Wysłany: 2006-07-17, 20:36
Polecający: bierdonka
spalmy ją bo jest dziewica , to niedopuszczalne w tym wieku ;ppp Pewnie ja trzymali w piwnicy bo nie chciała pić kakao za młodu i tak wyszło , jeszcze nic nie wie o panujących trendach ;p
az musiałam zepsuc moje piekne 666 postów no ale trudno sie mówi , nie miałam zamiaru was opuszczac wy moje głupolki!
no to ja już zupełnym dziwolągiem jestem w takim razie bo nie dość, że jestem dziewicą to mam aż 21lat. Zgodnie z obecnymi standardami jestem kompletnie nienormalna a z domu to chyba powinnam wychodzić z papierową torbą na głowie bo to straszny wstyd
Wysłany: 2006-07-23, 21:55
Polecający: Nori
21 lat i dziewica? Uwazam, ze to jak najbardziej w porządku i nawet .. fajne. Ja zawsze powtarzałam, że będę dziewicą az do ślubu.. Tego nie wiem, ale jestem pewna w 100 % , że będę nią do 18 roku życia.
a tam, to jest każdego indywidualna sprawa kiedy straci cnotę, nikogo to nie powinno obchodzić ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
lili_bydzia ja mam kolezanke ktora ma 23 i jest dziewica ^^
przeciez nie trzeba sie spieszyc ^^
jak znajdziesz tego jedynego i bedziesz pewna ze to to odpowiedni partner to wierz mi on doceni to ze czekalas wlasnie na niego ^^
ja stracilam rok temu ^^ (a i tak jestem juz stara dupa)
i jakos mi to nie przeszkadza ^^
lolinka kiedy gdzie ja jestem otwarta na takie propozycje ^^
hmmmmm............... grupowe miziu
Dla mnie seks nie jest niczym obrzydliwym, mimo że mam 16 lat i go nie uprawiałem , nie uważam, że seks przez małżeński jest grzechem jak i również że 21 letnie dziewice mają niepokoleii... Być może brak gotowści daje się weznaki, odwaga lub poprostu niechęć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum