!! :zly:

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-09, 18:11   

Lol... jakie on mial haslo? patryska7? :D Czy zhakowalas mu konto? CZYM?? :D

Odpowiedz do tematu