Poznalem dziewczyne... juz 3... rzucila mnie... mam juz dosc tego za przeproszeniem... nie sprawiedliwego zycia!!! mam juz dosc... wole sie odrazu powiesic... (
prosze dajcie mi jakies sposoby na latwa i bardzo szybka smierc ( mam naprawde dosyc
nie chce juz zyc prosz pomuzcie (
To chyba niezgodne z prawem pomagać w samobójstwie, więc nie sądzę, by tutaj ktoś udzielił takiej pomocy.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
sory za ortografie lat mam 16... i nie chce juz zyc moze mi ktos pomorze jeszcze raz sory za orto ktos pomorze? do sadu nie podam bo konfidentem sie brzydze od 5lat
sorry.... chcesz się wieszać (albo jakim Ty tam sposobem chcesz się zabić) - radź sobie sam. pocieszać też nie bd, bo uważam, że sam powód Twojej chęci 'umrzenia' jest głupi. za to polecam odwiedzić psychologa albo psychatrę kilka razy zanim cokolwiek zrobisz....
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Naćpał się pewnie pajac jeden. Albo się napił i robi z nas durni.
oskix napisał/a:
nie chce zyc a nikt mi nie chce pomuc
pomóc
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Ostatnio zmieniony przez charon 2008-03-28, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
widze ze z wami jak z dziecmi!! nie chcecie pomuc!! powiedzcie !! a nie mi tu.. psychologiem i psychiatra straszycie!! zrobie to dzis!! i wale caly swiat!!
Smierc: 28.03.2008 !! godzina dowolna - zalezy kiedy sumienie mi to karze zrobic!
powud smierci: Zalamanie nerwowe - tyle tabletek na noc ile sie da ...
dzieki wam... ludzie po huju... przyjaciele falszywi.. jak was moge okreslic? jestescie straszni wspolczuje rodzicom Cya ! zegnam Wszystkich z 1 swiata na 2 papa
Zwyczajne Cwele z brakiem szacunku dla mlodszych!!
a ty masz szacunek do samego siebie że się zabić chcesz? ^^
oskix napisał/a:
prosze dajcie mi jakies sposoby na latwa i bardzo szybka smierc
najmniej boli podpalenie, z całą pewnością.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Chcesz sie zabic o dziewczyne bo cie rzucila czlowieku jestes jeszcze mlody ale powiem ci jedno nie ta to bedzie inna a ta obecna widocznie nie jest ciebie wart!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum