Czesc, mam 19 lat i kocham pewna dziewczyne, wybieramy sie na studia ale do innych miast, co prawda nie daleko od siebie, i czuje ze to jest milosc mojego zycia. caly czas o niej mysle szaleje za nia. Nie wiem jedank co ona do mnie czuje, nie wiem co robic czy powiedziec jej jak jest?
Jest tez drugi problem, gdy tylko jest okazja zeby z nia byc to ja to zawsze musze spieprzyc, nie wiem jakos przestaje myslec i robie na odwrot niz bym naprawde chcial, moze to ze strachu , no nie wiem ale jest drazniace bo gdy mam mozliwosc bycia z nia sam na sam to to psuje. Macie jakies rady?
Jeżeli Ją Kochasz i czujesz, że to ta jedyna, to oczywiście powiedz Jej jak jest! I nie zastanawiaj sie, gdy jesteś z Nią sam na sam, tylko działaj, bo ktoś może Ci ja zabrać sprzed nosa! Nie mów Jej od razu o uczuciach, najpierw zaproś do jakiejś fajnej restauracji, żeby zobaczyła, że na prawdę Ci na Niej zależy ( uwierz mi Kobiety to lubią i doceniają )! Jak rozmowa sie rozkręci przejdź do konkretów....!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie, nic sie nie bój, bedzie dobrze
Wysłany: 2007-08-25, 08:33
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Jak długo ją znasz? Jakimi są relacje między wami? Od kiedy kochasz?
Jak psujesz spotkania?
Czy rozmawiałeś z nią o uczuciach w ogóle?
Jeśli jej powiesz, mogą się stać dwie rzeczy (przede wszystkim); będzie zainteresowaną albo będzie niezainteresowaną "bliższą" znajomością (trzeba też uważać na wersję: "nie okaże istniejącego zainteresowania", typu ulubione "musisz się bardziej postarać" ).
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
powiedz jej tak jak jest i przed tym daj jej jakis drobny prezent np. kwiatek i pozniej powiedz jej jak jest ale sie nie peniaj bo jak sie bedziesz penial to slabo ci to wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum