Wysłany: 2006-06-29, 13:05
Polecający: baba jaga ;P
Wy chyba czytac nie umiecie O o jakies problemy na wakacje ?
pytanie bylo czy uwazacie ze seks z osoba ktora na to nie zasluguje, pewnie chodzi o jakas przelotna znajomosc, jest obrzydliwy, a nie czy seks w ogole jest obrzydliwy.
Moim zdaniem jak sie ma stałego partnera i sie mu ufa i sie go kocha i inne te nierealne pierdoly to seks jest fajna zabawa.. z przypadkowa osoba.. sprowadza sie do zaspokajania pierwotnych potrzeb i tylko tyle ... ale nie .. nie uwazam zeby bylo to oblesne ... zycie i tyle ..
a co do tematu: seks jest oznaka milosci, tak samo jak pocalunek, dotyk czy przytulenie się do osoby, ktora kochamy. kochanie sie z osoba, ktorej sie nie kocha, tylko i wylacznie dla zaspokojenia popedu seksualnego uwazam za indywidualna sprawe kazdego czlowieka. ale na pewno nie za obrzydliwa. ;p
Sorki że zabiore głos, ale chcę wyrazić moje zdanie
zobaczcie czy jest coś piękniejszego od miłosci, dóżo lepiej czułem się całując się z dziewczyną nad jeziorem, trzy spacerując po górach czymając ją za renkę, niż zaczołem z niąto robić. Wiem z własnego doświadczenia że odkiedy to się zaczeło to józ nie jest to samo co kiedy, sorki że określe to jak pedał ale NIE MA TEGO ROMANTYZMU, teraz po prostu mam skrzywioną psychikę przez nasze zagalopowanie zatraciliśmy drógą część naszego szczęścia. Na wszystko przychodzi czas, ale żeby sex był dojrzały, miłość musi dojrzeć.
Seks może być tylko wtedy obrzydliwy, gdy wynika z przymusu(gwałt). W pzoostałych przypadkach może nie sprawia.c przyejmnosci. Z ukochaną osobą jest zawsze przyjemny i wtedy zyskuje głębszy wymiar. Jest dopełnieniem miłosci.
_________________ "Ten, kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień."
Wysłany: 2006-07-12, 08:22
slawekb - no to smutne, po co bylo sie pchac do tego, skoro tylko spieprzyliscie sprawe? :\ Jak sam mowiles: do tego trzeba dojrzec. Wielu niedojrewa, bo chca "Sprobowac"..
Ja nie widze w seksie nic oblesnego, a jak jest "przelotny", to tak jak nasz Kurczaczek mowil: zaspokojenie pierwotnych potrzeb i tyle.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Ja tak myśle że ten cały seks jest okropny... Bleeeeeeeeeeeeee:( No jak to można dać komuś wsadać członka do pochwy..................... Dla mnie to beznadziejne
_________________ Zawsze przebaczaj swoim wrogom, nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum